The Walking Dead - עונה 3
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אוקי, אני יודע שזאת סדרת מד"ב, וזומבים ומה לא, אבל עדיין - אין מצב שמישהו יוריד עשרים אנשים באוטומט מהמותן עם מחסנית אחת.
Re: Road trippin' with my two favorite allies
...
האמת אני יכול להבין שהמושל השתגע, אבל מה הטמבלים האלה הולכים איתו ונתנו לו להרוג את כולם
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46362
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אולפן Stargate Studios אשר אחראי לאפקטים הויזואלים בסדרה, פרסם וידאו קצר עם אסופה של קטעי אקשן מהעונה האחרונה וכיצד נוצרו האפקטים.
[vimeo]63430867[/vimeo]
[vimeo]63430867[/vimeo]
אני מאוד נהניתי מהעונה
אהבתי את האווירה. נהנתי גם מכך שהסדרה לא בהכרח נעה בקצב מסחרר ( מאוד מפריע לי בthe following ) למשל
חבל שלא נותנים לדריל יותר זמן מסך. הדמות הכי כובשת
פרק סיום טוב אבל מאכזב. לא בהכרח כי המושל לא מת אלא כי הסיום עצמו היה פרווה ולא היה קליף האנגר.סיום מוזר מהבחינה הזו
מקווה שעונה הבאה יעברו לוקיישן
מקווה שיחזירו את כח ההרתעה של הזומבים.כל כך זיזלו בהם העונה שכשמישהו נפצע מהם העונה זה היה מאוד מפתיע
מעולם לא התחברתי לנושא הזומבים. לא בסרטים ולא במשחקי וידאו, אבל זו אחת הסדרות המהנות שיצא לי לראות
אהבתי את האווירה. נהנתי גם מכך שהסדרה לא בהכרח נעה בקצב מסחרר ( מאוד מפריע לי בthe following ) למשל
חבל שלא נותנים לדריל יותר זמן מסך. הדמות הכי כובשת
פרק סיום טוב אבל מאכזב. לא בהכרח כי המושל לא מת אלא כי הסיום עצמו היה פרווה ולא היה קליף האנגר.סיום מוזר מהבחינה הזו
מקווה שעונה הבאה יעברו לוקיישן
מקווה שיחזירו את כח ההרתעה של הזומבים.כל כך זיזלו בהם העונה שכשמישהו נפצע מהם העונה זה היה מאוד מפתיע
מעולם לא התחברתי לנושא הזומבים. לא בסרטים ולא במשחקי וידאו, אבל זו אחת הסדרות המהנות שיצא לי לראות
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46362
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
מהדורה מצומצמת של העונה השלישית במארז Creepy במיוחד, בהזמנה מוקדמת במחיר של $105
http://www.amazon.com/The-Walking-Dead- ... B00CATONCA
http://www.amazon.com/The-Walking-Dead- ... B00CATONCA
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73301
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים