לחכות ל SAMSUNG S3 או להזמין ONE X ?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #21 

זה לא שהONE X כזה מושלם ,לא הדגם שנמכר בעולם לפחות ..מצד שני הדגם של AT&T עם המעבד של Qualcomm במקום "יצירת הפאר" של nVidia כבר הרבה יותר טוב .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

acozz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 197
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

IamEzio כתב:זה לא שהONE X כזה מושלם ,לא הדגם שנמכר בעולם לפחות ..מצד שני הדגם של AT&T עם המעבד של Qualcomm במקום "יצירת הפאר" של nVidia כבר הרבה יותר טוב .
...
למה מה זאת אומרת ? תפרט קצת בבקשה אני לא בדיוק מבין בזה, נכנסתי לכול הקטע של הטלפונים רק עכשיו...

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #23 

http://www.anandtech.com/show/5779/htc- ... att-review

הדגם שנמכר בAT&T באמריקה מגיע עם מעבד של Qualcomm ,שתי ליבות שA15 ..הדגם שנמכר בשאר העולם מגיע עם שבב Tegra 3 ,לדגם שנמכר בAT&T חיי סוללה ארוכים יותר מאשר לדגם עם מעבד הTegra 3 ..

המכשיר העולמי לא רע ,כמו שהם בעצמם ציינו בביצועים של הGPU לTegra 3 יש יתרון קטן וככה כנראה גם באפלקציות שמסתמכות על הרבה ליבות בעיקר .. סתם רציתי לציין שתדע שיש עוד דגם שלו .

menger
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #24 

acozz כתב:
israelihero כתב:
acozz כתב:טוב היום המכשיר יוצא במידה והוא לא עונה על הצפיות עוד היום אני מזמין ONE X :)
...
שלישי למאי = 3 5 = S3

אם תזמין ONE X, מאיפה חשבת להזמין?
בזאפ אני רואה אותו ב-3600 ש"ח ובאי ביי אני רואה אותו ב-2300 ש"ח.
...
מן הסתם שאני לא אקנה אותו ב 3600 אני אזמין מחול צריך לבדוק מי מוכן לרשום על החבילה שזה מוצר שעולה פחות מ 200$ (כדי לא לשלם מכס)
...
CLOVE רושמים USB DEVICE מבלי שתבקש. עבר דרך המכס ללא בעיות, אם כי לא מובטח שום דבר. קח בחשבון שאתה משלם מכס. אם הצליח לעבור בלי לעצור - הרווחת.

בהצלחה.
נשמח אם תעדכן בפורום דרך מי הזמנת והאם "נעצר" במכס.

עברתי שוב על המפרט של HTC ONEX וראיתי שאין חריץ לכרטיס זיכרון, כמו ב- SG3. אם כי ה- HTC מגיע עם 32 GB זיכרון (26 ניתנים לשימוש איכסון). לדעתי זה מספיק, אך יש נוחות מסויימת בכרטיס זיכרון, לדעתי.
נערך לאחרונה על ידי menger ב 04/05/2012 1:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #25 

נראה שה One x די לוקח אותו מבחינת מפרט.
ובכל זאת, נראה כי היתרון היחיד והמנצח של הגלקסי הוא הסוללה החזקה יותר הנשלפת (לעומת הקבועה ב HTC), אפשרות הרחבת הזכרון עם כרטיס בגלקסי שאין ב HTC, וגם השימוש בסים סטנדרטי ולא המיקרו.
עד כמה שאני אוהב את המכשירים של HTC, בשבילי זה קריטי הפרמטרים האלו (לפחות ה 2 הראשונים).
למי שלא, נראה לפי ההשוואה כי ה ONE X יותר טוב, במיוחד השילוב עם הסנס המהולל (וכמובן אין לשכוח את העיצוב ואיכות הבניה).

לעולם לא אבין את ההחלטה לשים סוללה קבועה ומובנית. מניסיון שלי לאורך ההסטוריה של הסוללות הנטענות (סלולרים, ניידים, דיסקמים ושאר מכשירים צורות וצבעים של סוללות) אורך חיים של סוללות נטענות הוא עד שנה. לאחר מכן הן מאבדות מהקיבולת שלהם.
ואם אני רוצה מכשיר לשנה וחודשיים?
לאחרונה התופעה המגונה הזאת נראית גם במחשבי פרימיום ניידים.

acozz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

menger כתב:
acozz כתב:
israelihero כתב:
acozz כתב:טוב היום המכשיר יוצא במידה והוא לא עונה על הצפיות עוד היום אני מזמין ONE X :)
...
שלישי למאי = 3 5 = S3

...
מן הסתם שאני לא אקנה אותו ב 3600 אני אזמין מחול צריך לבדוק מי מוכן לרשום על החבילה שזה מוצר שעולה פחות מ 200$ (כדי לא לשלם מכס)
...
CLOVE רושמים USB DEVICE מבלי שתבקש. עבר דרך המכס ללא בעיות, אם כי לא מובטח שום דבר. קח בחשבון שאתה משלם מכס. אם הצליח לעבור בלי לעצור - הרווחת.

