אני קיבלתי את המסך ככה וזה לא נגרם לי עם הזמן.... כנראה שאתה לא הכי טוב בדיבורים כי לבחור שפתח את השרשור החליפו כבר שלושה מסכים...!
כדי להם לחסוך זמן יקר ולא לי ולהחליף את המסך אחרת זה לא יגמר טוב!
בכל מקרה חצי מהפורום ירד מסדרה 6 של סמסונג עקב הביקורות שלי ולמרות שאני מבסוט מהמסך הזה אני לא יהסס לפרסם בגוגל גם על השירות שלהם .... למרות שהוא היה מעבר למעולה עד כה גם איתי וגם עם חברים נוספים פה בפורום.
יום טוב ובהצלחה עם המדיניות של אחמניג'ד
אכן.. כך הגיע המסך וגם כמה שטיפות לבנות, ערוצי שלג והרצה של 100 שעות כמו שכתוב בספר [לא יודע איזה ספר אבל שם זה היה כתוב ]
שום דבר לא החייה את המתים [הפיקסלים..]
למזלי רואים אותם רק מטווח של 40-50 סנטימטר מהמסך... ואני לא חושב שיש מישהו שרואה טלוויזיה 51' מחצי מטר..
יכול להיות שהמסך טוב אבל יש לו בעיית פיקסלים אף אחד לא אמר שהתמונה לא טובה.
כמו D6000 מסך מעולה אבל הוא "לא טוב" בגלל שזה HALF ואל FULL 3D, מקווה שהבנת את הכוונה ב"דגם לא טוב".
הבחור שפתח את השרשור ודיבר על הפיקסלים השרופים התכוון ל LCD D550 ולא לפלאזמה שלי אני התחברתי לנושא כי קיבלתי גם מסך עם פיקסל שרוף ולכן הצטרפתי לנושא .
אני לא חושב שבדגם שלי יש בעיה כי יש פה המונים שרכשו אותו ללא שום תלונה.
בכל מקרה מחר בא הטכנאי אני יעדכן.....
scoop9 כתב:הבחור שפתח את השרשור ודיבר על הפיקסלים השרופים התכוון ל LCD D550 ולא לפלאזמה שלי אני התחברתי לנושא כי קיבלתי גם מסך עם פיקסל שרוף ולכן הצטרפתי לנושא .
scoop9 כתב:הבחור שפתח את השרשור ודיבר על הפיקסלים השרופים התכוון ל LCD D550 ולא לפלאזמה שלי אני התחברתי לנושא כי קיבלתי גם מסך עם פיקסל שרוף ולכן הצטרפתי לנושא .
adirbooking כתב:וגם חנות מתמחה שממנה רכשתי את המסך ושוחחה עם סמליין בנוגע למסך לא עזר.. אז אני לא טוב בדיבורים..
תעדכן אחרי שיחת הטלפון שלך.
...
כמו שאמרתי הם ביטלו לי עיסקה בסופו של דבר ולא עם הרבה מאמצים בכלל על זה שקיבלתי מסך עם פיקסל שרוף וזמזומים!
מי שאמר שצריך 6 פיקסלים נשמע קצת מופרח ושאמרתי שאתה לא יודע להתנהל אז צדקתי ולא רק זה גם החנות לא יודעת להתנהל.
בכל מקרה אני לא יכול להגיד מילה אחת רעה על סמסונג במקרה הזה שצריך מילה טובה אז מגיע!
מקווה שאני נותן מוטיבציה לאחרים שכן נלחמים שהכל אפשרי.....
אז עדכון אחרון בנושא....
היום בשעה טוב הותקן אצלי D550 LCD בגודל 40" במקום הפלזמה התקולה שהייתה ואני חייב לציין שהיה שווה כל ויכוח וכל שקל.
במחיר 2890 ש"ח קיבלתי תמורה מעולה למחיר לטלוויזיה טובה מאד ואני מרוצה!
כל מי שבתהליכים מול היבואן אני הוכחה שהכל אפשרי ושהלקוח תמיד צודק...
מי שמועניין במכשיר מוזמן לפנות אליי לפרטים בשמחה ודרך אגב בעלי טלוויזית סמסונג 3D 2011 נשארו לי משקפיים מהטלוויזיה הקודמת מי שמעוניין בפרטי.
בהצלחהההה