מבקש המלצה לממיר דיגיטלי עידן+ - אין תגובות. האם פניתי לפורום הנכון?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
נעשה מעט סדר בדברים,
הגרמין מסוגל להריץ מוזיקה/תמונות/וידיאו עם SRT חיצוני אנגלית/עברית, רוסית טרם בדקתי לא רוצה לומר סתם, על התרגום אין שליטה בגודל/צבע/גופן והוא מעט קטן אך בר לקריאה.
המיני ממיר שסיקרתי לא מומלץ כממיר יש איזו בעיה בטיונר שלו שעושה רעשים קלים בפרסומות - לא הצלחתי להבין למה כנראה לא תומך במפענחי אודיו של עידן+
הנאוקום אל מפענח וידיאו אלא רק מוזיקה ותמונות לכן לא נראה לי שיתאים לדרישתך.
בדבר הקונקה 990 אין לי מושג, נצטרך להמתין לחברים פה שיש להם את הממיר בבית ויכולים לספק לך תשובות מדוייקות.
הגרמין מסוגל להריץ מוזיקה/תמונות/וידיאו עם SRT חיצוני אנגלית/עברית, רוסית טרם בדקתי לא רוצה לומר סתם, על התרגום אין שליטה בגודל/צבע/גופן והוא מעט קטן אך בר לקריאה.
המיני ממיר שסיקרתי לא מומלץ כממיר יש איזו בעיה בטיונר שלו שעושה רעשים קלים בפרסומות - לא הצלחתי להבין למה כנראה לא תומך במפענחי אודיו של עידן+
הנאוקום אל מפענח וידיאו אלא רק מוזיקה ותמונות לכן לא נראה לי שיתאים לדרישתך.
בדבר הקונקה 990 אין לי מושג, נצטרך להמתין לחברים פה שיש להם את הממיר בבית ויכולים לספק לך תשובות מדוייקות.
אני מקווה שאני לא מסיט את הדיון (אם כן אני אפתח דיון חדש).nimrodg כתב:נתחיל מהתחלה אני מדבר על אופצייה אחרת, צלחת לווין פרטית [לא חברת yes]
אז כשכתבתי תשתית התכוונתי לשקעים, כבילה בתוך הקירות ולצלחת מותקנת על הגג.
בדר"כ טכנאים של יס שבאים לקחת ציוד[ממירים], לא לוקחים צלחות או מנתקים אותך סופית ומחזירים לאנטנה המרכזית.
אז אתה יכול "לרכוב" על התשתית הקיימת ולחבר ממיר HD פשוט, ולקלוט את ערוצי ישראל+ערוצי רדיו.
תמיכה בעברית אין כמעט [בממירים הזולים], אבל רוסית יש לרוב [גם בממירים הזולים].
בשביל לצפות בסרטים אני היתי הולך בכלל על מזרימדיה פשוט....
נניח וש לי תשתית של yes כלומר ניתקו אותי אבל כמו שאמרת הצלחת עדיין קיימת וגם החיבורים.
אם אני אקנה ממיר כמו שכתבת איזה ערוצים אוכל לראות ?
אם אקנה מניר של עידן פלוס זה גם יעשה את אותה עבודה (אני רוצה לחסוך את הזמן עד שיגיע הממיר שהמלצת מהאתר) ?
למה התכוונת שכתבת שאין תמיכה בעיברית ?
תודה
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני יודע שברמת העיקרון לקונקה 990 יש תמיכה ב-SRT. לא יצא לי לבדוק אותו על שפות חוץ מעברית.