מחפש רכב -- קצת אבוד בתחום הזה
- bilbog
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 523
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
שלום,
ממליץ על סקודה דיזל - אוקטביה (זו שמשמשת את נהגי המוניות ואמינה ביותר), או פאביה . הסקודה בנויות לתפארת ואם אתה הולך ''לטחון'' את הרכב אז...
ממליץ לך בחום להמנע מרכב אוטומט וללכת על ידני בלבד בפרט לאור זה שציינת שהנסיעות יהיו בעליות לי-ם. תיבה ידנית אמינה לאין שיעור בהשוואה לאוטומטית וגם חסכונית בדלק, הפרש של כ-10% ואף יותר.
נסה גם את הסיאט ליאון או טולדו (הישנה יותר).
ממליץ לך לחפש באוטודיל (מניסיון, רכשתי אצלם איביזה ידנית לפני 3 שנים וטפו-טפו-טפו...). יש להם מגוון רחב מאוד של מחירים ואופציות.
בכל מקרה, תתחדש ותהנה מהרכישה.
ממליץ על סקודה דיזל - אוקטביה (זו שמשמשת את נהגי המוניות ואמינה ביותר), או פאביה . הסקודה בנויות לתפארת ואם אתה הולך ''לטחון'' את הרכב אז...
ממליץ לך בחום להמנע מרכב אוטומט וללכת על ידני בלבד בפרט לאור זה שציינת שהנסיעות יהיו בעליות לי-ם. תיבה ידנית אמינה לאין שיעור בהשוואה לאוטומטית וגם חסכונית בדלק, הפרש של כ-10% ואף יותר.
נסה גם את הסיאט ליאון או טולדו (הישנה יותר).
ממליץ לך לחפש באוטודיל (מניסיון, רכשתי אצלם איביזה ידנית לפני 3 שנים וטפו-טפו-טפו...). יש להם מגוון רחב מאוד של מחירים ואופציות.
בכל מקרה, תתחדש ותהנה מהרכישה.
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
- urisavor
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
תיבות הDSG חסכוניות באותה מידה או אפילו מעט יותר מהידניות. בעיות האמינות היו בDSG7 שלא מותקנת באף דיזל. אבל: דורשת החלפת שמן גיר כל 60,000 ק"מ במחיר כמה מאות שקלים.bilbog כתב:שלום,
ממליץ על סקודה דיזל - ....
ממליץ לך בחום להמנע מרכב אוטומט וללכת על ידני בלבד בפרט לאור זה שציינת שהנסיעות יהיו בעליות לי-ם. תיבה ידנית אמינה לאין שיעור בהשוואה לאוטומטית וגם חסכונית בדלק, הפרש של כ-10% ואף יותר....
- bilbog
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 523
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
urisavor
צודק, כוונתי הייתה לתיבות האוטומטיות הסטנדרטיות ולא ל-DSG . תודה.
צודק, כוונתי הייתה לתיבות האוטומטיות הסטנדרטיות ולא ל-DSG . תודה.
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
לי יש סיאט קורדובה 2002 והיא ממש ממש חסחונית, במשולב 1/17.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il