מעבר מבזק להוט - 100 מגה
בהוט 4 ערוצים זה 150mbps ו8 זה 300mbps וזאת מהירות הקו שמתחלקים עם השכנים. ב4 ערוצים קשה לתת 100 מגה לשניים אבל עם 8 זה מתחלק טוב ל3 . 30 מגה זה 5 אנשים על 4 ערוצים או 10 על 8. עדיין יש סיכוי יותר מסביר שיש יותר אנשים על הקו מאשר רוחב פס לכולם. יש מגבלה של כמה ערוצים פנויים יש על הקו . עדיין עכשיו עם FTTB בהוט מספר האנשים על אותו הכבל ירד מה שגורם לכך שיש פחות עומס על הקווים.
חוץ מזה בקשר לשאלות של פותח הנושא. אני ב014 שנים ואני יודע את רוב החסרונות שלהם . הכי גדול זה בyoutube ששם יש traffic shaping על 240,320,480p ולפעמים זה לא עובד טוב וזה מעצבן. 014 היום היסטורית בין החברות הכי טובות לגיימרים. גם לפני חבילת הגיימר היתה דרך לקבל אצלהם פינג טוב. מאז הגיימר הם נחשבים להכי טובים מנסיון למשחקי רשת . יש אנשים שטועענים שגיימר היום מיותר (מה גם שבהוט אי אפשר להשיג גיימר ב014 בלי חיגן) אני לא בטוח אולי אני אנסה לנטרל אותו. אם משחקי רשת (בעיקר FPS ) לא מעינים אותך אין סיבה שתהיה בגיימר ואולי תשקול לחסוך 10 שקל בהוטנט.
חוץ מזה בקשר לשאלות של פותח הנושא. אני ב014 שנים ואני יודע את רוב החסרונות שלהם . הכי גדול זה בyoutube ששם יש traffic shaping על 240,320,480p ולפעמים זה לא עובד טוב וזה מעצבן. 014 היום היסטורית בין החברות הכי טובות לגיימרים. גם לפני חבילת הגיימר היתה דרך לקבל אצלהם פינג טוב. מאז הגיימר הם נחשבים להכי טובים מנסיון למשחקי רשת . יש אנשים שטועענים שגיימר היום מיותר (מה גם שבהוט אי אפשר להשיג גיימר ב014 בלי חיגן) אני לא בטוח אולי אני אנסה לנטרל אותו. אם משחקי רשת (בעיקר FPS ) לא מעינים אותך אין סיבה שתהיה בגיימר ואולי תשקול לחסוך 10 שקל בהוטנט.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
לא הבנתי את נושא החלוקה עם השכנים. אצלי בשכונה יש רק בתים פרטיים. עם כמה שכנים אני אמור להתחלק?Niseg כתב:בהוט 4 ערוצים זה 150mbps ו8 זה 300mbps וזאת מהירות הקו שמתחלקים עם השכנים. ב4 ערוצים קשה לתת 100 מגה לשניים אבל עם 8 זה מתחלק טוב ל3 . 30 מגה זה 5 אנשים על 4 ערוצים או 10 על 8. עדיין יש סיכוי יותר מסביר שיש יותר אנשים על הקו מאשר רוחב פס לכולם. יש מגבלה של כמה ערוצים פנויים יש על הקו . עדיין עכשיו עם FTTB בהוט מספר האנשים על אותו הכבל ירד מה שגורם לכך שיש פחות עומס על הקווים.
חוץ מזה בקשר לשאלות של פותח הנושא. אני ב014 שנים ואני יודע את רוב החסרונות שלהם . הכי גדול זה בyoutube ששם יש traffic shaping על 240,320,480p ולפעמים זה לא עובד טוב וזה מעצבן. 014 היום היסטורית בין החברות הכי טובות לגיימרים. גם לפני חבילת הגיימר היתה דרך לקבל אצלהם פינג טוב. מאז הגיימר הם נחשבים להכי טובים מנסיון למשחקי רשת . יש אנשים שטועענים שגיימר היום מיותר (מה גם שבהוט אי אפשר להשיג גיימר ב014 בלי חיגן) אני לא בטוח אולי אני אנסה לנטרל אותו. אם משחקי רשת (בעיקר FPS ) לא מעינים אותך אין סיבה שתהיה בגיימר ואולי תשקול לחסוך 10 שקל בהוטנט....
