מהר מהר עדכון גרסה 3.9.3 מהר עכשיו עדכון ידני
העדכון עדיין עובד, עדכנתי עכשיו. הגרסה 1.0.0.393i
לא שמתי לב לשינוי, עדיין איטי, לםעמים קופא למספר שניות אבל משתחרר וממשיך בניגוד לפעם שהיה קופא ולא משתחרר.
אני מקווה שבעיות הרסטים ייפתרו.
אין מה לצפות לפיצ`רים חדשים כל עוד מספר הגרסה מתחיל ב1.0.0
לא שמתי לב לשינוי, עדיין איטי, לםעמים קופא למספר שניות אבל משתחרר וממשיך בניגוד לפעם שהיה קופא ולא משתחרר.
אני מקווה שבעיות הרסטים ייפתרו.
אין מה לצפות לפיצ`רים חדשים כל עוד מספר הגרסה מתחיל ב1.0.0
יומיים ללא קריסות (טפו טפו), הכל מוקלט בזמן. פשוט תענוג!
היו חוסכים המון קללות ושם רע אם היו מוציאים את הממיר לציבור רק אחרי הגרסה הזו. זו גם בדיוק תחילתה של שנה חדשה.
עדיין איטי ביחס לממירים אחרים ויש את כל הבעיות התפעוליות הרגילות (אי אפשר לקפוץ לנקודה מסויימת בהקלטה, לוח השידורים לערוץ הנוכחי מציג רק 12 שעות קדימה וכד') אבל אני מקווה שגם הם ייפתרו בקרוב.
היו חוסכים המון קללות ושם רע אם היו מוציאים את הממיר לציבור רק אחרי הגרסה הזו. זו גם בדיוק תחילתה של שנה חדשה.
עדיין איטי ביחס לממירים אחרים ויש את כל הבעיות התפעוליות הרגילות (אי אפשר לקפוץ לנקודה מסויימת בהקלטה, לוח השידורים לערוץ הנוכחי מציג רק 12 שעות קדימה וכד') אבל אני מקווה שגם הם ייפתרו בקרוב.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אולי יש בעיות חומרה למכשיר ובגלל זה הוא מתנהג שונה?liav5000 כתב:האמת שאני מתפלא...agnostic כתב:אשריכם.
אצלי הממיר עדין קורס כל שעה בערך.
מוצר מ-ח-ו-ר-ב-ן שהולך לחזור להוט....
אצלי אחרי העדכון גרסה אני ממש נהנה מהממיר ולא סובל מהתקלות שאתה מציין...
מי שזה לא עובד אצלו כמו שצריך,
שווה אולי לנסות להחליף ממיר (אם הוט יסכימו)?
אני חושב ששווה לבדוק זאת...BigDragoon כתב:אולי יש בעיות חומרה למכשיר ובגלל זה הוא מתנהג שונה?liav5000 כתב:האמת שאני מתפלא...agnostic כתב:אשריכם.
אצלי הממיר עדין קורס כל שעה בערך.
מוצר מ-ח-ו-ר-ב-ן שהולך לחזור להוט....
אצלי אחרי העדכון גרסה אני ממש נהנה מהממיר ולא סובל מהתקלות שאתה מציין...
מי שזה לא עובד אצלו כמו שצריך,
שווה אולי לנסות להחליף ממיר (אם הוט יסכימו)?...