Yenergy כתב:מזה השטויות האלו? :evil
מי בכלל מערב פה את ההנהלה ברכישות קבוצתיות? או בכלל רומז לקח שאתם מועדדים את זה?
סה"כ יש פה מיעוט שסובל ממחירים מופקעים בחנויות האלקטרוניקה שקלועים לא אותה בעיה ורוצים להוזיל את המכירה האישית בקנייה משותפת של מספר חברים
טוב זה ממש מגוחך אם ימחקו את ההודעה שלי :
לאלו שמעליי שרוצים לקנות יחד איתי.... יצרתי קשר עם ספק האינטרנט של חברת שקם אלקטריק שהציע לי מחיר נמוך מהרגיל על הטלויזיה המדוברת עוד לפני שבועיים שרציתי לקנות אותה לבד
מי שרוצה להצטרף אליי לרכישה מוזמן להתקשר אליי לפלאפון 0545252641 או לשלוח לי הודעה בפרטי.
אני מתנצל מראש בפני צוות ההנהלה אבל אחרי 42 תגובות על פוסט בפורום לפחות שיצא משהו טוב מכל זה - אנחנו לא נקשר את אתר הום טיהטר בשום הקשר לרכישה או לעידוד הרכישה .
סה"כ רוצים לחסוך כמה שקלים במדינה שקשה מאוד לחסוך בא!
תודה וסילחה

...
חושב שאתה צודק מאוד קשה מאוד לקנות טלוויזיות היום מוצרי חשמל ועוד ועם יש אנשים כאלה שהולכים על קבוצות רכישה חזק ואמץ והמשיכו ככה לבעלי האתר מצטער מאוד להגיד לכם חשבתי שהאתר הזה הוא דווקא אתר מיוחד שיהיה אפשר לעשות דברים כאלה כי זה לא נוגד חוקים או משהוא כזה פשוט קבוצה של אנשים שרוצים לרכוש מוצר בזול
וללכת לקנות טלוויזיה היום כמו שלי יכולה להגיע עד 8000 שקלים לגודל 42 אינץ כן אמרו לי בהתחלה על מחיר לא נורמלי שכזה ובסוף קניתי אותה ב5300 כולל אחריות של ח.י (LW570Y 42) אז אני חושב שהפורם הזה יותר מסתם פורם אל תעשו את זה לאנשים שלא מרוויחים היום כלכך הרבה כסף ורוצים להנות מחווית צפייה בסכום שהם יכולים להרשות לעצמם.
אשמח מאוד עם דווקא צוות האתר יקח על עצמו את האפשרות של קבוצות רכישה כי ככה כולנו נרוויח מכל הסיפור הזה
שאני אומר כולנו אני מדבר על כולם צוות האתר והאנשים שחברים בפורום כמובן שאתם יכולים להגיד לא ועוד הרבה דברים כי הרי אתם מנהלים את האתר וכו". רק מציע שתחשבו על זה ותעזרו להרבה אנשים במקום חברות הענק
שלוקחות לנו קופון ענק על כל רכישה.
כמו שאני כימעט נפלתי וקניתי את הטלוויזיה ב7500 ש"ח גם אחרים יכולים ליפול אז קצת לתמוך בנו לא יזיק
וכמו שאני בטוח לפחות ככה אני חושב הספונסרים של האתר הם בעלי חניות שרוצות להרוויח בגלל זה אסור שיהיה קבוצות רכישה באתר.
זה מזכיר לי כרגע את הסרט שראיתי וריתק אותי ממש ולא יכולתי לקום מי שרוצה סרט ממש מומלץ :
יש לו כמה פירושים בעברית ..:שיגשוג / הצלחה.
השם שלו זה: Thrive
ממליץ בחום .
ועכשיו לעניין.
מבקש מצוות האתר שאתם עושים מעל הוא מעבר ועוזרים לאנשים רק תחשבו על אלו שלא יכולים להוציא על
טלוויזיה 10K שזה ניחשב להם למוגזם ויכולים לקנות אותה בכמה אלפים פחות .
אנא מימכם לא לימחק את התגובה שלי עם תכלו ועם אתם חושבים שהיא יותר מידי אז מצטער מראש
אבל ככה אני חושב אני ממש אוהב את האתר וחשבתי אחרי שאני קונה את הטלוויזיה אני יפסיק להיות חבר
בוו ושלא יהיה לי מה לחפש בוו אבל הינה קניתי את הטלוויזיה ואני עדיין משתתף פה בדייונים
כי הם ממש מענינים(:
שיהיה לכולם יום מצויין טוב מאוד שקיים אתר כזה גדול של עזרה ושיתוף האחר.
לא רוצה ליפגע באף אחד אנא מצוות האתר עם יכלו כמובן לא לימחוק את התגובה .
ועם הם חושבים(הצוות) שאני טועה יכלו למחוק את התגובה רק תחשבו רק כמה זה יכול לעזור לאנשים הקבוצות רכישה
ברור שאתם לא חייבים להיות חלק בזה אבל למה מעשה כזה טוב הופך לכזה רע מהצד שלכם .
שמחתי להישתתף בדיון המצויין הזה שיכול לעזור להרבה מאוד אנשים.