מרנץ 2285 מרנץ 2385 סנסוי 9090 סנסוי G-7700
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
האמת...
לגבי הקנווד KR-9600 ...אם הוא תקין לחלוטין הייתי מוכן לשלם לא יותר מ 1000 ש''ח.
ספינת דגל או שלא,בכל זאת מחיר סביר.
ספינת דגל או שלא,בכל זאת מחיר סביר.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
זה אכן Trio Kenwood..כתוב את זה בגב הרסיבר ועל כל הציוד של קנווד מהתקופה ההיא.הייתה תקופה שביפן עצמה
השתמשו רק בשם "טריו" והשם שנשמע "מערבי" יותר,דהיינו קנווד,הופיע על אותם דגמים,אך לשיווק בעולם.
השתמשו רק בשם "טריו" והשם שנשמע "מערבי" יותר,דהיינו קנווד,הופיע על אותם דגמים,אך לשיווק בעולם.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Re: מעניין לדעת מה טווח המחירים ההגיוני של המכשירים הללו
אני משער שכל היציאות המפלצתיות האלה ,השווי שלהם בערך מתומכר...לדוגמה ראיתי עד לפני כמה חודשים ,למכירה באתר של אחד מהאנשים שמתעסקים בתחום...סתם זורק...9090 בסכום שלעולה על אלפיים ש"ח,מאחר שהוא כבר נמכר כנראה ולא מופיע באתרו ,אין לי בעיה לשאול....זה מחיר ראלי למכשיר הזה,זו שאלה שמעסיקה בטוח לא רק אותי מהו מחיר ריאלי למכשיר כזה...או שלו ספיציפית...Kosh כתב:אין ממש מחירון מדויק לדברים כאלה,בד"כ מפלצות וינטאג',לפחות פה בישראל,נמכרות במחירים מפולפלים למדי.קאליפסו כתב:מישהו יכול לתת קנה מידה....אולי בטעות יפול עלי ברחוב אחד נחמד......
בוא נגיד שמחיר של מכשיר צריך להיות שיקלול של "יוקרתיות" הדגם או הרמה שלו בסידרה+מצבו האלקטרוני והחיצוני....
בני, המלצתי היא חפש 9090 משופץ ( או כזה שתשקיע בו בשיפוץ ) - המכשיר מוביל בסאונד מדוייק להפליא ואת זה למדתי לאחר שהחזקתי 2 מכשירי מרנץ שונים במהלך 20 השנים האחרונות ( 2225 \ 3250b + 170dc ).
התאור הוא כפי שצויין מעלי , אמנם הצליל של המרנץ חם יותר אך בצלילים הגבוהים ובעומק - למי שאוהב כמובן - הסנסוי מפורט יותר.
לרמקולים שלי : מקינטוש ML1C הסנסוי מתאים כמו כפפה.
רן
התאור הוא כפי שצויין מעלי , אמנם הצליל של המרנץ חם יותר אך בצלילים הגבוהים ובעומק - למי שאוהב כמובן - הסנסוי מפורט יותר.
לרמקולים שלי : מקינטוש ML1C הסנסוי מתאים כמו כפפה.
רן