אין לי מומחיות בנושא הטורנטים באופן ספציפי , לשמחתי לא נאלצתי לרדת לדקויות האלה.pessik כתב:שאלה קטנה לי אליך מניסיונך בתחום :gildmor כתב:שסביר להניח גם תקבל שם מהירות יותר טובה לחו"ל באופן כללי ובטח גם יותר מהיר באותה עלות שאתה משלם להם....
במקרה של 1000 סידים ו כ 50 ליצ'רים .
לכמה אנשים בממוצע הטורנט אמור להתחבר ?...
אם אתה עם XP אז חשוב לאפשר יותר חיבורים פתוחים, יש איזה PATCH שבא עם EMULE שעושה את זה ואני חושב שעוזר גם לביטרונט.
אם אחרי כל זה עדיין המהירות נמוכה בדקתי מול speedtest.net מול שרתים שונים מחו"ל (לי חשוב UK בגלל העבודה ו-US בשביל הורדות) אם אני מקבל את המהירות ששילמתי עליה מצוין, אם לא, החלפתי ספק. מניסיוני, הספקים הקטנים היו יותר טובים XFON, FAST, בב"ל היו הכי גרועים, אפילו עם תעדוף GAMER שנתנו לי לתקופת ניסיון. לפני כן הייתי תקופה ארוכה עם 012 עד שקלטתי שהם דופקים אותי במחיר (כשהתקשרו להציע מהירות כפולה באותו כסף) ואחר כך טרטרו כשרציתי להתנתק אז הם יחד עם 013 (חוסר אמינות עקבי וטרטורים שונים) אצלי ברשימה השחורה ואין לי כוונה לחזור אליהם.
כרגע אני עם הוט כי הם ללא חייגן במהירות 12MB.
כמובן שהכל נכון לזמן הבדיקה ודברים משתנים כך שזה לשיקולך ואתה יכול לבדוק ונכון. אני חושב שכיום אפשר ללא התחייבות אצל כולם או לפחות תקופת ניסיון.