עזרה בקשר לקניית DVD נייד
-
NOKIAn92
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
שלום חברים,
אמא שלי טסה בעוד כשבועיים לארצות הברית, שם אני רוצה שתביא לי DVD נייד בעל מסך של 7" + ובתקציב של 200-220 דולר. אחרי חיפוש באתר radioshack מצאתי את הנגן של סוני מדגם DVP-FSX810 בעל מסך של 8". עכשיו יש לו יציאת AV אבל האם אני יכול לחבר לנגן גם מצלמה, על מנת לצפות במצולם על-גבי המסך, או שביציאה הזו ניתן להשתמש רק לצפיה בטלוויזיה?
אם יש לכם עוד המלצות על נגנים אחרים אשמח לשמוע.
מקווה שהבנתם אותי,
עומרי
אמא שלי טסה בעוד כשבועיים לארצות הברית, שם אני רוצה שתביא לי DVD נייד בעל מסך של 7" + ובתקציב של 200-220 דולר. אחרי חיפוש באתר radioshack מצאתי את הנגן של סוני מדגם DVP-FSX810 בעל מסך של 8". עכשיו יש לו יציאת AV אבל האם אני יכול לחבר לנגן גם מצלמה, על מנת לצפות במצולם על-גבי המסך, או שביציאה הזו ניתן להשתמש רק לצפיה בטלוויזיה?
אם יש לכם עוד המלצות על נגנים אחרים אשמח לשמוע.
מקווה שהבנתם אותי,
עומרי
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
ניתן לחבר מצלמה.NOKIAn92 כתב:האם אני יכול לחבר לנגן גם מצלמה, על מנת לצפות במצולם על-גבי המסך, או שביציאה הזו ניתן להשתמש רק לצפיה בטלוויזיה?...
-
NOKIAn92
-
- חבר שרק התחיל

תודה על העזרה
ועוד שאלה - לא תהיה בעיה עם סרטים בארץ וכו', אם הוא תומך בשיטת שידור PAL, נכון?
ועוד שאלה - לא תהיה בעיה עם סרטים בארץ וכו', אם הוא תומך בשיטת שידור PAL, נכון?
-
NOKIAn92
-
- חבר שרק התחיל

מרטין, איך אני יכול לדעת האם הדגם DVP-FX810 של סוני הוא מולטיזון, ובמקרה שלא יש דרך להפוך אותו למולטיזון?
ועוד דבר - סרטים צרובים קשורים גם למולטיזון?
תודה.
ועוד דבר - סרטים צרובים קשורים גם למולטיזון?
תודה.
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
1. אתה צריך לבדוק במקום עם דיסק מזון 2.
2. כנס ל-www.videohelp.com ובדוק שם אם יש לו פריצה ועד כמה פשוטה היא.
3. לא, אין קשר למולטיזון וקריאת צרובים. אם זה חשוב לך, גם את ז אתה צריך לבדוק.
2. כנס ל-www.videohelp.com ובדוק שם אם יש לו פריצה ועד כמה פשוטה היא.
3. לא, אין קשר למולטיזון וקריאת צרובים. אם זה חשוב לך, גם את ז אתה צריך לבדוק.
- DannyZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
נראה של-Sony DVP-FX810 אין HACK, לא באתר של מרטין ולא באתרים אחרים שאני מכיר.
יש כאן סיכון מסויים.
יש, דרך אגב, מכשירים שמקבעים לעצמם את הזון לאחר ש-X (אני ראיתי X=5) דיסקים מזון מסויים הורצו בהם.
נסה לבדוק במדריך למשתמש (מצא אותו קודם
)
יש כאן סיכון מסויים.
יש, דרך אגב, מכשירים שמקבעים לעצמם את הזון לאחר ש-X (אני ראיתי X=5) דיסקים מזון מסויים הורצו בהם.
נסה לבדוק במדריך למשתמש (מצא אותו קודם
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
ללא יכולת DIVX לא הייתי ממליץ!
ולאלו שתומכים ב- DIVX חשוב שיהיה תמיכה בעברית - SUB/SRT.
ברגע שתרצה לקבל סרטים וסדרות מחברים ב- DIVX תצטער על הקנייה.
ולאלו שתומכים ב- DIVX חשוב שיהיה תמיכה בעברית - SUB/SRT.
ברגע שתרצה לקבל סרטים וסדרות מחברים ב- DIVX תצטער על הקנייה.
-
NOKIAn92
-
- חבר שרק התחיל

עידכון קטן -
הייתה לי טעות בהודעה הראשונה אימי טסה היום ולא בעוד שבועיים, ובסוף לאחר בעיית המולטיזון, היא קנתה לי בדיוטי-פרי DVD נייד מדגם DP-172 של LG שתומך ב-DIVX, בעלות של 250$.
בכל מקרה תודה לכולם על התשובות לולא הפורום לא הייתי מודע לבעיית המולטי-זון, ולעובדה שהגן של סוני לא תומך ב-DIVX. שאימי תחזור לארץ בעוד כשבוע אני יעדכן אתכם בנוגע לשימוש בנגן ויביא תמונות אם תרצו.
תודה
הייתה לי טעות בהודעה הראשונה אימי טסה היום ולא בעוד שבועיים, ובסוף לאחר בעיית המולטיזון, היא קנתה לי בדיוטי-פרי DVD נייד מדגם DP-172 של LG שתומך ב-DIVX, בעלות של 250$.
בכל מקרה תודה לכולם על התשובות לולא הפורום לא הייתי מודע לבעיית המולטי-זון, ולעובדה שהגן של סוני לא תומך ב-DIVX. שאימי תחזור לארץ בעוד כשבוע אני יעדכן אתכם בנוגע לשימוש בנגן ויביא תמונות אם תרצו.
תודה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
אחלהNOKIAn92 כתב:עידכון קטן -
תודה...
תוסיף אותו לביקורות מוצרים של האתר