מדהים!!!
-
hipoo
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
תרשה לי לפקפק.
אלעד
- concordia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
גם לי.
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
אז מה הוא מחרבן??? 
אמן מייסר
- dudib
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
מה אתם מזלזלים?
כל מה שכתוב באינטרנט הוא אמת לאמיתה ותורה מסיני.
כל מה שכתוב באינטרנט הוא אמת לאמיתה ותורה מסיני.
- Frosti7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
מכר של הורי, רופא ומדקר סיני, אוכל אחת לשבועה,Elad8 כתב:תרשה לי לפקפק....
אך 70 שנה נראה גם לי מוגזם
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
אני מכיר הרבה כאלה.
לא אוכלים אף פעם, רק מאוחר בלילה הולכים למקרר לטעום ...
לא אוכלים אף פעם, רק מאוחר בלילה הולכים למקרר לטעום ...
משה
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
אני כבר נושם את הזיהום של גוש דן 36 שנה! וגם הצלחתי לחיות!
וזה עוד בלי לתרגל יוגה במערות וכאלו...
וזה עוד בלי לתרגל יוגה במערות וכאלו...
-
hipoo
-
- חבר ותיק

עיזבו את ה- 70 שנה
אני מדבר על זה שבדקו אותו 15 יום שבהם הוא לא אכל או שתה משהו.
זה מדהים לכשעצמו...
זה מדהים לכשעצמו...
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
- moco
-
- גורו

וזה כן בדוק ?hipoo כתב:עיזבו את ה- 70 שנה
זה מדהים לכשעצמו......
אגב, לא לאכול 15 יום זה כלום. כל אחד מאיתנו יכול לעשות זאת.
לא לשתות 15 יום זה בעייה, אבל לעבוד על מי שבודק שאתה לא שותה זו כנראה לא בעייה גדולה.
משה
- gorelshv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1243
כל התרבויות המוזרות האלו עם ה"אלות/אלים" שלהם - מה נסגר איתם? אני לא אומר שהדתות ה"מסורתיות" יותר הגיוניות (הן ממש לא) אבל הדברים שאנשים מביאים את עצמם לעשות בשם אלה כזו או אחרת... ממש פריק שואו! 
- moco
-
- גורו

זה עוד כלום, שמעתי על איזה שבט שעושים ניתוח מוזר לתינוקות בני שמונה ימים, לרוב בפומבי. נראה אותך מוצא משהו יותר מטורף.gorelshv כתב:כל התרבויות המוזרות האלו עם ה"אלות/אלים" שלהם - מה נסגר איתם? אני לא אומר שהדתות ה"מסורתיות" יותר הגיוניות (הן ממש לא) אבל הדברים שאנשים מביאים את עצמם לעשות בשם אלה כזו או אחרת... ממש פריק שואו!...
משה
-
hipoo
-
- חבר ותיק

moco כתב:זה עוד כלום, שמעתי על איזה שבט שעושים ניתוח מוזר לתינוקות בני שמונה ימים, לרוב בפומבי. נראה אותך מוצא משהו יותר מטורף.gorelshv כתב:כל התרבויות המוזרות האלו עם ה"אלות/אלים" שלהם - מה נסגר איתם? אני לא אומר שהדתות ה"מסורתיות" יותר הגיוניות (הן ממש לא) אבל הדברים שאנשים מביאים את עצמם לעשות בשם אלה כזו או אחרת... ממש פריק שואו!...
...
- gorelshv
-
- חבר ותיק

אתה יודע למה התכוונתיmoco כתב:זה עוד כלום, שמעתי על איזה שבט שעושים ניתוח מוזר לתינוקות בני שמונה ימים, לרוב בפומבי. נראה אותך מוצא משהו יותר מטורף.gorelshv כתב:כל התרבויות המוזרות האלו עם ה"אלות/אלים" שלהם - מה נסגר איתם? אני לא אומר שהדתות ה"מסורתיות" יותר הגיוניות (הן ממש לא) אבל הדברים שאנשים מביאים את עצמם לעשות בשם אלה כזו או אחרת... ממש פריק שואו!......
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
חברים, תנסו להבין את הקונספט במקום לחפש אם זה מתאים ל'דת המדע' או סותר אותה.
אתם לא יכולים להתעלם מהעובדה שיש משהו בתרגולים האזוטרים האלו שאכן מגדיל את תוחלת החיים ומשפר מאוד את הבריאות הפיזית והנפשית.
אין קשר לאם הוא אכל בסתר או לא.
אתם לא יכולים להתעלם מהעובדה שיש משהו בתרגולים האזוטרים האלו שאכן מגדיל את תוחלת החיים ומשפר מאוד את הבריאות הפיזית והנפשית.
אין קשר לאם הוא אכל בסתר או לא.
- gorelshv
-
- חבר ותיק

