לחכות ל SAMSUNG S3 או להזמין ONE X ?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
זה לא שהONE X כזה מושלם ,לא הדגם שנמכר בעולם לפחות ..מצד שני הדגם של AT&T עם המעבד של Qualcomm במקום "יצירת הפאר" של nVidia כבר הרבה יותר טוב .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
למה מה זאת אומרת ? תפרט קצת בבקשה אני לא בדיוק מבין בזה, נכנסתי לכול הקטע של הטלפונים רק עכשיו...IamEzio כתב:זה לא שהONE X כזה מושלם ,לא הדגם שנמכר בעולם לפחות ..מצד שני הדגם של AT&T עם המעבד של Qualcomm במקום "יצירת הפאר" של nVidia כבר הרבה יותר טוב ....
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

http://www.anandtech.com/show/5779/htc- ... att-review
הדגם שנמכר בAT&T באמריקה מגיע עם מעבד של Qualcomm ,שתי ליבות שA15 ..הדגם שנמכר בשאר העולם מגיע עם שבב Tegra 3 ,לדגם שנמכר בAT&T חיי סוללה ארוכים יותר מאשר לדגם עם מעבד הTegra 3 ..
המכשיר העולמי לא רע ,כמו שהם בעצמם ציינו בביצועים של הGPU לTegra 3 יש יתרון קטן וככה כנראה גם באפלקציות שמסתמכות על הרבה ליבות בעיקר .. סתם רציתי לציין שתדע שיש עוד דגם שלו .
הדגם שנמכר בAT&T באמריקה מגיע עם מעבד של Qualcomm ,שתי ליבות שA15 ..הדגם שנמכר בשאר העולם מגיע עם שבב Tegra 3 ,לדגם שנמכר בAT&T חיי סוללה ארוכים יותר מאשר לדגם עם מעבד הTegra 3 ..
המכשיר העולמי לא רע ,כמו שהם בעצמם ציינו בביצועים של הGPU לTegra 3 יש יתרון קטן וככה כנראה גם באפלקציות שמסתמכות על הרבה ליבות בעיקר .. סתם רציתי לציין שתדע שיש עוד דגם שלו .
- menger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
CLOVE רושמים USB DEVICE מבלי שתבקש. עבר דרך המכס ללא בעיות, אם כי לא מובטח שום דבר. קח בחשבון שאתה משלם מכס. אם הצליח לעבור בלי לעצור - הרווחת.acozz כתב:מן הסתם שאני לא אקנה אותו ב 3600 אני אזמין מחול צריך לבדוק מי מוכן לרשום על החבילה שזה מוצר שעולה פחות מ 200$ (כדי לא לשלם מכס)israelihero כתב:שלישי למאי = 3 5 = S3acozz כתב:טוב היום המכשיר יוצא במידה והוא לא עונה על הצפיות עוד היום אני מזמין ONE X...
אם תזמין ONE X, מאיפה חשבת להזמין?
בזאפ אני רואה אותו ב-3600 ש"ח ובאי ביי אני רואה אותו ב-2300 ש"ח.......
בהצלחה.
נשמח אם תעדכן בפורום דרך מי הזמנת והאם "נעצר" במכס.
עברתי שוב על המפרט של HTC ONEX וראיתי שאין חריץ לכרטיס זיכרון, כמו ב- SG3. אם כי ה- HTC מגיע עם 32 GB זיכרון (26 ניתנים לשימוש איכסון). לדעתי זה מספיק, אך יש נוחות מסויימת בכרטיס זיכרון, לדעתי.
נערך לאחרונה על ידי menger ב 04/05/2012 1:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
נראה שה One x די לוקח אותו מבחינת מפרט.
ובכל זאת, נראה כי היתרון היחיד והמנצח של הגלקסי הוא הסוללה החזקה יותר הנשלפת (לעומת הקבועה ב HTC), אפשרות הרחבת הזכרון עם כרטיס בגלקסי שאין ב HTC, וגם השימוש בסים סטנדרטי ולא המיקרו.
