אשמח לקבל פרטים על הרשת החדשה-גולן טלקום
- GolanTelecom
- עוסק בתחום

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: אשמח לעוד הבהרה.
שלום,פיצעונית כתב:ברשותי מכשיר מוטורולה 880ו שעובד ברשת iedn , האם הרשת תסגר כאשר תתחילו לעבוד?
מתי תפורסם רשימת המכשירים החדשה של המכשירים שתשווקו?...
לגבי המכשיר והרשת הנוכחיים שלך - אנחנו ממליצים לבדוק זאת מול חברת הסלולר שלך.
לגבי סוגי המכשירים - אנחנו פועלים ליצירת מגוון מכשירים ממגוון יצרנים, ברמות מחיר שונות, שיתאימו לכל כיס.
גם את מוזמנת להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו "גולן טלקום Golan Telecom" ולהתעדכן על כך לקראת ההשקה.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
האם באמת גם לאחר הרשת החדשה אני יוכל לעבור עם מכשיר דור 2.5 והוא יעבוד?
המכשירים לדוגמא NOKIA 6085 וגם MOTOROLA MILESTONE SONY ERICSON C910 וכמובן IPHONE 4?
אנא פרט איזה מכשיר יעבוד ברשת שלכם המלאה וגם כרגע בימים אלו?
תודה רבה!
המכשירים לדוגמא NOKIA 6085 וגם MOTOROLA MILESTONE SONY ERICSON C910 וכמובן IPHONE 4?
אנא פרט איזה מכשיר יעבוד ברשת שלכם המלאה וגם כרגע בימים אלו?
תודה רבה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
Re: שילוב מכשירי מירס הישנים בגולן טלקום
ברכות על הכניסה לשוק
אם אפשר להיות יותר ספציפי
מהם התדרים של הרשת 850 900 1700 1800 2100 ?
והאם כמו בפלאפון למי שאין 850 למשל לא תהיה קליטה בתוך מבנים
אם אפשר להיות יותר ספציפי
מהם התדרים של הרשת 850 900 1700 1800 2100 ?
והאם כמו בפלאפון למי שאין 850 למשל לא תהיה קליטה בתוך מבנים
GolanTelecom כתב:שלום לך,
גולן טלקום תפעל בצורה מלאה עם כל מכשיר התומך בטכנולוגיות UMTS/GSM, כך שלקוחות פלאפון, אורנג', סלקום, רמי לוי ו-Five יוכלו להתנייד לגולן טלקום עם המכשירים שברשותם.
לגבי מירס ספציפית – מנויי מירס שבבעלותם מכשירים התומכים ברשת UMTS החדשה מוזמנים להצטרף לגולן טלקום עם המכשיר הקיים. מנויי מירס אשר משתייכים לרשת הישנה, מוזמנים להצטרף אלינו ולבחור מכשיר חדש.
שיהיה לך המשך יום נעים,
גולן טלקום...
Re: אשמח לעוד הבהרה.
את מדברת על רשת מירס שהופכת להוט מובייל בימים אלו. הם הצהירו שהמכשירים הקיימים ברשת iDEN ימשיכו לפעול.פיצעונית כתב:ברשותי מכשיר מוטורולה 880ו שעובד ברשת iedn , האם הרשת תסגר כאשר תתחילו לעבוד?
מתי תפורסם רשימת המכשירים החדשה של המכשירים שתשווקו?...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
שלום רב,
כמו רבים וטובים גם אני שוקל להעביר את אשתי לגולן. הדבר היחיד שעוצר אותי הוא נושא הקליטה - אני גר במודיעין, באזור שבו אין קליטה בכלל לרשתות של סלקום ואורנג' (אין קליטה בכלל !!). החברה היחידה שבה יש קליטה מצוינת היא פלאפון. בגלל העובדה שהעסק של אשתי מתנהל מהבית הקליטה שלה בנייד היא הכרחית.
השאלה היא האם גולן טלקום פועלת באותה תצורה שעובדת פלאפון מבחינת תדרים וכיוצב'? העובדה שגולן טלקום נתמכת ברשת סלקום לעת עתה אומרת מבחינתי שהיה וסלקום לא יכולה לספק שירות באזור מגוריי, נכון יהיה לומר את אותו הדבר לגבי גולן טלקום גם כן?
תודה לכל העוזרים!!!!
כמו רבים וטובים גם אני שוקל להעביר את אשתי לגולן. הדבר היחיד שעוצר אותי הוא נושא הקליטה - אני גר במודיעין, באזור שבו אין קליטה בכלל לרשתות של סלקום ואורנג' (אין קליטה בכלל !!). החברה היחידה שבה יש קליטה מצוינת היא פלאפון. בגלל העובדה שהעסק של אשתי מתנהל מהבית הקליטה שלה בנייד היא הכרחית.
השאלה היא האם גולן טלקום פועלת באותה תצורה שעובדת פלאפון מבחינת תדרים וכיוצב'? העובדה שגולן טלקום נתמכת ברשת סלקום לעת עתה אומרת מבחינתי שהיה וסלקום לא יכולה לספק שירות באזור מגוריי, נכון יהיה לומר את אותו הדבר לגבי גולן טלקום גם כן?
תודה לכל העוזרים!!!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כרגע בגולן תהיה לך קליטה דומה לקליטה של סלקום, כי זוהי הרשת שעליה הם מתארחים עד שהם יסיימו להקים תשתית משלהם.
איך תהיה הקליטה ברשת העצמאית שלהם, את זה אי אפשר לדעת מראש.
אם פלאפון נקלטים היטב, אז בחירה נבונה יותר תהיה הוט מובייל, שכרגע מתארחים בתשתית של פלאפון.
כמו כן, בדוק את המכשיר שיש לאשתך. אולי הוא לא מתאים מבחינת תדרים? האם יש לו 850 ו-2100 בדור שלישי (לא להתבלבל עם 850 בדור שני)? אם אתה לא בטוח, ציין כאן את הדגם המדוייק.
אם פלאפון נקלטים היטב, אז בחירה נבונה יותר תהיה הוט מובייל, שכרגע מתארחים בתשתית של פלאפון.
כמו כן, בדוק את המכשיר שיש לאשתך. אולי הוא לא מתאים מבחינת תדרים? האם יש לו 850 ו-2100 בדור שלישי (לא להתבלבל עם 850 בדור שני)? אם אתה לא בטוח, ציין כאן את הדגם המדוייק.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- blknom1
-
- חבר ותיק

