שוב, תודה רבה על העזרה
מעבר מיס להוט - התייעצות
תעבור ברא ששקט, אחרי 10 שנים עם YES עברתי להוט ואני מאוד מרוצה(חוץ מהממיר האחרון שהם הוציאו, המג'יק HD, אבל נקווה שבקרוב יסדרו גם אותו כי יש לו פוטנציאל), השירות מעולה אגב ויש אחלה הטבות בשימור לקוחותzivgev כתב:היה לי ברור שיש מחלוקות בין החברות [יתרונות\חסרונות או איך שלא תקראו לזה].
שוב, תודה רבה על העזרה...
בהצלחה.
סתם לידע כללי, עוד מעט בטריפל גולד כבר לא יהיה כלול Magic HD, אז כדאי למהר ולהצטרף עכשיו.
זה בעצם יהיה ככה, מי שלקוח טריפל ויעבור לטריפל גולד לא יקבל ממיר Magic HD ללא עלות, אלא יוכל לשדרג לממיר כזה בתוספת של 10 ש"ח בחודש.
ומי שלקוח דאבל או לקוח חדש בשירות אחד לפחות יקבל Magic HD כלול ללא עלות.
זה בעצם יהיה ככה, מי שלקוח טריפל ויעבור לטריפל גולד לא יקבל ממיר Magic HD ללא עלות, אלא יוכל לשדרג לממיר כזה בתוספת של 10 ש"ח בחודש.
ומי שלקוח דאבל או לקוח חדש בשירות אחד לפחות יקבל Magic HD כלול ללא עלות.
לא לכולם יש את הטריפלים החדשים. הטריפלים החדשים נכנסו רק ב- 15.02.12Jonny123 כתב:עוד כסף לקופה זה ברור.
העניין הוא שאם כבר יש לך טריפל אז אמור להיות לך גם MAGIC HD, לא?...
יש עוד המון לקוחות שהן עדיין בטריפלים הישנים ויש גם כאלה שהם עדיין בהתחייבות.
שווה ביותר. למרות שבסך הכללי זה מחיר גבוה אבל אתה מקבל תמורה הולמת למחיר.zivgev כתב:דיברתי איתם שוב,
הם מוכנים לתת לי ב415 שקל את כל מה שציינתי [כולל הPLC וכל מה שמסביב].
נותנים למספר חודשים איזה ערוץ פרימיום שאני מעוניין בחינם.
ללא עלות התקנה....
גם ביס ניתן לקבל PLC
מעבר לכך שאין חשיבות על איזה מעגל (לא פזה) הPLC נמצא
PLC משדר קרינה שיוצאת דרך השקעים של החשמל בבית לא יודע באיזה עוצמות קרינה אבל ממה שהצלחתי להבין מיבואן של מוצרים כאלו זה די גבוה לא בטוח שזה כל כך מומלץ בעיקר הייכן שיש ילדים או אנשים מבוגרים שווה לקחת כבר נקודת גישה או אפילו שניים יהיה טווב יותר מה PLC
מעבר לכך שאין חשיבות על איזה מעגל (לא פזה) הPLC נמצא
PLC משדר קרינה שיוצאת דרך השקעים של החשמל בבית לא יודע באיזה עוצמות קרינה אבל ממה שהצלחתי להבין מיבואן של מוצרים כאלו זה די גבוה לא בטוח שזה כל כך מומלץ בעיקר הייכן שיש ילדים או אנשים מבוגרים שווה לקחת כבר נקודת גישה או אפילו שניים יהיה טווב יותר מה PLC
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.