עד כמה שאני אוהב את המכשירים של HTC, בשבילי זה קריטי הפרמטרים האלו (לפחות ה 2 הראשונים).
למי שלא, נראה לפי ההשוואה כי ה ONE X יותר טוב, במיוחד השילוב עם הסנס המהולל (וכמובן אין לשכוח את העיצוב ואיכות הבניה).
לעולם לא אבין את ההחלטה לשים סוללה קבועה ומובנית. מניסיון שלי לאורך ההסטוריה של הסוללות הנטענות (סלולרים, ניידים, דיסקמים ושאר מכשירים צורות וצבעים של סוללות) אורך חיים של סוללות נטענות הוא עד שנה. לאחר מכן הן מאבדות מהקיבולת שלהם.
ואם אני רוצה מכשיר לשנה וחודשיים?
לאחרונה התופעה המגונה הזאת נראית גם במחשבי פרימיום ניידים.
ובכל זאת, נראה כי היתרון היחיד והמנצח של הגלקסי הוא הסוללה החזקה יותר הנשלפת (לעומת הקבועה ב HTC), אפשרות הרחבת הזכרון עם כרטיס בגלקסי שאין ב HTC, וגם השימוש בסים סטנדרטי ולא המיקרו.
עד כמה שאני אוהב את המכשירים של HTC, בשבילי זה קריטי הפרמטרים האלו (לפחות ה 2 הראשונים).
למי שלא, נראה לפי ההשוואה כי ה ONE X יותר טוב, במיוחד השילוב עם הסנס המהולל (וכמובן אין לשכוח את העיצוב ואיכות הבניה).
לעולם לא אבין את ההחלטה לשים סוללה קבועה ומובנית. מניסיון שלי לאורך ההסטוריה של הסוללות הנטענות (סלולרים, ניידים, דיסקמים ושאר מכשירים צורות וצבעים של סוללות) אורך חיים של סוללות נטענות הוא עד שנה. לאחר מכן הן מאבדות מהקיבולת שלהם.
ואם אני רוצה מכשיר לשנה וחודשיים?
לאחרונה התופעה המגונה הזאת נראית גם במחשבי פרימיום ניידים.
כן אני יודע שמעתי על CLOVE אני מזמין משם... במידה והמכשיר נתפס במכס כמה זה יוצא ? אולי כבר שווה מראש לקנות בארץ וזוהו ?menger כתב:CLOVE רושמים USB DEVICE מבלי שתבקש. עבר דרך המכס ללא בעיות, אם כי לא מובטח שום דבר. קח בחשבון שאתה משלם מכס. אם הצליח לעבור בלי לעצור - הרווחת.acozz כתב:מן הסתם שאני לא אקנה אותו ב 3600 אני אזמין מחול צריך לבדוק מי מוכן לרשום על החבילה שזה מוצר שעולה פחות מ 200$ (כדי לא לשלם מכס)israelihero כתב:שלישי למאי = 3 5 = S3acozz כתב:טוב היום המכשיר יוצא במידה והוא לא עונה על הצפיות עוד היום אני מזמין ONE X...
בהצלחה.
נשמח אם תעדכן בפורום דרך מי הזמנת והאם "נעצר" במכס.
עברתי שוב על המפרט של HTC ONEX וראיתי שאין חריץ לכרטיס זיכרון, כמו ב- SG3. אם כי ה- HTC מגיע עם 32 GB זיכרון (26 ניתנים לשימוש איכסון). לדעתי זה מספיק, אך יש נוחות מסויימת בכרטיס זיכרון, לדעתי....
