דו"חות הביצוע של רשות השידור חושפים הוצאות מנופחות מול השקעה מינימלית בתוכן

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 79029
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: עפר לאור
מיקום: מודיעין, ישראל

שליחה

http://www.themarker.com/advertising/1.1645709

החלק המעניין בכתבה מצוי בתמונות המצגת.

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
הצטרף: מרץ 2011

שליחה

לפחות הם מוציאים הרבה כסף על שידורי הספורט...

נק' אור אחת בכל הכתבה הזו ? או שמה זה גם הרבה כסף.


oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9467
הצטרף: נובמבר 2010
שם מלא: אורי
מיקום: אשקלון

שליחה

לא! אני בשוק!!!

וברצינות: יש מישהו שמופתע מזה? ועוד יותר - יש מישהו שמאמין שמשהו ישתנה שם?...

Brendan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
הצטרף: יוני 2010

שליחה

oris74 כתב:לא! אני בשוק!!!

וברצינות: יש מישהו שמופתע מזה? ועוד יותר - יש מישהו שמאמין שמשהו ישתנה שם?...
...
אני לא מופתע בכלל. בעבר הלכתי לבדיקה במכון בתל השומר. המתנתי מחוץ למרפאה עד לשעה היעודה. בחוץ צוות של הערוץ הראשון ערך ראיונות עם מטופלים לתכנית שלהם. בקשו ממני אם אני מעוניין להתראיין ועניתי בשלילה. זזתי לצד על-מנת לא להפריע וזה מה שראיתי: מראיינת, צלם, איש סאוונד ועוד צוות של כ- 6 אנשים שלא ברור לי מה היה התפקיד שלהם מלבד לשבת בצד ולעשן סיגריה ומדי פעם לזרוק הערה למראיינת. תפסו מטופל וערכו אליו את הראיון.

לאחר כמה שבועות זכיתי גם לראות את התכנית בערוץ. הסיכום היה פשוט - 2 דקות ראיון שהוכנס לתכנית וסה"כ 9 אנשים על-מנת להפיק את זה.

אז לאן הולך הכסף?

אבל הם לא המציאו את השיטה. פעם עבדתי בנתב"ג. במהלך משמרת הזעקנו צוות ניקיון של רשות שדות התעופה על-מנת להגיע לנקות שלולית של פחית קולה שנשפכה על הרצפה. הצוות המיומן היגע תוך פחות מדקה. המנקה (עובד קבלן) אשר התכופף עם סמרטוט על מנת לספוח את הנוזל, עובד נוסף עם סמרטוט נקי ודלי מים על-מנת להבריק את הרצפה, אחראי מטעם החברה הקבלנית שפיקח על העובדים שניקו, אחראי מטעם רשות שדות התעופה שפיקח על עבודתו של האחראי מטעם עובד הקבלן ועוד עובד רשות אחד שהזיז את עמודי המסלול של הבידוק הביטחוני בכדי לתת למנקה לעשות את עבודתו. בסוף התהליך היגיע ראש המשמרת של הרשות בכדי לראות שהכל תקין.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”