[quote="kalda01""]
לא הבנתי את נושא החלוקה עם השכנים. אצלי בשכונה יש רק בתים פרטיים. עם כמה שכנים אני אמור להתחלק?[/quote]
זה תלוי כמה ארונות של הוט יש לך ברחוב. הם לרוב קטנים מאוד בערך גובה 20 ס"מ קופסה לרוב בצבע ירוק בהיר. יש סיכוי שכמה רחובות מחוברים לאותו ארון במקרה הזה.
רק ב "בניה רוויה" יכול להיות עומס גדול. בבניין שלי יש 16~ דירות וזה אומר שאם הם סוללים סיב לביניין הם מכסים את כולם בלי בעיה. יש היום בניינים עם 80 דיירים ושם כבר מתחיל להיות צפוף אבל גם לזה יש פתרון - של יותר מכבל נחושת אחד.
מתי שהסיב ברחוב זה אומר שהכבל נחושת מגיע לכל הדיירים ברחוב וזה יכול להיות אפילו 500 משפחות. במקרה של בתים פרטיים מראש לא היתה בעיה של עומס .
לא הבנתי את נושא החלוקה עם השכנים. אצלי בשכונה יש רק בתים פרטיים. עם כמה שכנים אני אמור להתחלק?[/quote]
זה תלוי כמה ארונות של הוט יש לך ברחוב. הם לרוב קטנים מאוד בערך גובה 20 ס"מ קופסה לרוב בצבע ירוק בהיר. יש סיכוי שכמה רחובות מחוברים לאותו ארון במקרה הזה.
רק ב "בניה רוויה" יכול להיות עומס גדול. בבניין שלי יש 16~ דירות וזה אומר שאם הם סוללים סיב לביניין הם מכסים את כולם בלי בעיה. יש היום בניינים עם 80 דיירים ושם כבר מתחיל להיות צפוף אבל גם לזה יש פתרון - של יותר מכבל נחושת אחד.
מתי שהסיב ברחוב זה אומר שהכבל נחושת מגיע לכל הדיירים ברחוב וזה יכול להיות אפילו 500 משפחות. במקרה של בתים פרטיים מראש לא היתה בעיה של עומס .
זה מתחלק עבור 6-8 דיירים , וזה 440M ואם כולם מתחברים ביחד באותה דקה למהירות מקסימלית !!! זה בין
60 ל 70 ,ואם רק 3-4 דיירים מחוברים ל 8-6 יציאות , בדיוק באותה שנייה למקסימום אז זה 100-130M .
כלומר גם אם כל הבניין שלכם מחובר להוט וכולם בדיוק באותו שנייה יתחברו למקסימום תקבלו קרוב ל 70M .
בפועל אין כזה דבר גם כולם מחוברים באותו בניין להוט וגם כולם גולשים על מהירות מקסימום באותה שנייה ולכן היכן
שיש 8 ערוצים יש 100M תמידי .
60 ל 70 ,ואם רק 3-4 דיירים מחוברים ל 8-6 יציאות , בדיוק באותה שנייה למקסימום אז זה 100-130M .
כלומר גם אם כל הבניין שלכם מחובר להוט וכולם בדיוק באותו שנייה יתחברו למקסימום תקבלו קרוב ל 70M .
בפועל אין כזה דבר גם כולם מחוברים באותו בניין להוט וגם כולם גולשים על מהירות מקסימום באותה שנייה ולכן היכן
שיש 8 ערוצים יש 100M תמידי .
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
הוט פשוט משתפרים לאלה, בזק נשארת הרבה מאחור בנוגע לסיפוק המהירות המקסימלית, למי שיש בהוט 8 ערוצים הוא מקבל 100 מגה כל יום כל היום,
עכשיו צריך לתקן את המהירות לחו"ל והניתוב של הוטנט
עכשיו צריך לתקן את המהירות לחו"ל והניתוב של הוטנט