HandWallet - אפליקציה חינמית ישראלית חדשה לניהול הוצאות
אנחנו מתכננים להוציא בעתיד גם גרסה לאייפון.
כדרך אגב, האמונה שלי היא שבקרב IOS - אנדרואיד האנדרואיד ינצח בגדול.
צריך לזכור שיש בעולם כ- 5 מיליארד טלפונים סלולאריים, מתוכם "רק" מיליארד סמארטפונים.
מאחר ואנדרואיד היא מערכת הפעלה פתוחה, הניתנת להתקנה על מגוון גדול של מכשירים מיצרנים שונים (לרבות מכשירים פשוטים וזולים) די קל לנחש מה יקנו ה-4 מיליארד שעדיין לא הצטיידו בטלפון חכם...
גרסה1.1 של HandWallet צפויה לצאת ב- 9/7, וכוללת בין השאר תמיכה ב- 20 שפות זרות. אם יש בין הקוראים כאן דוברי רוסית, ערבית, ספרדית, פורטוגזית, צרפתית ועוד נשמח מאוד אם ייצרו איתנו קשר לעזרה בבדיקות. ניתן להוריד גרסת בטא מהקישור שלהלן:
HandForum
כדרך אגב, האמונה שלי היא שבקרב IOS - אנדרואיד האנדרואיד ינצח בגדול.
צריך לזכור שיש בעולם כ- 5 מיליארד טלפונים סלולאריים, מתוכם "רק" מיליארד סמארטפונים.
מאחר ואנדרואיד היא מערכת הפעלה פתוחה, הניתנת להתקנה על מגוון גדול של מכשירים מיצרנים שונים (לרבות מכשירים פשוטים וזולים) די קל לנחש מה יקנו ה-4 מיליארד שעדיין לא הצטיידו בטלפון חכם...
גרסה1.1 של HandWallet צפויה לצאת ב- 9/7, וכוללת בין השאר תמיכה ב- 20 שפות זרות. אם יש בין הקוראים כאן דוברי רוסית, ערבית, ספרדית, פורטוגזית, צרפתית ועוד נשמח מאוד אם ייצרו איתנו קשר לעזרה בבדיקות. ניתן להוריד גרסת בטא מהקישור שלהלן:
HandForum
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. נכון - זה ברור שיהיה יותר אנדרואיד בעולם. השאלה היא באיזה איכות הטלפונים הללו יהיו. איזה גרסה וכו'.
לדעתי השיטה של אפל זו הגאונות. זה ברור לכולם מתי יוצאת גרסה חדשה, לאילו מכשירים וגם זה יחסית קל מאוד לשדרג.
לעומת זה באנדרואיד - זה יכול להיות הרבה יותר טכני, תלוי בכל מיני אלפי גורמים - יכול להיות לך אותו דגם ובגלל שרכשת אותו מחברה X, הוא למעשה יקבל שדרוג מקורי מאוחר יותר.
אין לי ספק שלגיקים - אין על אנדרואיד.
ב. אם אתם צריכים עזרה בפורטוגזית מברזיל - FALA COMIGO - אשתי ברזילאית, וגם המשפוחה שלה.
אם יש לך פשוט קובץ CSV של תרגום או משהו דומה - לדעתי יהיה הכי פשוט ככה.
אולי נוכל לעזור ברמה כזו או אחרת גם עם ספרדית.
לדעתי השיטה של אפל זו הגאונות. זה ברור לכולם מתי יוצאת גרסה חדשה, לאילו מכשירים וגם זה יחסית קל מאוד לשדרג.
לעומת זה באנדרואיד - זה יכול להיות הרבה יותר טכני, תלוי בכל מיני אלפי גורמים - יכול להיות לך אותו דגם ובגלל שרכשת אותו מחברה X, הוא למעשה יקבל שדרוג מקורי מאוחר יותר.
אין לי ספק שלגיקים - אין על אנדרואיד.
ב. אם אתם צריכים עזרה בפורטוגזית מברזיל - FALA COMIGO - אשתי ברזילאית, וגם המשפוחה שלה.
אם יש לך פשוט קובץ CSV של תרגום או משהו דומה - לדעתי יהיה הכי פשוט ככה.
אולי נוכל לעזור ברמה כזו או אחרת גם עם ספרדית.
איכות החומרה של מכשירי האנדרואיד כל הזמן עולה, והיא בעצם כבר מצוינת.
רוב המכשירים החדשים שיוצאים הם עם גרסא 4, שפותרת כמעט את כל הבעיות שהיו בגרסאות הקודמות - לרבות העברית.
מנגד, המדיניות הסגורה של אפל מעוררת כעס ואנטגוניזם אצל המון אנשים. לי אישית יש (בנוסף להר של מכשירי אנדרואיד מסוגים שונים לצורכי בדיקות) גם שני מכשירי אפל - שבחודשים האחרונים אינני נוגע בהם - פשוט כ יותר טבעי ויותר נוח לי עם אנדרואיד.
לסוגיית העזרה עם השפות הזרות-
קודם כל המון תודה על הנכונות לסייע!
אין בעיה לשלוח קובץ עם כל המלל באפליקציה. אולם הבעיה בדר"כ איננה שגיאות כתיב אלא שימוש בניסוחים "כבדים" או מסורבלים שלא נעימים לעין.
לכן כל שפה שאנחנו מוציאים עוברת כמה בדיקות (לפחות לגבי ספרדית ופורטוגזית אני רגוע - השקענו המון בשפות האלו), אבל עדיין לפעמים נתקלים בשורות הסבר או שדות שבהם התרגום "יותר מדי מדויק" ונראה לא טבעי.
