Smart cover עבור הiPad החדש
בipad2 הישן שלי ה sc היה נצמד מגנטית כשהייתי מקפל אותו אחורנית, נצמד לגמרי ולכן נוח לאחיזה.
קניתי לiPad החדש sc חדש והוא לא נצמד אלא נשמט.
הייתי בidigital והם טוענים שזו לא תכונה שידועה להם של הsc לגבי הiPad 2 וכן גם לא תכונה ידוע להם לגבי הiPad החדש.
אני עוד ניסיתי והעברתי את הsc החדש ל ipad2 והוא נצמד לגמרי.
ישנם שמועות שapple יצרה sc חדשים שמתאימים לiPad החדש.
חברי הפורום: לאלה שיש להם את הipad2 האם אצלכם הsc נצמד או לא שמקפלים אותו אחורנית או שרק אצלי וב idigital צודקים.
ואותה שאלה לגבי הiPad החדש.
קניתי לiPad החדש sc חדש והוא לא נצמד אלא נשמט.
הייתי בidigital והם טוענים שזו לא תכונה שידועה להם של הsc לגבי הiPad 2 וכן גם לא תכונה ידוע להם לגבי הiPad החדש.
אני עוד ניסיתי והעברתי את הsc החדש ל ipad2 והוא נצמד לגמרי.
ישנם שמועות שapple יצרה sc חדשים שמתאימים לiPad החדש.
חברי הפורום: לאלה שיש להם את הipad2 האם אצלכם הsc נצמד או לא שמקפלים אותו אחורנית או שרק אצלי וב idigital צודקים.
ואותה שאלה לגבי הiPad החדש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
הצורה של האייפד החדש היא ככל הנראה המגבלה של חוסר ההצמדות.
אם להגיד את האמת השיטה שזה נצמד מאחור היא די עלובה גם באייפד 2 וגם שם זה נשמט כל הזמן...
אם להגיד את האמת השיטה שזה נצמד מאחור היא די עלובה גם באייפד 2 וגם שם זה נשמט כל הזמן...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ההיצמדות "מאחורה" באייפד הישן לדעתי הייתה עניין מקרי, בגלל שלא דאגו לפולריות מתאימה של המגנטים. כתוצאה מזה, חלק מהכיסויים שניצלו את המגנטים למען כיבוי, היו מכבים את האייפד גם בהצמדה מאחורה.
למיטב הבנתי, ב new ipad, שינו את מבנה המגנטים כך שמנעו את ההיצמדות מאחורה (כדי למנוע כיבוי מקרי).
למיטב הבנתי, ב new ipad, שינו את מבנה המגנטים כך שמנעו את ההיצמדות מאחורה (כדי למנוע כיבוי מקרי).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
אורי,
לא חושב שאתה צודק. העיצוב הוא כך שהמגנטים ששומרים עליו מחובר בצד העליון הפוכים בשני המקרים כשהכיסוי הפוך. כלומר, אי אפשר לשנות שם פולריות, זה אילוץ של התכנון.
מה שכן השתנה זה המבנה של החלק האחורי. הוא גם עמוק יותר בדיוק בקטע שמול המגנטים, והוא גם עבה יותר, מה שמרחיק את הכיסוי מהמגנטים. לדעתי שני הפרמטרים האלה מספיקים בשביל למנוע מהחלק האחורי להצמד.
לא חושב שאתה צודק. העיצוב הוא כך שהמגנטים ששומרים עליו מחובר בצד העליון הפוכים בשני המקרים כשהכיסוי הפוך. כלומר, אי אפשר לשנות שם פולריות, זה אילוץ של התכנון.
מה שכן השתנה זה המבנה של החלק האחורי. הוא גם עמוק יותר בדיוק בקטע שמול המגנטים, והוא גם עבה יותר, מה שמרחיק את הכיסוי מהמגנטים. לדעתי שני הפרמטרים האלה מספיקים בשביל למנוע מהחלק האחורי להצמד.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
עפר,
דוגמא אחת לסיקור בנושא - http://edition.cnn.com/2012/03/20/tech/ ... index.html
יש עוד דוגמאות רבות.
דוגמא אחת לסיקור בנושא - http://edition.cnn.com/2012/03/20/tech/ ... index.html
יש עוד דוגמאות רבות.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
Shayosef,
הנושא עם המגנטים נכון לא רק ל SC אלא גם לנרתיקים דומים המשתמשים במגנטים.
למשל,אח שלי השתמש ב Skinny של STM (כיסוי דק המשלב כיסוי לגב הנצמד מהפינות + כיסוי קדמי מבוסס מגנטים, כאשר את הכיסוי הקדמי ניתן לחבר מאחורה כמעמד) ככיסוי לאייפד 2 שלו, עד שהוא ראה שזה מכבה לו את המכשיר מדי פעם. עם האייפד 3, נרתיקים דומים לא יעשו את אותה הבעיה.
הנושא עם המגנטים נכון לא רק ל SC אלא גם לנרתיקים דומים המשתמשים במגנטים.
למשל,אח שלי השתמש ב Skinny של STM (כיסוי דק המשלב כיסוי לגב הנצמד מהפינות + כיסוי קדמי מבוסס מגנטים, כאשר את הכיסוי הקדמי ניתן לחבר מאחורה כמעמד) ככיסוי לאייפד 2 שלו, עד שהוא ראה שזה מכבה לו את המכשיר מדי פעם. עם האייפד 3, נרתיקים דומים לא יעשו את אותה הבעיה.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
uriler
לא התייחסתי למגנטים, אלא לקייס באופן כללי.
הוא לא נוח, והזויות שבהם ניתן להשתמש בו ספורות.
אישית הלכתי על Marware Eco-Vue, מגן טוב יותר, גם עם SLEEP/WAKE ואני יכול להעמיד אותו ב V על הבטן שאני שוכב על הספה. נוח בהרבה.
לא התייחסתי למגנטים, אלא לקייס באופן כללי.
הוא לא נוח, והזויות שבהם ניתן להשתמש בו ספורות.
אישית הלכתי על Marware Eco-Vue, מגן טוב יותר, גם עם SLEEP/WAKE ואני יכול להעמיד אותו ב V על הבטן שאני שוכב על הספה. נוח בהרבה.
שי