המלצה לרכישת מסך טלוויזיה חדש
-
liorh11
-
- חבר פעיל

- תגובות: 96
שלום חברים,
סוף סוף יש לי תקציב ואני יכול לקנות טלוויזייה חדשה! (תאמינו או לא אבל עד היום הייתי עם CRT)
אני יודע שהשוק מוצף בדגמים שונים, עם שלל מותגים וחידושים. ניסיתי לרכז את הפרמטרים חשובים לי.
דרישות.
טכנולוגיה: LED בלבד (חלקי לא מלא)!
תקציב: עד 3500 ₪
גודל: 42 אינץ'
אחריות: 3 שנים מיבואן רשמי (אשמח להמלצה על חנות)
חיבורים\ פיצ'רים: HDMI (לפחות 2 כניסות), USB (החיבור שהכי חשוב לי - שינגן את כל הפורמטים כולל כתוביות בעברית), סטרימר מובנה (נכנס בתקציב? האם ניתן לנגן בסטרימינג מהמחשב? במידה וכן מה החיבור? WIFI? כבל HD?), אפשרות לחבר כונן חיצוני!!!, SCART (כרגע, יש לי ממיר ישן של YES).
100 הרץ לפחות (אם ניתן בתקציב גם 200 הרץ מה טוב). וכמובן שזמן התגובה, תאורה, יחס הניגודיות וזית הצפיה היו הטובים ביותר שיש.
שימושים עיקריים: צפיה בסרטים (בעיקר), תמונות, מוזיקה וגלישה ויכול להיות שגם חיבור קונסולות משחקים.
אשמח לקבל המלצות לפי הרשום מעלה. אם יש משהו נוסף שפספסתי וחשוב לדעת אל תחסכו זאת ממני.
תודה רבה.
סוף סוף יש לי תקציב ואני יכול לקנות טלוויזייה חדשה! (תאמינו או לא אבל עד היום הייתי עם CRT)
אני יודע שהשוק מוצף בדגמים שונים, עם שלל מותגים וחידושים. ניסיתי לרכז את הפרמטרים חשובים לי.
דרישות.
טכנולוגיה: LED בלבד (חלקי לא מלא)!
תקציב: עד 3500 ₪
גודל: 42 אינץ'
אחריות: 3 שנים מיבואן רשמי (אשמח להמלצה על חנות)
חיבורים\ פיצ'רים: HDMI (לפחות 2 כניסות), USB (החיבור שהכי חשוב לי - שינגן את כל הפורמטים כולל כתוביות בעברית), סטרימר מובנה (נכנס בתקציב? האם ניתן לנגן בסטרימינג מהמחשב? במידה וכן מה החיבור? WIFI? כבל HD?), אפשרות לחבר כונן חיצוני!!!, SCART (כרגע, יש לי ממיר ישן של YES).
100 הרץ לפחות (אם ניתן בתקציב גם 200 הרץ מה טוב). וכמובן שזמן התגובה, תאורה, יחס הניגודיות וזית הצפיה היו הטובים ביותר שיש.
שימושים עיקריים: צפיה בסרטים (בעיקר), תמונות, מוזיקה וגלישה ויכול להיות שגם חיבור קונסולות משחקים.
אשמח לקבל המלצות לפי הרשום מעלה. אם יש משהו נוסף שפספסתי וחשוב לדעת אל תחסכו זאת ממני.
תודה רבה.
-
liorh11
-
- חבר פעיל

חברים?
למה אף אחד לא מתייחס?
אנא מכם זה חשוב לי. השקעתי בהודעה שלי הרבה.
אם משהו חסר או לא ברור תאמרו לי.
תודה.
למה אף אחד לא מתייחס?
אנא מכם זה חשוב לי. השקעתי בהודעה שלי הרבה.
אם משהו חסר או לא ברור תאמרו לי.
תודה.
- moshik_dd
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
פנסוניק TX-L42E30E
דגם אירופאי
200 הרץ,סקראט,DTT אירופאי מובנה
אבל עדיין אין עברית ןמחיר של 4200 ש"ח וכולל את כל מה שביקשת
(תמהר פן יאזל,יורוקום הביאו את הדגם הספציפי בפוקס גדול.............)
דגם אירופאי
(תמהר פן יאזל,יורוקום הביאו את הדגם הספציפי בפוקס גדול.............)
- tascam
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2426
הדגם הארופאי עם פנל מט ולא מבריק יתרון אן השתקפות חיסרון התמונה פחות מרהיבה
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
-
liorh11
-
- חבר פעיל

תודה.
יש לכם המלצה לחנות טובה ואמינה?
יש לכם המלצה לחנות טובה ואמינה?
-
liorh11
-
- חבר פעיל

ודבר נוסף,
קראתי עליה קצת ביקורות ועלו 2 חסרונות: .
1. הסטרימר המובנה לא תוך בעברית (חיפוש וכתוביות) - לא כ"כ קריטי כי מקסימום אחבר אותה למחשב
2. ה- USB לא מנגן את כל הפורמטים ולא יודע לנגן קבצי MKV - סופר קריטי כי זה הפיצ'ר שהכי חשוב לי - אני רואה המון סרטים וסדרות.
אשמח לתובנות שלכם בנושא.
קראתי עליה קצת ביקורות ועלו 2 חסרונות: .
1. הסטרימר המובנה לא תוך בעברית (חיפוש וכתוביות) - לא כ"כ קריטי כי מקסימום אחבר אותה למחשב
2. ה- USB לא מנגן את כל הפורמטים ולא יודע לנגן קבצי MKV - סופר קריטי כי זה הפיצ'ר שהכי חשוב לי - אני רואה המון סרטים וסדרות.
אשמח לתובנות שלכם בנושא.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
יש לך יותר מדי דרישות.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8265
בשביל ניגון עם תמיכה בעברית קנה סמסונג מייבוא רשמי או LG מייבוא רשמי (ב LG תצטרך להמיר DTS ל AC3).
תצטרך להתפשר על חלק מהדרישות או לעלות בתקציב.
תצטרך להתפשר על חלק מהדרישות או לעלות בתקציב.
-
liorh11
-
- חבר פעיל

בינתיים הבנתי שלא ניתן לנגן כתוביות בעברית מדיסק און קי או כונן חיצוני ולצערי זה מפיל את הטלוויזיה. חבל כי הטלוויזיה ממש התאימה ואני לא מבין למה אין עדכון קושחה שפותר את העניין.
אני מוכן לרדת בדרישות (לוותר על סטרימר). יש דגמים ספציפיים של LG וסמסונג שאתה יכול להמליץ?
אני מוכן לרדת בדרישות (לוותר על סטרימר). יש דגמים ספציפיים של LG וסמסונג שאתה יכול להמליץ?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8265
אם אתה רוצה 100 הרץ אמיתי אז LG LV550Y או סמסונג D6000.
- נוגיא
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
אתה יכול בבקשה לומר לי איפה מוכרים במחיר הזה?moshik_dd כתב:פנסוניק TX-L42E30E
דגם אירופאי
(תמהר פן יאזל,יורוקום הביאו את הדגם הספציפי בפוקס גדול.............)...
אני מצאתי בינתיים במעט יותר