CPU Usage על 100% והמחשב זוחל..מה לעשות?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
המחשב במקרה רץ על הכונן הקשיח התקול שלך?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כל הדברים האלו קבועים. בזמן שצילמתי, בסה"כ פתוחים 6-7 חלונות של כרום, וסקייפ וTEAM VIEWER רצים ברקע...
אני אבדוק איך זה עם IE...אבל הרבה פעמים זה ככה גם בלי הכרום אם אני לא טועה...
מבחינת אתרים שאני גולש אליהם, אין איזה משהו מיוחד...לא סרטונים ולא איזה משהו מיוחד.
וpixies, לא זה מחשב אחר...וד"א אם כבר אתה פה, אני אשמח אם תוכל לעזור לי בשאלה ששאלתי שם.תודה!
אני אבדוק איך זה עם IE...אבל הרבה פעמים זה ככה גם בלי הכרום אם אני לא טועה...
מבחינת אתרים שאני גולש אליהם, אין איזה משהו מיוחד...לא סרטונים ולא איזה משהו מיוחד.
וpixies, לא זה מחשב אחר...וד"א אם כבר אתה פה, אני אשמח אם תוכל לעזור לי בשאלה ששאלתי שם.תודה!
סביר להניח שהבעיה היא מודעות ובאנרים FLASH.
סבלתי מתופעות דומות עם IE. אצלי פתוחים לפעמים 10-20 לשוניות במקביל ואם חלקם הם אתרים ישראלים כמו TAPUZ, ONE, YNET ודומים שעמוסים בפרסומות, ה-CPU יכול להגיע ל-100% בלי בעיות. נטרלתי את ה-FLASH זמנית בהגדרות של IE וכל התופעות נעלמו.
עברתי ל-FF רק בגלל שיש לו תוסף שחוסם פרסומות ופלאש בצורה מעולה ומאז אין מצב שה-CPU מגיע ל-100% או קרוב.
תבדוק אילו אתרים פתוחים כאשר אתה מגיע ל-CPU גבוה ותנסה לסגור חלונות או לשוניות של אתרים עמוסי פרסומות ותראה אם ה-CPU יורד.
סבלתי מתופעות דומות עם IE. אצלי פתוחים לפעמים 10-20 לשוניות במקביל ואם חלקם הם אתרים ישראלים כמו TAPUZ, ONE, YNET ודומים שעמוסים בפרסומות, ה-CPU יכול להגיע ל-100% בלי בעיות. נטרלתי את ה-FLASH זמנית בהגדרות של IE וכל התופעות נעלמו.
עברתי ל-FF רק בגלל שיש לו תוסף שחוסם פרסומות ופלאש בצורה מעולה ומאז אין מצב שה-CPU מגיע ל-100% או קרוב.
תבדוק אילו אתרים פתוחים כאשר אתה מגיע ל-CPU גבוה ותנסה לסגור חלונות או לשוניות של אתרים עמוסי פרסומות ותראה אם ה-CPU יורד.
- niguy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
בהנחה שזה מחשב נייח ולא נייד תתחיל בדבר הבסיסי ביותר - תפתח את המחשב ותנקה אותו טוב טוב בעזרת פן+שואב אבק.
לאחר מכן תפעיל אותו כשהוא פתוח ותבדוק שכל המאווררים ובמיוחד זה של המעבד עובדים בצורה חלקה ולא מקרטעים. לא תאמין איזה שיפור אפשר לקבל מפעולה כזאת.
לאחר מכן תפעיל אותו כשהוא פתוח ותבדוק שכל המאווררים ובמיוחד זה של המעבד עובדים בצורה חלקה ולא מקרטעים. לא תאמין איזה שיפור אפשר לקבל מפעולה כזאת.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
בהחלט בדיקת טמפרטורות תעזור, בדוק עם AIDA32 או HWINFO.
כמו כן בדוק אם בSAFE MODE זה גם קורה (תעלה לSAFE MODE WITH NETWORKING ותוכל לבדוק דפדפנים.)
כמו כן בדוק אם בSAFE MODE זה גם קורה (תעלה לSAFE MODE WITH NETWORKING ותוכל לבדוק דפדפנים.)
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
כל מה שתארת בחיים לא יוריד את העומס מה CPU. זה יוריד טמפרטורה ויאריך חיים של רכיבים, אבל זה לא יוריד את העומס מהCPU.niguy כתב:בהנחה שזה מחשב נייח ולא נייד תתחיל בדבר הבסיסי ביותר - תפתח את המחשב ותנקה אותו טוב טוב בעזרת פן+שואב אבק.
לאחר מכן תפעיל אותו כשהוא פתוח ותבדוק שכל המאווררים ובמיוחד זה של המעבד עובדים בצורה חלקה ולא מקרטעים. לא תאמין איזה שיפור אפשר לקבל מפעולה כזאת....
אצלי זה דווקא עזר. הייתה לי את אותה הבעיה המתוארת כאן.
לאחר פירמוט והתקנה של מערכת ההפעלה מחדש הבעיה נותרה בעינה.
בדקתי את טמפ' המעבד והיא היתה באזור ה-85 מעלות.
המאוורר של המעבד היה סתום מאבק והחלפתי אותו.
מאז הטמפ' ירדה לאזור ה-50 מעלות, העומס על המעבד ירד והמחשב חזר לעבוד היטב.
לאחר פירמוט והתקנה של מערכת ההפעלה מחדש הבעיה נותרה בעינה.
בדקתי את טמפ' המעבד והיא היתה באזור ה-85 מעלות.
המאוורר של המעבד היה סתום מאבק והחלפתי אותו.
מאז הטמפ' ירדה לאזור ה-50 מעלות, העומס על המעבד ירד והמחשב חזר לעבוד היטב.