המלצות לזוג רמקולים. תקציב גג של 2000 ש"ח
מכיוון שאני גם בחיפושים
נתקלתי היום ב 2 חנויות מעולות - אחוזת הסטריאו ואודיופיל בחיפה חנויות מעולות - קראתי שרשורי עבר שהתייחסו אליהם בחיוב
ואני רוצה להצטרף , ממש כיף
לעניינך אחד הרמקולים שהוצע לי שם שקרוב מאוד לתקציבך הינו gale .
אישית מעולם לא שמעתי על המותג הזה ואני חיב לומר שבהוא בהחלט מעולה ולא נפל בהרבה מהמורדן שורט שעלה הרבה יותר
נסה למצוא חנות ירושלמית שמחזיקה אותם - תופתע לטובה
ואני רוצה להצטרף , ממש כיף
לעניינך אחד הרמקולים שהוצע לי שם שקרוב מאוד לתקציבך הינו gale .
אישית מעולם לא שמעתי על המותג הזה ואני חיב לומר שבהוא בהחלט מעולה ולא נפל בהרבה מהמורדן שורט שעלה הרבה יותר
נסה למצוא חנות ירושלמית שמחזיקה אותם - תופתע לטובה
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אני אסביר..guynagdai כתב:תאמת לרובנ אני אוהב לשמוע מזרחית... אז הכוונה היא שישמעו יור חד כזה את הכינורות וכל זה... הבנתי שכמה שה db יותר נמוך זה יותר טוב...
אפשר לבנות רמקול גרוע או טוב גם אם הוא עם DB גבוהה או נמוך.
זה לא העיקר.
החשוב הוא האפדנס של הרמקול {כמה הוא קשה לדחיפה}.
רמקול שיורד ל-2 אוהם אבל נציל מאוד הוא רמקול הרבה יותר קשה להנעה מרמקול
בעל איפדנס יציב אך לא נציל במיוחד.
אתה קודם כל צריך להבין שאתה לא צריך להיתייחס לנתונים יבשים.
מבחן התוצאה הוא הקובע.
שמע את הרמקולים שהוצעו לך כאן וחזור עם מסקנות.
לא יודע. אני רוצה סוג טוב ו-וורפידל זאת אחלה חברה..
בגלל זה פניתי אליכם אבל אתם לא ממש עוזרים לי שאתם אומרים לי ללכת לשמוע בחנויות.. כי זה כל מטומטם יכול לעשות.. ובשביל זה אני שואל בפורום כי אני רוצה דעות של אנשים שמבינים יותר טוב ממני
בגלל זה פניתי אליכם אבל אתם לא ממש עוזרים לי שאתם אומרים לי ללכת לשמוע בחנויות.. כי זה כל מטומטם יכול לעשות.. ובשביל זה אני שואל בפורום כי אני רוצה דעות של אנשים שמבינים יותר טוב ממני
אתה צריך להבין שרמקולים אתה חייב לשמוע לפני שאתה קונה..!
קח דוגמה, אני אמליץ לך על הקליפש, אייל שלא אוהב את הקליפש ימליץ לך על הLV.
תבין רמקולים זה עניין של העדפה.
כשתשמע רמקולים שמצאו חן בעיניך תכתוב, ואנחנו נכתוב את דעתנו.
קאפיש?
קח דוגמה, אני אמליץ לך על הקליפש, אייל שלא אוהב את הקליפש ימליץ לך על הLV.
תבין רמקולים זה עניין של העדפה.
כשתשמע רמקולים שמצאו חן בעיניך תכתוב, ואנחנו נכתוב את דעתנו.
קאפיש?
אתה כנראה מתכוון לחדות ולפירוט שהטוויטר(האלמנט שאחראי על הפקת הצלילים הגבוהים) מפיק-הייתי ממליץ לך לחפש b&w מדפי,602 או 601 במסגרת ,תקציבך ביד-שניה בלבד.רמקול בעל טוויטר חד שיענה על הדרישה הנ"ל.guynagdai כתב:הצליל הדק הוא הכי חשוב לי. אחריו הבאסים...
בהצלחה
! Ride with the wind of change
תראה ברור לך שזה עיניין מאוד מאוד אישי זה תלוי גם מאוד במוזיקה שאתה שומע כמו שבטח אמרו לך, אבל אני מבין את רצונך להמלצות של אחרים, ולכן,
לדעתי, לך תשמע את הפארדיים (מוניטור) או את הוורפדל (דיאמונד) אלה ההמלצות שלי לתקציב שלך, לדעתי רמקולים מעולים אבל...עוד פעם לשיקולך בלבד
לדעתי, לך תשמע את הפארדיים (מוניטור) או את הוורפדל (דיאמונד) אלה ההמלצות שלי לתקציב שלך, לדעתי רמקולים מעולים אבל...עוד פעם לשיקולך בלבד