בעיית מהירות באינטרנט האלחוטי
-
esharon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 278
אני מחובר לבזק בחבילה של 100 מגה (מקבל 80 מגה בפועל בחיבור קווי בלבד)
בחיבור אלחוטי אני מקבל מהירות של 30-50 מגה בבדיקות מהירות הורדה ובבדיקות באתרים שונים.
הבעיה היא אך ורק באינטרנט, אם אני מנסה לשלוח או לקבל קובץ ל nas או למחשב אחר ברשת אני מקבל מהירות הרבה יותר גבוהה (מעל 100 מגה).
מדובר בראוטר תומך תקן n ובתדר של 5ghz ,בכרטיס הרשת האלחוטי יש קצב העברה בין 200 ל 300 מגה.
איך אני אוכל לקבל את המהירות שאני מקבל בחיבור קווי גם באלחוטי?
בחיבור אלחוטי אני מקבל מהירות של 30-50 מגה בבדיקות מהירות הורדה ובבדיקות באתרים שונים.
הבעיה היא אך ורק באינטרנט, אם אני מנסה לשלוח או לקבל קובץ ל nas או למחשב אחר ברשת אני מקבל מהירות הרבה יותר גבוהה (מעל 100 מגה).
מדובר בראוטר תומך תקן n ובתדר של 5ghz ,בכרטיס הרשת האלחוטי יש קצב העברה בין 200 ל 300 מגה.
איך אני אוכל לקבל את המהירות שאני מקבל בחיבור קווי גם באלחוטי?
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
איזה כרטיס רשת אלחוטי מדובר?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
esharon
-
- חבר פעיל מאוד

מדובר בכרטיסי רשת של מחשבי apple, יש לי macbook pro ו imac בשניהם יש את הבעיה.
כרטיסי הרשת תומכים תקן n ו 5ghz ואין להם בעייה לקבל מהירות כזאת. (עובדה שבהעברת קבצים מתקבלת מהירות של מעל 100 מגה)
כרטיסי הרשת תומכים תקן n ו 5ghz ואין להם בעייה לקבל מהירות כזאת. (עובדה שבהעברת קבצים מתקבלת מהירות של מעל 100 מגה)
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
אתה בטוח שאין מחשבים אחרים ברשת שמשתמשים ברוחב הפס?
תוודא שאין תוכנת הורדות מופעלת ברקע באחד המחשבים ברשת (גם אם לא מורידה כלום)
תוודא שאין תוכנת הורדות מופעלת ברקע באחד המחשבים ברשת (גם אם לא מורידה כלום)
-
esharon
-
- חבר פעיל מאוד

בטוח ב 100%.
כמובן שאני עושה בדיקות בלי שאף תוכנה רצה ברקע, גם אם אני מבצע בדיקות מהירות לתשתית בלבד (ככה אין תוכנה שיכולה לנצל רוחב-פס) אני לא מקבל מהירות מלאה.
כמובן שאני עושה בדיקות בלי שאף תוכנה רצה ברקע, גם אם אני מבצע בדיקות מהירות לתשתית בלבד (ככה אין תוכנה שיכולה לנצל רוחב-פס) אני לא מקבל מהירות מלאה.
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
תבדוק מה המהירות שאתה מקבל עם מחשב אחר באותה רשת אלחוטית (כדי לבודד את הבעיה, לראות אם הבעיה בראוטר או במחשב)
- C0rnFlex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1335
לדעתי הראוטר שלך מתקשה להפעיל המודם ואת הרשת האלחוטית במקביל במהירויות גבוהות..
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
גם לדעתי.C0rnFlex כתב:לדעתי הראוטר שלך מתקשה להפעיל המודם ואת הרשת האלחוטית במקביל במהירויות גבוהות.....
-
esharon
-
- חבר פעיל מאוד

יכול להיות, ניסיתי עם 2 ראוטרים:C0rnFlex כתב:לדעתי הראוטר שלך מתקשה להפעיל המודם ואת הרשת האלחוטית במקביל במהירויות גבוהות.....
time capsule של אפל ו e4200 של לינקסיס, שניהם נחשבים ראוטרים חזקים...