מכונת קפה - זריז וטעים
-
alcd
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3685
מתכוון לקנות מכונת קפה של נספרסו (נגיד Nespresso Lattissima F321)
סיבות:
פשוטה בהפעלה
זמן הכנת קפה קצר
די טעים..
האם קיים מתחרה מתאים בשוק ,אם איזה?
סיבות:
פשוטה בהפעלה
זמן הכנת קפה קצר
די טעים..
האם קיים מתחרה מתאים בשוק ,אם איזה?
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
לא ממש. יש לאספרסו קלאב מכונה עם מקציף נפרד שמוציאה קפה עדיף בעיני אבל היא לא לחיצת כפתור בודדת לקפוצ'ינו כמו בלטיסימה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- avivv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
גילוי נאות מעולם לא טעמתי נספרסו ולי אישית יש מכונה של אילי - אבל
לאחרונה קניתי כמתנות שתי מכונות של לוואצה ובסופשבוע יצא לי לתפעל ולבדוק ולדעתי אין מכונת קפסולות משתלמת נוחה וקטנה כמו זו.
היא עולה רק 400 שקלים ובאה עם מקציף חלב שמוציא קצף טוב ביחס לדוד שלה בנוסף מחיר הקפסולות במחיר רגיל הוא 2 שקלים לקפסולה וכל חודש אפשר לקנות 4 חבילות במחיר שקל וחצי לקפסולה כך שמי ששותה פחות שתי כוסות ליום לרוב יהנה ממחיר מאוד נמוך לקפסולה.
אותי היא הפתיעה מאוד לטובה קניתי מכונה שעולה פי שלו עם קפסולות שעולות כמעט פי שתיים ואחרי הקפה הראשון כבר חשבתי ללכת על זה.
גם הזמינות של הקפסולות גבוהה יש ילו בכל מקום וניתן לקנות רק חבילה אחת דבר שבנספרסו או באילי אי אפשר אם רוצים להנות ממשלוח חינם.
לאחרונה קניתי כמתנות שתי מכונות של לוואצה ובסופשבוע יצא לי לתפעל ולבדוק ולדעתי אין מכונת קפסולות משתלמת נוחה וקטנה כמו זו.
היא עולה רק 400 שקלים ובאה עם מקציף חלב שמוציא קצף טוב ביחס לדוד שלה בנוסף מחיר הקפסולות במחיר רגיל הוא 2 שקלים לקפסולה וכל חודש אפשר לקנות 4 חבילות במחיר שקל וחצי לקפסולה כך שמי ששותה פחות שתי כוסות ליום לרוב יהנה ממחיר מאוד נמוך לקפסולה.
אותי היא הפתיעה מאוד לטובה קניתי מכונה שעולה פי שלו עם קפסולות שעולות כמעט פי שתיים ואחרי הקפה הראשון כבר חשבתי ללכת על זה.
גם הזמינות של הקפסולות גבוהה יש ילו בכל מקום וניתן לקנות רק חבילה אחת דבר שבנספרסו או באילי אי אפשר אם רוצים להנות ממשלוח חינם.
- bitfield
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
לטיסימה טובה בהקצפה אבל נחותה מאד באיכות האספרסו גם לעומת דגמים אחרים של נספרסו. נבחנה במקום העבודה שלי יותר מפעם אחת מול C150 ישנה של נספרסו שעומדת לצידה במבחן עיוור ותמיד ה-C150 לקחה ללא עוררין.
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
להפסיד למכונת קפסולות אחרת בטעם...מביך
what's next?
-
alcd
-
- חבר מביא חבר

צריך הכל בלחיצה אחת
באמת לא מצאתי משהו יותר טוב
סטימרים למניהם או מקציפים בצד - לא בשבילי
באמת לא מצאתי משהו יותר טוב
סטימרים למניהם או מקציפים בצד - לא בשבילי
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
משימוש עם סיטיז & מילק לא ראיתי בעיית נוחות כלשהי - מלבד ההמתנה של כדקה עד שהתהליך מסתיים. גם הניקוי היה פשוט מאוד, שטיפה תחת מים זורמים של מספר שניות לאחר השימוש. התוצאה...סבירה.
what's next?
-
alcd
-
- חבר מביא חבר

בדיוק זמן, ועם צריך כמה כוסות אז עוד יותרhosq כתב:משימוש עם סיטיז & מילק לא ראיתי בעיית נוחות כלשהי - מלבד ההמתנה של כדקה עד שהתהליך מסתיים. גם הניקוי היה פשוט מאוד, שטיפה תחת מים זורמים של מספר שניות לאחר השימוש. התוצאה...סבירה....
-
alcd
-
- חבר מביא חבר

טוב לאחר בדיקה מעמיקה של אופן מילוי המכונות, אני מתחרט וכנראה אקח את המכונה עם המקציף בצד.
-
alcd
-
- חבר מביא חבר

מה ההבדל בין C91 \ C101 \ PIXIE \CITIZ?
ובין AERROCINO רגיל לPLUS?
כאן אני רואה הבדלים לא ממש חשובים
http://www.swissespresso.com/Comparison.htm
ובין AERROCINO רגיל לPLUS?
כאן אני רואה הבדלים לא ממש חשובים
http://www.swissespresso.com/Comparison.htm