שי-כ,
אנשים מהסוג הזה עושים מה שעושים ואומרים מה שאומרים לשם מטרה אחת בלבד: לגרום לך להאמין בעל טבעי. שים לב למה שהוא אומר (לפי הכתבה): האלה "שקר כלשהו" בירכה אותו או משהו בסגנון ומאז הוא יכול לחיות בלי אוכל ומים. לא תרגולים ולא כלום. למה לו לגרום לך להאמין בעל-טבעי אתה שואל? כי בעצם הגדרתו, ה"על-טבעי" אינו ניתן להסבר וקשה לצפות אותו ולכן הוא מפחיד! וכשאתה מפחד ממשהו, לצורך העניין - מאותה יישות, ליישות הזו או לאלו המתיימרים לייצג אותה יש כח עליך בלי שלך תהיה יכולת לערער. זה הבסיס של כל דת/כת/אמונה פגאנית וכו' וזה מה שגורם לאותו שבט מוזר לעשות את מה שהוא עושה לאותם תינוקות בני שמונה ימים.
אנשים מהסוג הזה עושים מה שעושים ואומרים מה שאומרים לשם מטרה אחת בלבד: לגרום לך להאמין בעל טבעי. שים לב למה שהוא אומר (לפי הכתבה): האלה "שקר כלשהו" בירכה אותו או משהו בסגנון ומאז הוא יכול לחיות בלי אוכל ומים. לא תרגולים ולא כלום. למה לו לגרום לך להאמין בעל-טבעי אתה שואל? כי בעצם הגדרתו, ה"על-טבעי" אינו ניתן להסבר וקשה לצפות אותו ולכן הוא מפחיד! וכשאתה מפחד ממשהו, לצורך העניין - מאותה יישות, ליישות הזו או לאלו המתיימרים לייצג אותה יש כח עליך בלי שלך תהיה יכולת לערער. זה הבסיס של כל דת/כת/אמונה פגאנית וכו' וזה מה שגורם לאותו שבט מוזר לעשות את מה שהוא עושה לאותם תינוקות בני שמונה ימים.
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
אני מסכים עם זה, לגבי כל מני מסיונרים ומטיפים למיניהם, אשר מבססים את האמונה שלהם באחרים ע"י פחד.
אך אני לא חושב שזה המקרה לגבי אותו סגפן. הוא לא ביקש את כל הבדיקות האלו או ביקש מאחרים לשאוב דוגמה ממנו.
אתה אכן יכול לקרוא למשהו לא מובן או 'על-טבעי' מפחיד, ולהגיד שאתה מקבל רק מה שמוכח מדעית. אך כאן יש בדיקות מדעיות שמצביעות על אמינות דבריו (לפחות בהקשר של תפקוד ללא מזון או שתיה).
כמו כן, יש גם מחקרים מדעים שטוענים שאותו טקס ביזרי שהשבט ה'הוא' עושה לתינוקות בני שמונה ימים יש השלחות בריאותיות חיוביות.
אך אני לא חושב שזה המקרה לגבי אותו סגפן. הוא לא ביקש את כל הבדיקות האלו או ביקש מאחרים לשאוב דוגמה ממנו.
אתה אכן יכול לקרוא למשהו לא מובן או 'על-טבעי' מפחיד, ולהגיד שאתה מקבל רק מה שמוכח מדעית. אך כאן יש בדיקות מדעיות שמצביעות על אמינות דבריו (לפחות בהקשר של תפקוד ללא מזון או שתיה).
כמו כן, יש גם מחקרים מדעים שטוענים שאותו טקס ביזרי שהשבט ה'הוא' עושה לתינוקות בני שמונה ימים יש השלחות בריאותיות חיוביות.
- moco
-
- גורו

1) לא ברור שיש בדיקות מדעיות שמצביעות על אמינות דבריו.שי-כ כתב:אני מסכים עם זה, לגבי כל מני מסיונרים ומטיפים למיניהם, אשר מבססים את האמונה שלהם באחרים ע"י פחד.
כמו כן, יש גם מחקרים מדעים שטוענים שאותו טקס ביזרי שהשבט ה'הוא' עושה לתינוקות בני שמונה ימים יש השלחות בריאותיות חיוביות....
2) להשלכות הבריאותיות שיש או אין לברית מילה, אין כל קשר לקיום המנהג העתיק, ואף מאמין לא טוען שיש.
נערך לאחרונה על ידי moco ב 19/03/2012 21:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה
- wpfreaky
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
הוא לא אוכל דבר אבל הוא אוכל את עצמו.
רואים עליו ...
רואים עליו ...
- דניאל-אפרים
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
שטויות, מזמן לא קראתי שטות כל כך משמחת
אין סיבה אפילו לדון בעניין.
כל שצריך - קוסם מדופלם כדי לגלות את מעשה הרמיה.
מחר גם תסבירו לי שלמים יש זיכרון.
כל שצריך - קוסם מדופלם כדי לגלות את מעשה הרמיה.
מחר גם תסבירו לי שלמים יש זיכרון.