שרשור תגובות: גלאקסי SIII - המפרט, ההשקה ותהליך השיווק
אני שוקל לרכוש אחד כזה בנסיעה לארה"ב ביוני. (לא סגור עדיין על אייפון או זה, אך נוטה לזה).
מה שאני רואה היום זה שאפשר לרכוש ב preorder ל 1 ביוני. 750-800 דולר באמזון* ועוד חנויות.
מציינים שהretail price הוא 900 דולר.
אני חושש לרכוש בpreorder , כי אם יהיו עיכובים, אני עלול לפספס.
שאלות:
1) * לא הבנתי מה הקטע של אמזון פה. הם נותנים שמות של חנויות אחרות. הם מתפקדים גם כ marketplace מעבר ללהיות חנות בעצמם?
2) האם להאמין ל 900 דולר, או שסביר שאוכל לרכוש בחנות פיזית במחיר דומה ל750-800.
3) מה הפרשי המחירים (לדגמים הישנים יותר) בין ארה"ב לישראל.
מה שאני רואה היום זה שאפשר לרכוש ב preorder ל 1 ביוני. 750-800 דולר באמזון* ועוד חנויות.
מציינים שהretail price הוא 900 דולר.
אני חושש לרכוש בpreorder , כי אם יהיו עיכובים, אני עלול לפספס.
שאלות:
1) * לא הבנתי מה הקטע של אמזון פה. הם נותנים שמות של חנויות אחרות. הם מתפקדים גם כ marketplace מעבר ללהיות חנות בעצמם?
2) האם להאמין ל 900 דולר, או שסביר שאוכל לרכוש בחנות פיזית במחיר דומה ל750-800.
3) מה הפרשי המחירים (לדגמים הישנים יותר) בין ארה"ב לישראל.
משה
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
1. כן , משמשמים גם כפלטפורמה לחנויות שמציגות את עצמן דרך אמזון. (פתח לסחורה מזוייפת , לעומת זאת סחורה שמגיע ישירות מהמחסנים של אמזון מקורית. איך יודעים? כתוב בפירוט של המוצר אם זה נמכר דרך אמזון או דרך חנות חיצונית, וגם מי נותן אחריות למוצר!).
2. זה מחיר "מומלץ", עדיף להאמין למחיר הזול ביותר שאתה מוצא בחנות אמינה. גם ככה המכשיר זהה (תלוי בדגם שאתה בוחר)
3. 200 דולר הפרש בערך (ביחס לחנויות בזאפ , לא דרך המפעילות כמובן).
לא מכיר את הדגמים של הגלקסי 3 אבל עדיף לבדוק (כאן בפורום בטח יודעים) שיהיה FACTORY UNLOCKED (סים פרי), ומה ההבדלים בין גרסא אמריקאית לאירופאית (מבחינת רשתות שהוא תומך בהם...).
2. זה מחיר "מומלץ", עדיף להאמין למחיר הזול ביותר שאתה מוצא בחנות אמינה. גם ככה המכשיר זהה (תלוי בדגם שאתה בוחר)
3. 200 דולר הפרש בערך (ביחס לחנויות בזאפ , לא דרך המפעילות כמובן).
לא מכיר את הדגמים של הגלקסי 3 אבל עדיף לבדוק (כאן בפורום בטח יודעים) שיהיה FACTORY UNLOCKED (סים פרי), ומה ההבדלים בין גרסא אמריקאית לאירופאית (מבחינת רשתות שהוא תומך בהם...).
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
יש ויהיו הבדלים בין חלק מהמכשירים שימכרו בארה"ב לבין אלה שנמכרים בשאר העולם. הגרסה שנמכרת כיום באמזון היא ה international version של המכשיר ולכן המכשיר הוא זהה לזה שנמכר ברוב עולם ומכיל את אותו המפרט שדובר ופורסם ע"י סמסונג לא מזמן (המכשיר עדיין לא הושק באופן רשמי בארה"ב ברשתות שם). אגב, המכשיר המדובר שנמכר באמזון (GT-i9300) מתאים באופן מלא רק לרשת AT&T בארה"ב
אני מבולבל.osherov כתב:יש ויהיו הבדלים בין חלק מהמכשירים שימכרו בארה"ב לבין אלה שנמכרים בשאר העולם. הגרסה שנמכרת כיום באמזון היא ה international version של המכשיר ולכן המכשיר הוא זהה לזה שנמכר ברוב עולם ומכיל את אותו המפרט שדובר ופורסם ע"י סמסונג לא מזמן (המכשיר עדיין לא הושק באופן רשמי בארה"ב ברשתות שם). אגב, המכשיר המדובר שנמכר באמזון (GT-i9300) מתאים באופן מלא רק לרשת AT&T בארה"ב...
לכאורה, המשפט האחרון סותר את הקודם לו.
אתה יכול להבהיר?
משה
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מה שאריה בעצם אומר לך זה שהמכשירים שימכרו דרך ספקיות הסלולר יהיו שונים מהגרסא הרשמית - הI9300 , חלקם יעבדו רק בתקן CDMA ,חלקם עם תדרים שונים ,אבל המכשיר שנמכר בAMAZON הוא הגרסה הרשמית הI9300 והוא כן יעבוד בארץ בלי בעייה עם כל החברות.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
חברת AT&T היא הרשת היחידה בארה"ב (מהחברות הגדולות שם) שהתדרים של ה SGS-III (בגירסה שנמכרת ברוב העולם וזאת שנמכרת באמזון), יתאימו אלייה באופן מלא. שאר החברות בארה"ב צריכות דגמים אחרים של ה SGS-III (עם זה בגלל רשת CDMA או בגלל שימוש בתדרים אחרים בהם ה i9300 לא תומך). לעניינך משה, תוודא שאתה רוכש ה GT-i9300 ולא דגם שיש לו סיומת או קידומת אחרת (כגון G או LTE)
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 28/05/2012 16:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
חשבתי שעל כל משפט שאני רושם, אתה מייד מוסיף ! (סימן Not) בתחילתו וזאת הופכת להיות דעתך,
ולכן לא זכור לי בשום מקום בו רשמתי ש ה SGSIII הוא מכשיר דאותו לא כדאי לרכוש
ולכן לא זכור לי בשום מקום בו רשמתי ש ה SGSIII הוא מכשיר דאותו לא כדאי לרכוש
אריה, תתחיל מהנחות שגויות ותגיע למסקנות מוזרות.
דווקא מסכים איתך בהרבה דברים (ומקבל על עיוור דברים שאתה אומר שאין לי מושג בהם - מרוצי אופניים וגרסאות אנדרויד, למשל), אבל אז אין לי מה להגיד.
באופן טבעי תשמע אותי יותר כשיש לי מה להגיד, וזה יהיה כאשר דעתי שונה. טבעי.
דווקא מסכים איתך בהרבה דברים (ומקבל על עיוור דברים שאתה אומר שאין לי מושג בהם - מרוצי אופניים וגרסאות אנדרויד, למשל), אבל אז אין לי מה להגיד.
באופן טבעי תשמע אותי יותר כשיש לי מה להגיד, וזה יהיה כאשר דעתי שונה. טבעי.
משה