Yes העלתה את רשימת הערוצים החדשים באפיק 25,
- guyz6471
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 698
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
אני חייב לציין שלי היה ממש הרבה יותר נוח שערוצי ה HD היו מקובצים אחד אחרי השני,
ממילא אני לא רואה אף ערוץ SD, ככה עכשיו צריך להתחיל לזכור איפה כל דבר ולעבור בין איזורים שונים..
אני מסכים שאם ערוצי ה HD היו מתחילים ב 1- 15 היה הרבה נוח לי, אבל אני מניח שלרוב האחרים לא.
לסיכום מבחינתי ממש מיותר ואפילו מפריע...
ממילא אני לא רואה אף ערוץ SD, ככה עכשיו צריך להתחיל לזכור איפה כל דבר ולעבור בין איזורים שונים..
אני מסכים שאם ערוצי ה HD היו מתחילים ב 1- 15 היה הרבה נוח לי, אבל אני מניח שלרוב האחרים לא.
לסיכום מבחינתי ממש מיותר ואפילו מפריע...
-
guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
טוב ברור שבחיים אף אחד לא יהיה מרוצה מכלום, אבל כן יס עשתה מעשה נכון שקידמה לפרונט את ערוצי ה HD,
לא יודע כמה היה נכון להעביר את הטבע רחוק מאוד מעל 90, מה שהם עשו עם הספורט והמוזיקה והטבע נועד לאחד את מקבצי הערוצים לפי נושאים, בינתיים מהלך מנצח! מלבד ערוצי הטבע שבורחים לי לסוף
לא יודע כמה היה נכון להעביר את הטבע רחוק מאוד מעל 90, מה שהם עשו עם הספורט והמוזיקה והטבע נועד לאחד את מקבצי הערוצים לפי נושאים, בינתיים מהלך מנצח! מלבד ערוצי הטבע שבורחים לי לסוף
אז אני לא מבין למה יש ספורט 5 ב-55 וספורט 5HD ב-59, מה הם עשו בזה? עשו 2 ערוצים אחד ליד השני, לא אמרו שהם עושים לממירי HD ערוצים שיש להם HD יופיעו רק בHD ובSD ב500+
חבל באמת שהרחיקו את ערוצי הטבע.
גם ערוץ היסטוריה ב-94 וערוץ היסטוריה HD ב-95, הם לא שינו שום דבר..
ערוץ 1 גם נשאר ב-511 אני לא מבין אותם!!!
ערוץ 1 גם נשאר ב-511 אני לא מבין אותם!!!
ספורט 5 וספורט 5 HD לא תמיד משדרים את אותם דברים, למעשה לעיתים קרובות הם משדרים תכנים שונים, ולכן בלתי אפשרי לאחד אותםmoshe10 כתב:אז אני לא מבין למה יש ספורט 5 ב-55 וספורט 5HD ב-59, מה הם עשו בזה? עשו 2 ערוצים אחד ליד השני, לא אמרו שהם עושים לממירי HD ערוצים שיש להם HD יופיעו רק בHD ובSD ב500+
ערוץ 1 גם נשאר ב-511 אני לא מבין אותם!!!...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
moshe10,
ספורט 5 HD,ערוץ ההיסטוריה,MGM, NG וערוץ 1 הם לא ערוצי מראה ולכן אי אפשר להחליף את גירסת ה-SD שלהם בערוץ ה-HD.
ספורט 5 HD,ערוץ ההיסטוריה,MGM, NG וערוץ 1 הם לא ערוצי מראה ולכן אי אפשר להחליף את גירסת ה-SD שלהם בערוץ ה-HD.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
הם ערוצים נפרדים, עם תוכן עצמאי.
וגם בעתיד הם יהיו ערוצים נפרדים.
אולי למעט ערוץ 1.
וגם בעתיד הם יהיו ערוצים נפרדים.
אולי למעט ערוץ 1.