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
עף פעם לא הבנתי מי על האנשים הללו שקונים "לא" נקסוס, כיף לכם באמת להתעסק בכל הצריבות הללו? לא מבין את הראש שלכם,
היו לי כמה מכשירי אנדרואיד, כל התוספות המגיעלות כנו SENSE או טאץ' ויז ב ROM המקורי לא תורמות לשום דבר..טוב שיש CM7-9
היו לי כמה מכשירי אנדרואיד, כל התוספות המגיעלות כנו SENSE או טאץ' ויז ב ROM המקורי לא תורמות לשום דבר..טוב שיש CM7-9
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
roypeles,
לא להתבלבל, החומרה של ה SGSIII חזקה מזה של ה One X (שני הדגמים)
לא להתבלבל, החומרה של ה SGSIII חזקה מזה של ה One X (שני הדגמים)
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

נראה שהיתרון היחיד הגדול מבחינת חומרה על הOne X זה הביצועים הגראפיים , אבל עדיין הOne XL או הדגם של AT&T שהוא בעצם One XL שממותג כX עדיין מגיעים עם מעבד הS4 הדו ליבתי של Qualcomm מה שאומר שכל ליבה חזקה כמו שתי ליבות של הCortex A9 , בקיצור ביצועים דיי דומים מבחינת כוח עיבוד .
$200 - זה רלוונטי רק לאנשים שחוזרים מחו"ל ועוברים במכס בנתב"ג.acozz כתב:מן הסתם שאני לא אקנה אותו ב 3600 אני אזמין מחול צריך לבדוק מי מוכן לרשום על החבילה שזה מוצר שעולה פחות מ 200$ (כדי לא לשלם מכס)israelihero כתב:שלישי למאי = 3 5 = S3acozz כתב:טוב היום המכשיר יוצא במידה והוא לא עונה על הצפיות עוד היום אני מזמין ONE X...
הפטור המלא במשלוחי דואר-עד $75.
הפטור החדש עד $325 (רק ממכס) לא תקף במכשירים סלולאריים.
יש סה"כ מיסים של 33% או 34% שזה מע"מ +מס קנייה.
אז קח את זה בחשבון.
- gamla77
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
התפרסמו המחירים בCLOVE.
460 פאונד לגלקסי 16 גי'גה (להזכירכם , ניתן להרחבה). לעומת 400 ל HTC. פער של 60 פאונד. (מחירים ללא מס).
אני באופן אישי מחכה לשני המכשירים שיבשילו קצת.
הכוויה שלי מה TEGRA 2 עוד כואבת... מחכה לראות אם ה 3 יתקן את הרושם המחורבן שקודמו השאיר.
460 פאונד לגלקסי 16 גי'גה (להזכירכם , ניתן להרחבה). לעומת 400 ל HTC. פער של 60 פאונד. (מחירים ללא מס).
הכוויה שלי מה TEGRA 2 עוד כואבת... מחכה לראות אם ה 3 יתקן את הרושם המחורבן שקודמו השאיר.
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
לי יש נקסוס 1 והתקנתי עליו רום עם SENSE , ושבוע הבא מתכנן לשם עליו רום 2.3 (עם SENSE כמובן)denis29 כתב:עף פעם לא הבנתי מי על האנשים הללו שקונים "לא" נקסוס, כיף לכם באמת להתעסק בכל הצריבות הללו? לא מבין את הראש שלכם,
היו לי כמה מכשירי אנדרואיד, כל התוספות המגיעלות כנו SENSE או טאץ' ויז ב ROM המקורי לא תורמות לשום דבר..טוב שיש CM7-9...
כמובן שניסיתי רומים ערומים- אבל לא אהבתי אותם(נראו לי משעממים)
המחיר ירד ל 430 בקיצור עשיתי פרי אורדר לסמסונג...gamla77 כתב:התפרסמו המחירים בCLOVE.
הכוויה שלי מה TEGRA 2 עוד כואבת... מחכה לראות אם ה 3 יתקן את הרושם המחורבן שקודמו השאיר....
שרשור שמעניין אותי באופן אישי אבל ראיתי שמוכרים את הנקסוס האחרון ב 400 דולר בארה"ב - לא כדאי?