הדבר היחידי שיכול לעזור פה הוא שמישהו דובר השפה שעושה שימוש ב-HandWallet ינסה אותה עם השפה הזרה.
זה בדרך כלל מניב גל של המלצות, בסגנון "תשנו את 'הצהרות החשבון' ל- 'דפי חשבון', את 'מראה סיסמא' ל- ,'הצג סיסמא'" וכו'.
זה לא פשוט בכלל לתרגם אפליקציה - ואנחנו יוצאים עוד 4 ימים עם 20 שפות!!
רוב המכשירים החדשים שיוצאים הם עם גרסא 4, שפותרת כמעט את כל הבעיות שהיו בגרסאות הקודמות - לרבות העברית.
מנגד, המדיניות הסגורה של אפל מעוררת כעס ואנטגוניזם אצל המון אנשים. לי אישית יש (בנוסף להר של מכשירי אנדרואיד מסוגים שונים לצורכי בדיקות) גם שני מכשירי אפל - שבחודשים האחרונים אינני נוגע בהם - פשוט כ יותר טבעי ויותר נוח לי עם אנדרואיד.
לסוגיית העזרה עם השפות הזרות-
קודם כל המון תודה על הנכונות לסייע!
אין בעיה לשלוח קובץ עם כל המלל באפליקציה. אולם הבעיה בדר"כ איננה שגיאות כתיב אלא שימוש בניסוחים "כבדים" או מסורבלים שלא נעימים לעין.
לכן כל שפה שאנחנו מוציאים עוברת כמה בדיקות (לפחות לגבי ספרדית ופורטוגזית אני רגוע - השקענו המון בשפות האלו), אבל עדיין לפעמים נתקלים בשורות הסבר או שדות שבהם התרגום "יותר מדי מדויק" ונראה לא טבעי.
הדבר היחידי שיכול לעזור פה הוא שמישהו דובר השפה שעושה שימוש ב-HandWallet ינסה אותה עם השפה הזרה.
זה בדרך כלל מניב גל של המלצות, בסגנון "תשנו את 'הצהרות החשבון' ל- 'דפי חשבון', את 'מראה סיסמא' ל- ,'הצג סיסמא'" וכו'.
זה לא פשוט בכלל לתרגם אפליקציה - ואנחנו יוצאים עוד 4 ימים עם 20 שפות!!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

טוב - אתה מארגן לי טלפון לבדיקות?
בהצלחה
למשפחה של אשתי לצערי אין אנדרואיד/אייפון
למשפחה של אשתי לצערי אין אנדרואיד/אייפון
אני משתמש באפליקציה והיא נחמדה מאוד.
יש לי שלש בקשות:
1. שיהיה כפתור מהיר - על המסך - להוספת אירוע חדש.
2. שאוכל לראות בדפי המידע במסודר כמה יש לי בכל חשבון, וכמה בסה"כ. כיום אני צריך לעבור בין החשבונות בכל פעם.
3. שהתוכנה תציג את רשימת ההלוואות שלקחתי ונתתי, כדי שאוכל לגבות אותם במסודר.
תודה!
יש לי שלש בקשות:
1. שיהיה כפתור מהיר - על המסך - להוספת אירוע חדש.
2. שאוכל לראות בדפי המידע במסודר כמה יש לי בכל חשבון, וכמה בסה"כ. כיום אני צריך לעבור בין החשבונות בכל פעם.
3. שהתוכנה תציג את רשימת ההלוואות שלקחתי ונתתי, כדי שאוכל לגבות אותם במסודר.
תודה!
1. החיסרון העיקרי הוא הסירבול שבהכנסה ידנית של הנתונים. במיוחד כשרוב כרטיסי האשראי מאפשרים היום הצגת פילוגים וניתוחים של ההוצעות באינטרנט, ללא צורך במיונים וקיטלוגים. כדאי לשקול אפשריות לייבוא נתונים מכרטיסי האשראי/חשבונות הבנק וניתוח אוטומטי שלהם.
2. מומלץ להוסיף ממשק אינטרנט שמסונכרן עם האפליקציה, לאפשר עריכה והצגה של נתונים על המחשב האישי.
2. מומלץ להוסיף ממשק אינטרנט שמסונכרן עם האפליקציה, לאפשר עריכה והצגה של נתונים על המחשב האישי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

april - מי ייתן גישה לאפליקציה להתחבר לשם בדיוק?
גם בצד הלקוח, וגם בצד של חברות האשראי...
אין ספק שהאפשרות הידנית מקשה את השימוש.
גם בצד הלקוח, וגם בצד של חברות האשראי...
אין ספק שהאפשרות הידנית מקשה את השימוש.
צודק במאה אחוז, זה יהפוך את התוכנה לשימושית הרבה יותר.April כתב:כמעט כל חברות כרטיסי אשראי והבנקים מאפשרות לייצא דפי פירוט בפורמטים שונים.
אפשר להוסיף אפשרות לייבא מיידע מגליונות אקסל לדוגמא....
התחלתי פעם עם הזנת נתונים והתייאשתי...
- EliotDardic
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עליך להצטרף למועדון הפרו או הביזנס כדי להוסיף אמצעי תשלום
אני משתמש חדש באפליקציה וכשאני רוצה להגיד ששילמתי על משהו במזומן זה כותב לי עליך להצטרף למועדון הפרו או הביזנס כדי להוסיף אמצעי תשלום מצורף צילום מסך
אני הודה לערתכם
אני הודה לערתכם