איך לחבר את ה PC למגבר ככה שיעביר לי Dolby TrueHD?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
עד כמה שידוע לי, אין כרטיסי מסך הכוללים מקלט טלוויזיה.
אבל בהחלט אפשר לקנות כרטיס מסך חזק יותר אם אתה מעוניין במשחקים כבדים כמו Crysis או Call of Duty 3. עבור תכני HD בלבד, זה מיותר.
אבל בהחלט אפשר לקנות כרטיס מסך חזק יותר אם אתה מעוניין במשחקים כבדים כמו Crysis או Call of Duty 3. עבור תכני HD בלבד, זה מיותר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

שוב, כרטיס מסך חזק יותר ייתן לך יתרונות רק עבור משחקים. תכני ה-HD יעבדו באותה איכות.
הכל שאלה של תקציב. יש כרטיסי מסך שעולים 500 שקל ויש כאלה שעולים גם 1500 שקל.
הכל שאלה של תקציב. יש כרטיסי מסך שעולים 500 שקל ויש כאלה שעולים גם 1500 שקל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

חיובי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תתחדש!
בתור התחלה, תעבוד לפי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", כולל נספחים 1 ו-2 החשובים עבור פורמטי האודיו המתקדמים.
בתור התחלה, תעבוד לפי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", כולל נספחים 1 ו-2 החשובים עבור פורמטי האודיו המתקדמים.
OK אז עשיתי את כל המצויין במדריך, האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת? עוד משהו שעליי לעשות חדי לשפר את המערכת...?
התצוגה של ה hdmi יוצא דרך הרסיבר מוגבלת על רזולוצייה מסויימת כי אני לא רואה את התמונה שהוא מוציא על כל המסך, מסך של סאמסונג 24" ?
התצוגה של ה hdmi יוצא דרך הרסיבר מוגבלת על רזולוצייה מסויימת כי אני לא רואה את התמונה שהוא מוציא על כל המסך, מסך של סאמסונג 24" ?
אממ יש לי בעייה קטנה, אחרי כמה זמן כשהסאב דולק הוא מתחיל לזמזם ולהיתחמם, אני צריך לכבות אותו בישביל להפסיק את הזימזום ולקרר אותו...? (הוא מתחמם לחום ממש גבוה...) למה זה קורה ואיך מתגברים על הבעייה?
תודה רבה
ארז
תודה רבה
ארז
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מסך ורסיבר - אתה אמור להגדיר את הרזולוציה על 1920 על 1080. לגבי תמונה לא על כל המסך, בדוק את הגדרות הזום. בד"כ מחברים לרסיבר מסך טלוויזיה ולא מסך מחשב, שהרזולוציה שלו היא 1920 על 1200 והיא לא נתמכת ע"י הרסיבר.
סאב מתחמם - נשמע כמו בעייה בסאב עצמו. נסה לפתוח שרשור נפרד בנושא בפורום אודיו רב ערוצי.
סאב מתחמם - נשמע כמו בעייה בסאב עצמו. נסה לפתוח שרשור נפרד בנושא בפורום אודיו רב ערוצי.
הבנתי אותך לגבר המסך מחשב
ולגביא הסאב פעם פתחתי שם שרשור על הנושא ואמרו לי להחליש אותו אבל שהוא חלש אני לא שומע אותו, עכשיו שאני מחובר כמו שצריך, לפני בכלל לא ידעתי שמאק בוק פרו לא תומך בהעברת סאונד ב 5.1 או 7.1 שזה נשמע לי מוזר מ א ו ד! אשמח לדעת לזה זה ככה, והאם זה לא מוחלט שמאק בוק פרו לא תומך בהעברת סאונד ב5.1 או 7.1...
תודה על העזרה שנתתה לי פה! העשרתה לי את הידע!
ולגביא הסאב פעם פתחתי שם שרשור על הנושא ואמרו לי להחליש אותו אבל שהוא חלש אני לא שומע אותו, עכשיו שאני מחובר כמו שצריך, לפני בכלל לא ידעתי שמאק בוק פרו לא תומך בהעברת סאונד ב 5.1 או 7.1 שזה נשמע לי מוזר מ א ו ד! אשמח לדעת לזה זה ככה, והאם זה לא מוחלט שמאק בוק פרו לא תומך בהעברת סאונד ב5.1 או 7.1...
תודה על העזרה שנתתה לי פה! העשרתה לי את הידע!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מקבוק פרו (כזה שיש לו יציאת HDMI) כן אמור לתמוך ב-DD ו-DTS, שהם 5.1. הוא רק לא תומך בחדשים יותר - DTS-HD, Dolby TrueHD ו-LPCM 7.1.
רוב רובם של קבצי ה-MKV כיום (בגודל של 4-10GB לסרט) הם DD ו-DTS, כאשר סרטי קולנוע הם בד"כ DTS ופרקי סדרות הם בד"כ DD.
רק ריפים מלאים של בלו ריי (30-50GB לסרט) הם בד"כ באחד מהפורמטים החדשים - DTS-HD או Dolby TrueHD.
רוב רובם של קבצי ה-MKV כיום (בגודל של 4-10GB לסרט) הם DD ו-DTS, כאשר סרטי קולנוע הם בד"כ DTS ופרקי סדרות הם בד"כ DD.
רק ריפים מלאים של בלו ריי (30-50GB לסרט) הם בד"כ באחד מהפורמטים החדשים - DTS-HD או Dolby TrueHD.