שרשור תגובות: האייפד החדש - מתחמם במהירות?
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
עם יד על הלב , אם אין לי אייפד כלל ,ואני לפני קנייה , היית ממליץ על החדש או הקודם ?daycalon כתב:אכן המכשיר מתחמם במרכזו. בדקתי מספר מכשירים שעברו התעללויות בחנות אפל במינכן. עדיין לא רואה סיבה לשדרוג :...
אנסה להעלות צילומי מסך מאוחר יותר, אך בינתיים מתברר שאתרים על המובייל ספארי באייפד 3 נראים טוב יותר
רק תודות לאיכות הטקסט. הדפדפן עדיין מדווח לאתר על רזולוציה של 1024 על 768, מה שאומר שמבחינת שטח
האתר יראה זהה...
ניסיתי גם את הדולפין HD ואת האופרה וקיבלתי אותן תוצאות, אז זה כנראה פונקציה של מערכת ההפעלה.
ברור שאם האתר היה מרנדר ברזולוציה של 2048 על 1536, עדיין בגודל מסך פיזי של 10 אינטש, הפונטים היו קטנים
מידי והאתר היה לא קריא, אבל ישנם אתרים רבים שיכולים לעשות שימוש יעיל ברזולוציה גבוהה. קצת מאכזב...
Batnun
.
רק תודות לאיכות הטקסט. הדפדפן עדיין מדווח לאתר על רזולוציה של 1024 על 768, מה שאומר שמבחינת שטח
האתר יראה זהה...
ניסיתי גם את הדולפין HD ואת האופרה וקיבלתי אותן תוצאות, אז זה כנראה פונקציה של מערכת ההפעלה.
ברור שאם האתר היה מרנדר ברזולוציה של 2048 על 1536, עדיין בגודל מסך פיזי של 10 אינטש, הפונטים היו קטנים
מידי והאתר היה לא קריא, אבל ישנם אתרים רבים שיכולים לעשות שימוש יעיל ברזולוציה גבוהה. קצת מאכזב...
Batnun
.
יש לי הרגשה שעל מנת לעשות שימוש מלא ביכולות של האייפד החדש, לא יהיה מנוס אלא לפרוץ אותו...
למשל, נראה לי שמישהו יפתח תוכנה להרצת 4 אפליקציות ברזולוציה רגילה על אייפד 3 אחת ליד השניה. הטקסט יהיה קטן למדי, אבל אני בטוח שיהיה לזה שימוש.
ולחדשות הטובות: נראה שזה יהיה אפשרי בקרוב - עד כה הוצגו שלוש פריצות שונות לאייפד החדש:
http://blog.iphone-dev.org/post/1938377 ... ad-3-fever
Batnun
.
למשל, נראה לי שמישהו יפתח תוכנה להרצת 4 אפליקציות ברזולוציה רגילה על אייפד 3 אחת ליד השניה. הטקסט יהיה קטן למדי, אבל אני בטוח שיהיה לזה שימוש.
ולחדשות הטובות: נראה שזה יהיה אפשרי בקרוב - עד כה הוצגו שלוש פריצות שונות לאייפד החדש:
http://blog.iphone-dev.org/post/1938377 ... ad-3-fever
Batnun
.
Intel NUC 13 Extreme i9-13900K - 64GB - 2TB SSD
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED