יישורת אחרונה - פיליפס 7606 נגד LG 651Y --> קבוצת רכישה פרטית !!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
iqdarko
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 179
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #41 

ח"ח VGFREAK, כבוד רב על היוזמה... :)

אני מקווה שאנחנו לא עוברים על החוקים בפורום (אישית לי לפחות, לא נראה שכך...)

אולי גם חנות "רגילה" תרצה לעשות איתנו ביזנס... :roll:

נמשיך לעקוב!!

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #42 

vgfreak ואחרים,
אין לארגן קניות / מכירות קבוצתיות על גבי הפורום.

לצערנו נכווינו בעבר במקרים דומים (מכיוון שגם בעלי עניין וגם סקרנים חושבים שהנהלת האתר מטפלת ומרכזת, ולא בכך מדובר), ועל כן אנא אל תעלו פה הודעות, דיונים ורמזים דומים.
צר לי.

תודה,
אורי
נערך לאחרונה על ידי uriler ב 08/02/2012 11:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

vgfreak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #43 

uriler כתב:vgfreak ואחרים,
אין לארגן קניות / מכירות קבוצתיות על גבי הפורום.

לצערנו נכווינו בעבר במקרים דומים (מכיוון שגם בעלי עניין וגם סקרנים חושבים שהנהלת האתר מטפלת ומרכזת, ולא בכך מדובר), ועל כן, אנא אל תעלו פה הודעות, דיונים ורמזים דומים.
צר לי.

תודה,
אורי
...
מה הבעיה להוסיף הסתייגות שמדובר בהתארגנות אישית של אנשים פרטיים ללא שום קשר לאתר או למנהליו.
זה די מסריח העניין הזה כי זה פוגע באחת הזכויות הבסיסיות של אזרחים במדינה דמוקרטית - החופש להתאגד. וזה נוגד את עיקרון החופש באינטרנט שהוא אולי החשוב ביותר..
באמת חבל

Yenergy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #44 

מזה השטויות האלו? :evil
מי בכלל מערב פה את ההנהלה ברכישות קבוצתיות? או בכלל רומז לקח שאתם מועדדים את זה?
סה"כ יש פה מיעוט שסובל ממחירים מופקעים בחנויות האלקטרוניקה שקלועים לא אותה בעיה ורוצים להוזיל את המכירה האישית בקנייה משותפת של מספר חברים
טוב זה ממש מגוחך אם ימחקו את ההודעה שלי :
לאלו שמעליי שרוצים לקנות יחד איתי.... יצרתי קשר עם ספק האינטרנט של חברת שקם אלקטריק שהציע לי מחיר נמוך מהרגיל על הטלויזיה המדוברת עוד לפני שבועיים שרציתי לקנות אותה לבד
מי שרוצה להצטרף אליי לרכישה מוזמן להתקשר אליי לפלאפון 0545252641 או לשלוח לי הודעה בפרטי.
אני מתנצל מראש בפני צוות ההנהלה אבל אחרי 42 תגובות על פוסט בפורום לפחות שיצא משהו טוב מכל זה - אנחנו לא נקשר את אתר הום טיהטר בשום הקשר לרכישה או לעידוד הרכישה .
סה"כ רוצים לחסוך כמה שקלים במדינה שקשה מאוד לחסוך בא!
תודה וסילחה (Y)

GMTK
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1973
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #45 

Yenergy כתב:מזה השטויות האלו? :evil
מי בכלל מערב פה את ההנהלה ברכישות קבוצתיות? או בכלל רומז לקח שאתם מועדדים את זה?
סה"כ יש פה מיעוט שסובל ממחירים מופקעים בחנויות האלקטרוניקה שקלועים לא אותה בעיה ורוצים להוזיל את המכירה האישית בקנייה משותפת של מספר חברים
טוב זה ממש מגוחך אם ימחקו את ההודעה שלי :
לאלו שמעליי שרוצים לקנות יחד איתי.... יצרתי קשר עם ספק האינטרנט של חברת שקם אלקטריק שהציע לי מחיר נמוך מהרגיל על הטלויזיה המדוברת עוד לפני שבועיים שרציתי לקנות אותה לבד
מי שרוצה להצטרף אליי לרכישה מוזמן להתקשר אליי לפלאפון 0545252641 או לשלוח לי הודעה בפרטי.
אני מתנצל מראש בפני צוות ההנהלה אבל אחרי 42 תגובות על פוסט בפורום לפחות שיצא משהו טוב מכל זה - אנחנו לא נקשר את אתר הום טיהטר בשום הקשר לרכישה או לעידוד הרכישה .
סה"כ רוצים לחסוך כמה שקלים במדינה שקשה מאוד לחסוך בא!
תודה וסילחה (Y)
...

חושב שאתה צודק מאוד קשה מאוד לקנות טלוויזיות היום מוצרי חשמל ועוד ועם יש אנשים כאלה שהולכים על קבוצות רכישה חזק ואמץ והמשיכו ככה לבעלי האתר מצטער מאוד להגיד לכם חשבתי שהאתר הזה הוא דווקא אתר מיוחד שיהיה אפשר לעשות דברים כאלה כי זה לא נוגד חוקים או משהוא כזה פשוט קבוצה של אנשים שרוצים לרכוש מוצר בזול
וללכת לקנות טלוויזיה היום כמו שלי יכולה להגיע עד 8000 שקלים לגודל 42 אינץ כן אמרו לי בהתחלה על מחיר לא נורמלי שכזה ובסוף קניתי אותה ב5300 כולל אחריות של ח.י (LW570Y 42) אז אני חושב שהפורם הזה יותר מסתם פורם אל תעשו את זה לאנשים שלא מרוויחים היום כלכך הרבה כסף ורוצים להנות מחווית צפייה בסכום שהם יכולים להרשות לעצמם.

אשמח מאוד עם דווקא צוות האתר יקח על עצמו את האפשרות של קבוצות רכישה כי ככה כולנו נרוויח מכל הסיפור הזה
שאני אומר כולנו אני מדבר על כולם צוות האתר והאנשים שחברים בפורום כמובן שאתם יכולים להגיד לא ועוד הרבה דברים כי הרי אתם מנהלים את האתר וכו". רק מציע שתחשבו על זה ותעזרו להרבה אנשים במקום חברות הענק
שלוקחות לנו קופון ענק על כל רכישה.
כמו שאני כימעט נפלתי וקניתי את הטלוויזיה ב7500 ש"ח גם אחרים יכולים ליפול אז קצת לתמוך בנו לא יזיק
וכמו שאני בטוח לפחות ככה אני חושב הספונסרים של האתר הם בעלי חניות שרוצות להרוויח בגלל זה אסור שיהיה קבוצות רכישה באתר.
זה מזכיר לי כרגע את הסרט שראיתי וריתק אותי ממש ולא יכולתי לקום מי שרוצה סרט ממש מומלץ :
יש לו כמה פירושים בעברית ..:שיגשוג / הצלחה.
השם שלו זה: Thrive
ממליץ בחום .
ועכשיו לעניין.
מבקש מצוות האתר שאתם עושים מעל הוא מעבר ועוזרים לאנשים רק תחשבו על אלו שלא יכולים להוציא על
טלוויזיה 10K שזה ניחשב להם למוגזם ויכולים לקנות אותה בכמה אלפים פחות .
אנא מימכם לא לימחק את התגובה שלי עם תכלו ועם אתם חושבים שהיא יותר מידי אז מצטער מראש
אבל ככה אני חושב אני ממש אוהב את האתר וחשבתי אחרי שאני קונה את הטלוויזיה אני יפסיק להיות חבר
בוו ושלא יהיה לי מה לחפש בוו אבל הינה קניתי את הטלוויזיה ואני עדיין משתתף פה בדייונים
כי הם ממש מענינים(:
שיהיה לכולם יום מצויין טוב מאוד שקיים אתר כזה גדול של עזרה ושיתוף האחר.

לא רוצה ליפגע באף אחד אנא מצוות האתר עם יכלו כמובן לא לימחוק את התגובה .
ועם הם חושבים(הצוות) שאני טועה יכלו למחוק את התגובה רק תחשבו רק כמה זה יכול לעזור לאנשים הקבוצות רכישה
ברור שאתם לא חייבים להיות חלק בזה אבל למה מעשה כזה טוב הופך לכזה רע מהצד שלכם .
שמחתי להישתתף בדיון המצויין הזה שיכול לעזור להרבה מאוד אנשים.

vgfreak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
יצירת קשר:

שליחה #46 

טוב, לא ניכנס עם הראש בקיר.
להלן קישור לקבוצת הרכישה שמתארגנת בפורום אחר:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=525002.0

אנא אל תמחקו את ההודעה הזאת, זה קישור לפורום חיצוני ולא קשור באתר שאינו מתחרה שלכם.
תודה.

עדכון: התהליך בעיצומו. בקרוב יהיו הצעות מחירים!
תזכורת: זו התארגנות פרטית שלי ושל עוד כמה גולשים כאן בפורום להורדת המחיר! אין לנו שום קשר לאתר ואנו משתמשים בו רק כפלטפורמת התארגנות.

GMTK
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1973
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #47 

מה שיש לי להגיד זה ישר כוח על המאמץ שיחקתה אותה (Y) (Y) (Y)

vgfreak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
יצירת קשר:

שליחה #48 

סיכום ביניים:
אף חנות לא נותנת מחירים בטלפון. הם דורשים שתגיע פיזית.
מכולן מי שהצליח לשכנע אותי להגיע אליו זה עוזי מסטריאו עיני. אני הולך אליהם מחר בערב.
עדכון ספקולציית מחירים שלי: ה LG לא תרד ל 11.5K אלא תהיה לכל הפחות 12K (וזה במקרה הטוב ביותר).
הפיליפס לא תרד בשום אופן מ 10.8K.
Integral צדק (לא מפתיע..), מתח הרווחים הנמוך לא נותן כמעט מרווח תימרון, קל וחומר אם מדובר בקבוצת רכישה של חמישה חבר'ה (במקרה הטוב).
אני אשתדל לעדכן מחר בערב. אל תצפו לנצורות.

vgfreak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
יצירת קשר:

שליחה #49 

הייתי בסטריאו עיני היום. שם פגשתי את יוסי (בעל החנות) ועוזי (איש המכירות).