בהצלחה.
נשמח אם תעדכן בפורום דרך מי הזמנת והאם "נעצר" במכס.

עברתי שוב על המפרט של HTC ONEX וראיתי שאין חריץ לכרטיס זיכרון, כמו ב- SG3. אם כי ה- HTC מגיע עם 32 GB זיכרון (26 ניתנים לשימוש איכסון). לדעתי זה מספיק, אך יש נוחות מסויימת בכרטיס זיכרון, לדעתי.
...
כן אני יודע שמעתי על CLOVE אני מזמין משם... במידה והמכשיר נתפס במכס כמה זה יוצא ? אולי כבר שווה מראש לקנות בארץ וזוהו ?

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #27 

עף פעם לא הבנתי מי על האנשים הללו שקונים "לא" נקסוס, כיף לכם באמת להתעסק בכל הצריבות הללו? לא מבין את הראש שלכם,
היו לי כמה מכשירי אנדרואיד, כל התוספות המגיעלות כנו SENSE או טאץ' ויז ב ROM המקורי לא תורמות לשום דבר..טוב שיש CM7-9 :wink:
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #28 

roypeles,
לא להתבלבל, החומרה של ה SGSIII חזקה מזה של ה One X (שני הדגמים)

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #29 

נראה שהיתרון היחיד הגדול מבחינת חומרה על הOne X זה הביצועים הגראפיים , אבל עדיין הOne XL או הדגם של AT&T שהוא בעצם One XL שממותג כX עדיין מגיעים עם מעבד הS4 הדו ליבתי של Qualcomm מה שאומר שכל ליבה חזקה כמו שתי ליבות של הCortex A9 , בקיצור ביצועים דיי דומים מבחינת כוח עיבוד .

jepe
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1411
נתן תודות: 193 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #30 

acozz כתב:
israelihero כתב:
...
שלישי למאי = 3 5 = S3

...
...
$200 - זה רלוונטי רק לאנשים שחוזרים מחו"ל ועוברים במכס בנתב"ג.

הפטור המלא במשלוחי דואר-עד $75.

הפטור החדש עד $325 (רק ממכס) לא תקף במכשירים סלולאריים.
יש סה"כ מיסים של 33% או 34% שזה מע"מ +מס קנייה.
אז קח את זה בחשבון.

gamla77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #31 

התפרסמו המחירים בCLOVE.
460 פאונד לגלקסי 16 גי'גה (להזכירכם , ניתן להרחבה). לעומת 400 ל HTC. פער של 60 פאונד. (מחירים ללא מס).

אני באופן אישי מחכה לשני המכשירים שיבשילו קצת.
הכוויה שלי מה TEGRA 2 עוד כואבת... מחכה לראות אם ה 3 יתקן את הרושם המחורבן שקודמו השאיר.

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #32 

denis29 כתב:עף פעם לא הבנתי מי על האנשים הללו שקונים "לא" נקסוס, כיף לכם באמת להתעסק בכל הצריבות הללו? לא מבין את הראש שלכם,
היו לי כמה מכשירי אנדרואיד, כל התוספות המגיעלות כנו SENSE או טאץ' ויז ב ROM המקורי לא תורמות לשום דבר..טוב שיש CM7-9 :wink:
...
לי יש נקסוס 1 והתקנתי עליו רום עם SENSE , ושבוע הבא מתכנן לשם עליו רום 2.3 (עם SENSE כמובן)
כמובן שניסיתי רומים ערומים- אבל לא אהבתי אותם(נראו לי משעממים)

acozz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #33 

gamla77 כתב:התפרסמו המחירים בCLOVE.
460 פאונד לגלקסי 16 גי'גה (להזכירכם , ניתן להרחבה). לעומת 400 ל HTC. פער של 60 פאונד. (מחירים ללא מס).

אני באופן אישי מחכה לשני המכשירים שיבשילו קצת.
הכוויה שלי מה TEGRA 2 עוד כואבת... מחכה לראות אם ה 3 יתקן את הרושם המחורבן שקודמו השאיר.
...
המחיר ירד ל 430 בקיצור עשיתי פרי אורדר לסמסונג... :)

xsoft7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 604
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 50 פעמים

שליחה #34 

נו ONE X עולה בארץ כרגע 3 וחצי, אותו הדבר יהיה עם הגלאקסי , בהתחלה באזור ה4 ואז ירד במהרה לכ2800

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #35 

שרשור שמעניין אותי באופן אישי אבל ראיתי שמוכרים את הנקסוס האחרון ב 400 דולר בארה"ב - לא כדאי?

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”