חברים, אני חושב שראשית כל מגיע שאפו גדול ליורוקום על הארגון וההשקעה.
הקמת תצוגה עם עשרות מסכים על כל מגוון הדגמים אינה דבר של מה בכך ומלמדת יותר מכל על הרצינות שבה החברה מתייחסת לעצמה וללקוחות שלה!
וכמובן למנהלים באתר שהפכו את הארוע למסורת ולחלק מהפעילות וההשקעה הבלתי נלאית בתחום - תודה מקרב לב!
באשר לתובנות שלי מהארוע, פנסוניק סגרו את הפער ואף עברו למובילות בשני התחומים בהם היו נחותים (יחסית) למתחריהם - עיצוב המסכים וההתממשקות למוצרים ורשתות חיצוניות.
בתחום העיצוב, המסכים לא פחות ממושלמים ומציגים קו מינימליסטי, נקי ודק. לטעמי הליין העיצובי היפה ביותר שהוצג עד היום למעט אולי המסכים של LOEWE.
גם ההתממשקות לרשתות/מחשבים/סמרטפונים מרשימה ביותר, למעט העדר הממשק בעברית (ממש לא קריטי לטעמי).
באשר לאיכות התמונה, פנסוניק מציגים שורה של מסכים מרשימים.
הפלזמות שלהם ממשיכות להוות REFRENCE בתחום והשיפור ברמת השחורים ניכר במיוחד ברמת מסכי הכניסה (התמונה בסדרות X ו-U היתה מצוינת וממש היה קשה להאמין כי המדובר במסכי כניסה).
בנוסף, באם אכן פנסוניק הצליחה לשפר במסכי הפלזמה את עוצמת ההארה ב-50% ולהפחית את ההשתקפות, כי אז הם טיפלו בנקודת החולשה העיקרית של המסכים לעומת מסכי הלד ולכאורה יש בידם קלף מנצח.
החסרון העיקרי בארועים מסוג זה היה כי ה-VT20 שלי פתאום נראה לי כמו איזה מוצג מוזיאוני ומחלת השדרגת שכבר חשבתי שהצלחתי להיגמל ממנה היכתה בי במלוא עוצמתה.....