הבאתי את האקסבוקס איתי כדי לבדוק את ה 651Y (לאחר שבדקתי שבוע שעבר את הפיליפס 7606 בסלון חללית).
עידכנתי את גירסאת הקושחה האחרונה דרך USB שהכנתי מראש.
הייתי אצלם שעה שלמה (הם היו הרבה יותר נחמדים מסלון חללית) שיחקתי את אותם המשחקים ששיחקתי על הפיליפס. לא מצאתי הבדל מהותי נראה לעין. ה LG עדיפה בעניין הפיצ'רים (סטרימר מצויין וכו') אבל לא הצלחתי לראות הבדל, לפחות לא במשחקי האקסבוקס.. והיא עולה 1,700 ש"ח יותר מהפיליפס.

בעניין המחיר, כפי שחששתי - הכל חרטא. הוא לא היה מוכן לתת לי מחיר נמוך יותר מ 11K על הפיליפס. ועל ה LG הוא הציע 12,700 ש"ח.. כ 300 ש"ח פחות מהמחיר הנמוך ביותר שהשגתי לפני כן לבד. במקרה הטוב ביותר הוא אמר שיוכל לרדת ל 12,600 ולא שקל אחד פחות.
דרך אגב, הובא לידיעתי שה 651Y היא במבצע של הייטקזון ב 12,500.
פיוצ'ר אמר שהוא ישווה כל הצעה שאקבל מכל חנות, אבל לדעתי הוא יוכל להוריד את זה רק ב 100-200 ש"ח מקסימום.

נראה כי קבוצת רכישה של 5 אנשים (שגם בהם חלקם יקנה טלויזיה קטנה וזולה משמעותית) לא כל כך משפיעה.. באסה.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #50 

מעבר לPLEX , עידן פלוס עם EPG בעברית ושאר ירקות (בהפרש אפשר לקנות סטרימר וממיר ולהישאר עם עודף), היתרון של ה LG הוא בלוקאל דימינג מה שמשפר את השחורים הבעייתיים משהו בפאנל IPS, בשלט ה MAGIC שמאוד נחמד, בעיבוד התמונה על הנייר ולטעמי גם בפועל, בהפיכה מדו לתלת שהאמת די גימיק ובאחריות של 3 שנים במקום שנתיים. אם שווה לך לשלם על זה? החלטה שלך בלבד :).
נערך לאחרונה על ידי integral ב 09/02/2012 23:47, נערך פעם 1 בסך הכל.

vgfreak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
יצירת קשר:

שליחה #51 

שלט ה "Magic" נמצא באריזה או שזה אופציה בתשלום?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #52 

אני קיבלתי אותו.

מח.י. זה כלול. ראה מפרט:

http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=

vgfreak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
יצירת קשר:

שליחה #53 

12,600 עם אחריות ח.י. בלי קבוצת רכישה ובלי שטויות:
http://www.shopsmart.co.il/Product.asp? ... ap&lang=he

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #54 

לא מדוייק.

א. הובלה כלולה רק למרכז הארץ.
ב. לא רואה מתקן.
ג. לא רואה במפרט 9 זוגות משקפיים.

כמו כן, אם ניתן לקנות אפילו בעוד כמה שקלים מחנות מתמחה לא הייתי שוקל בכלל את האופציה הזאת.

vgfreak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
יצירת קשר:

שליחה #55 

מה הערך המוסף של חנות מתמחה? הרי אחרי הקניה אתה מתנהל רק מול היבואן שנותן את השירות..

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #56 

הערך המוסף הוא שלחנויות המתמחות יש בד"כ כוח מול היבואן כך שאם יש בעיות יש לך "גב"

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #57 

integral כתב:הערך המוסף הוא שלחנויות המתמחות יש בד"כ כוח מול היבואן כך שאם יש בעיות יש לך "גב"
...
(Y)

ובמידה ויש לך תקלה כלשהיא או שאלה סתמית - יש אבא ואמא להתקשר אליהם ולשאול.. ולא להתחיל להתעסק עם רשתות גדולות או חנויות באינטרנט אשר תשמע חצי שעה איזה ג'ינגל מטופש ברקע עד שיענו לך וגם בסופו של דבר לא תקבל תשובה אמיתית :) [מניסיון...]

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #58 

אין לארגן קבוצות רכישה דרך האתר.
Making Products, Mentor, Lecturer