תודה רבה על המענה המהיר. המכשיר של אשתי הוא SAMSUNG WAVE 2.pixies כתב:כרגע בגולן תהיה לך קליטה דומה לקליטה של סלקום, כי זוהי הרשת שעליה הם מתארחים עד שהם יסיימו להקים תשתית משלהם.
כמו כן, בדוק את המכשיר שיש לאשתך. אולי הוא לא מתאים מבחינת תדרים? האם יש לו 850 ו-2100 בדור שלישי (לא להתבלבל עם 850 בדור שני)? אם אתה לא בטוח, ציין כאן את הדגם המדוייק....
האם פועל בתדרים שציינת?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

על פי gsmarena, המכשיר תומך רק ב-900 ו-2100 בדור שלישי (HSDPA).
זה יכול להסביר את הקליטה הלא טובה בדור שלישי בסלקום. בהוט מובייל או פלאפון, אותו דבר. המכשיר לא יקלוט בהן כל כך טוב כי אין לו תדר 850 בדור שלישי.
זה יכול להסביר את הקליטה הלא טובה בדור שלישי בסלקום. בהוט מובייל או פלאפון, אותו דבר. המכשיר לא יקלוט בהן כל כך טוב כי אין לו תדר 850 בדור שלישי.
- blknom1
-
- חבר ותיק

שוב תודה רבה !pixies כתב:על פי gsmarena, המכשיר תומך רק ב-900 ו-2100 בדור שלישי (HSDPA).
זה יכול להסביר את הקליטה הלא טובה בדור שלישי בסלקום. בהוט מובייל או פלאפון, אותו דבר. המכשיר לא יקלוט בהן כל כך טוב כי אין לו תדר 850 בדור שלישי....
כבר מזה זמן שאני מעוניין להחליף לאשתי את המכשיר. יש המלצה על מכשיר טוב שעובד עם כלל התדרים (אוכל לקנות בארץ או בחו"ל).. חשוב לי ביותר שהקליטה המצוינת שיש בחברת פלאפון תשמר היה ואעביר אותה להוט מובייל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC