פני למרכז-יש עצות מועילות?
עיצה שלי (ואני מהדרום כבר הרבה זמן ), אל תאמץ כלום . תהיה אתה . אתה צריך לחיות עם עצמך ואם תאמץ חזות שאתה לא רגיל אליה , גם יהיה לך קשה לשמור על הפסאדה , וגם כולם ממילא יקלטו שאתה פסאדה, אבל אז הם גם לא יאמינו לאמת שלך .
אם אתה לא מסתדר עם מקום מסויים , אולי המקום פשוט לא מתאים לך .
אני יכול בקלות לעבור לכפ"ס ולת"א (בשתיהן יש לי מקום שלא יעלה לי אגורה ), לת"א גם אם ישלמו לי אני לא אלך , ובכול פעם שאני מבקר שם , אני נהנה יותר בדרך חזרה
בכפ"ס (וגם ברעננה אבל שם עוד יותר ), זה מקום של אנשים עם כסף , אלו ערים יקרות יחסית , ומשום מה אנשים גם משדרים את זה .
אז אם הייתי חייב הייתי מעדיף את כפ"ס , אבל נוח לי יותר היכן שאני נמצא , עיר קטנה עם אנשים ללא פוזות .
אם גם לך הנושא של אנשים פשוטים ללא פוזות , חשוב , אזי אתה תחנק בשתי הערים האלו
מקווה שעזרתי לך במשהו
אם אתה לא מסתדר עם מקום מסויים , אולי המקום פשוט לא מתאים לך .
אני יכול בקלות לעבור לכפ"ס ולת"א (בשתיהן יש לי מקום שלא יעלה לי אגורה ), לת"א גם אם ישלמו לי אני לא אלך , ובכול פעם שאני מבקר שם , אני נהנה יותר בדרך חזרה
בכפ"ס (וגם ברעננה אבל שם עוד יותר ), זה מקום של אנשים עם כסף , אלו ערים יקרות יחסית , ומשום מה אנשים גם משדרים את זה .
אז אם הייתי חייב הייתי מעדיף את כפ"ס , אבל נוח לי יותר היכן שאני נמצא , עיר קטנה עם אנשים ללא פוזות .
אם גם לך הנושא של אנשים פשוטים ללא פוזות , חשוב , אזי אתה תחנק בשתי הערים האלו
מקווה שעזרתי לך במשהו
- extremeblizz
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בתכלס, כאחד שגר בתל אביב כל חייו ולא יכול לדמיין לגור במקום אחר (to each his own...), פשוט אל תהיה מופתע משום דבר- לפעמים אתה נתקל בדברים שלמי שלא היה בתל אביב הרבה לפני יראו מוזרים (מחירים, אנשים, וכו)- פשוט תנפנף את זה מעליך ותמשיך כרגיל. חוץ מזה? אל תכעס על אנשים שעושים פוזות, כי כאלה יש בכל מקום, הם מסכנים וצריך לרחם עליהם, ותנסה באמת להיכנס לרוח האמיתית של תל אביב (בשבילי לפחות)- עיר גדולה, עם הרבה תרבות ומקומות בילוי, מקום שאתה יכול ללכת לים בטיילת ולהנות מכל התיירות ואחרי זה לקנח באיזה יציאה לנמל/מרכז ת״א בערב. אהה, ואם אני יכול לתת לך רק עוד עצה אחת- תהיה מוכן לכך שיקרעו אותך בכל מקום בילוי במחירים, ותנקוט בצעדי נגד (״תדלוק״ לפני היציאה, להכיר מישהו במקום שייתן לך הנחה, שימוש באיזי פארק בשביל שלא ידפקו לך קנס של 100 שקל בחנייה בכחול לבן וכו׳)
שיהיה המון המון בהצלחה ומקווה שתהנה.
שיהיה המון המון בהצלחה ומקווה שתהנה.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
ילדיעפים, ,תל אביב ובגדול !!
תתחדש ותהנה
בינינו כל אלה שמכפישים היו רוצים לגור בתל אביב(נכנס למקלט....
)
תתחדש ותהנה
בינינו כל אלה שמכפישים היו רוצים לגור בתל אביב(נכנס למקלט....
- bilbog
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 523
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
גר בראשל''צ - שומר נפשו ירחק !
מציע בחום להגיע לאיזור נס-ציונה , רחובות, באר יעקב וכד' - מקומות במרכז-מחוץ -למרכז, שעדיין לא נטמעו בגועל נפש....
אני במקור מהקריות ומתגעגע...
מציע בחום להגיע לאיזור נס-ציונה , רחובות, באר יעקב וכד' - מקומות במרכז-מחוץ -למרכז, שעדיין לא נטמעו בגועל נפש....
אני במקור מהקריות ומתגעגע...
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בדוק גם את שכונת כפר גנים ג' של פ"ת הגובלת עם קרית אונו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תירגע , אף אחד לא הולך להפציץ אנשים שעושים לעצמם כל כך רע בחייםniko כתב:ילדיעפים, ,תל אביב ובגדול !!
תתחדש ותהנה![]()
בינינו כל אלה שמכפישים היו רוצים לגור בתל אביב(נכנס למקלט....)
...
ולגבי קנאה ? נו באמת , הש*ן עלה לכם לראש כל כך שאתם באמת חושבים שכולם רוצים לגור שם