זמן הספקה של סמסונג
-
oranfu
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
היי
רכשתי השבוע ומסך של סמסונג (d550 lcd) ביום ראשון בשקם אלקטריק.למרות שאמרו שהמסך יגיע תוך יום יומיים,עכשיו אומרים שעקב ספירות מלאי אצל היבואן,המסך יגיע רק בתחילת שבוע הבא.
רציתי לדעת אם יש עוד מישהו שנתקל בזה. נשמע לי תמוה,ומאוד מעצבן שבגלל ספירות מלאי היבואן לוקח את הזמן שלו.
רכשתי השבוע ומסך של סמסונג (d550 lcd) ביום ראשון בשקם אלקטריק.למרות שאמרו שהמסך יגיע תוך יום יומיים,עכשיו אומרים שעקב ספירות מלאי אצל היבואן,המסך יגיע רק בתחילת שבוע הבא.
רציתי לדעת אם יש עוד מישהו שנתקל בזה. נשמע לי תמוה,ומאוד מעצבן שבגלל ספירות מלאי היבואן לוקח את הזמן שלו.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
הגיוני, אנחנו בסוף השנה ועסקים רבים סגורים כעת או בפעילות מצומצמת עקב ספירת מלאי. זה לא שהיבואן "לוקח את הזמן", פשוט לא מכניסים או מוציאים שום דבר מהמחסן.
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
ספירות מלאי. חד משמעי. היה סבלני ותתחדש !
Vocare Ad Regnum
-
oranfu
-
- חבר פעיל

אני כמו ילד שמחכה לצעצוע 
סתם מעצבן אותי שלא אמרו לי את זה כשרכשתי.
סתם מעצבן אותי שלא אמרו לי את זה כשרכשתי.
- scoop9
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 533
אני גם מעוניין במסך.... באיזה גודל וכמה עלה?
-
oranfu
-
- חבר פעיל

40 אינץ',עלה 3000.
- scoop9
-
- חבר פעיל במיוחד

מחיר טוב..... איך התמונה לפי התרשמות שלך? יש את המסך לאנשים שאתה מכיר?
מה שמטריד אותי זה אם יש GHOSTING טוב במסך הזה? ואיך הוא למשחקים? בהתחשב שהפאנל SQ בדוגל 40".
מה שמטריד אותי זה אם יש GHOSTING טוב במסך הזה? ואיך הוא למשחקים? בהתחשב שהפאנל SQ בדוגל 40".
-
oranfu
-
- חבר פעיל

האמת זה המחיר פחות או יותר בכמה חנויות שביררתי.
בחנות התמונה נראתה טוב מאד.אין את המסך לאנשים שאני מכיר,והמסך עוד לא הגיע ככה שאני עוד לא ממש יכול לחוות עליו דעה..
קצת מטריד אותי האמת ענייין הפאנל,אני מקווה באמת שזה הפאנל היחיד שיכול להגיע בדגם זה בגודל הזה.
בחנות התמונה נראתה טוב מאד.אין את המסך לאנשים שאני מכיר,והמסך עוד לא הגיע ככה שאני עוד לא ממש יכול לחוות עליו דעה..
קצת מטריד אותי האמת ענייין הפאנל,אני מקווה באמת שזה הפאנל היחיד שיכול להגיע בדגם זה בגודל הזה.
- scoop9
-
- חבר פעיל במיוחד

99% שזה הפאנל של סמסונג אל תחשוש!
רק מעניין אותי איך היא מתמודדת עם תמונות מהירות. GHOSTING? אם מישהו יודע לענות לי....
רק מעניין אותי איך היא מתמודדת עם תמונות מהירות. GHOSTING? אם מישהו יודע לענות לי....