הכנסות בזק עבור קו בזק ללקוח אינטרנט מוערכות ב-40 מיליון שקל בשנה.

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
fighter
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1144
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #21 

נכון אבל כל הקטע זה שאם שרת המשחק יושב בחווה של בזק בינלאומי אז עדיין יהיה יציב נכון?
תביא לי את האייפי של הGATEWAY של הספק שלך ואני אעשה אליו פינג

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #22 

fighter כתב:נכון אבל כל הקטע זה שאם שרת המשחק יושב בחווה של בזק בינלאומי אז עדיין יהיה יציב נכון?
תביא לי את האייפי של הGATEWAY של הספק שלך ואני אעשה אליו פינג
...
נכון שהכל עובד ובסדר גמור ,אמרתי לכם תפסיקו לחפש את HOT בכוח ,מכל כיוון ,דייי מספיק הגזמתם .

אני עובר הלאה .. כי אני יודע על מה אני מדבר ,יש בפורום אנשים שרוצים להתנקם בהוט ,הכי פשוט שבעולם .

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #23 

מישהו מוכן להסביר לי..?
לא הבנתי מה אלו אותם 25 ש"ח נוספים לבזק?
האם אלו אותם 25 ש"ח על אחזקת קו טלפון..?

אני אישית גולש ב- ADSL, באמת ש- 0 תקלות מאז ומתמיד.
עם הוט הייתי כל היום בסנכרונים, ועזבתי אותם בגלל תקלת אינטרנט נקודתית, לפני כמה שנים.
מה שמציק לי עם בזק זו העובדה שאני מחזיק קו, ואשכרה לא משתמש בו.
אף פעם לא מחייג ממנו, אפילו לא מקבל אליו שיחות. לפני איזה שנתיים הפריעו לי עם איזה סקר, ומאז הוא על Silent באיזו פינה.. יוצא שאני סתם מחזיק קו, "קו קל" אמנם, אבל זה די מעצבן..
לא רוצה שיחות בבית, רוצה רק לגלוש ADSL..
...

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #24 

Giliboy כתב:מישהו מוכן להסביר לי..?
לא הבנתי מה אלו אותם 25 ש"ח נוספים לבזק?
האם אלו אותם 25 ש"ח על אחזקת קו טלפון..?

אני אישית גולש ב- ADSL, באמת ש- 0 תקלות מאז ומתמיד.
עם הוט הייתי כל היום בסנכרונים, ועזבתי אותם בגלל תקלת אינטרנט נקודתית, לפני כמה שנים.
מה שמציק לי עם בזק זו העובדה שאני מחזיק קו, ואשכרה לא משתמש בו.
אף פעם לא מחייג ממנו, אפילו לא מקבל אליו שיחות. לפני איזה שנתיים הפריעו לי עם איזה סקר, ומאז הוא על Silent באיזו פינה.. יוצא שאני סתם מחזיק קו, "קו קל" אמנם, אבל זה די מעצבן..
לא רוצה שיחות בבית, רוצה רק לגלוש ADSL..
...
במובן אחד זה הכנסה של עוד 40 מיליון שקל לבזק, במובן נוסף זה סטטיסטיקה חיובית על מספר מנויי הטלפון

לדו"ח רבעון שמתפרסם בבורסה, כך נקבע שווי חברה .

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1144
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #25 

עוד מעט יבטלו את זה
NEW WAVE, אף אחד לא רוצה להתנקם באף אחד, באתי לקראתך והצעתי שאני אעשה פינג לGATEWAY של הספקית שלך כדי לראות שאין משהו נקודתי

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #26 

NEW WAVE
אני לא כל כך מבין מה רצית להגיד בכל האשכול הזה? בזק מוכרת שירות מסויים בתמחור מסויים (שגם אותו היא קובעת לא ממש לבד ולא בדיוק לפי רצונה, אבל לא נתייחס לזה כרגע), ויש קהל לקוחות שמעוניין לקנות את המוצר הזה, במחיר המוצע ע"י בזק, ולאותו קהל יש כל מיני שיקולים. הרי מאותן סיבות בדיוק לא כל המדינה עושה קניות בסופר של רמי לוי, אלא גם בטיב-טעם (שהם באיזה 10-20% יותר יקרים).
בזק מחוייבים לפרסם את הדו"חות, כי זה חברה בורסאית, וגם הוט מפרסמים את אותן דו"חות. אבל אין שום דבר רע בכך שחברה עסקית כמו בזק, תרוויח כסף מהמוצר שהיא מוכרת. ממש לא כל הלקוחות מעוניינים בזול. אני אתן לך עוד דוגמא, ששמעתי מאבא של חבר שלי, שהוא בעלים של רשת חנוית, המוכרת כל מיני מוצרי צריכה:
יש להם חנות במרכז ת"א, שלידה נמצאת חנות של AMPM. חלק מהמוצרים של AMPM זה אותם מוצרים כמו אצל אותו חבר שלי, רק פי 10 (ואני לא טועה) יותר יקרים. ואנשים נכנסים ל-AMPM ווקנים אותם מוצרים, וזה בדוק, ומוכנים לשלם על זה, במקום להכנס לחנות הסמוכה, ולקנות בעשירית מחיר. מרבית הקונים שקונים ב-AMPM זה צעירים שבוכים על זה שאין כסף, ולהם קריטי חיסכון של כמה מאות שקלים בשנה, אבל עדיין לא עושים בדיקה. וכך ל-AMPM יש לקוחות. ואצל אבא של חבר שלי קונים אנשים יותר מבוגרים, שמכירים את הרשת.
אבל מה אני רוצה להגיד סה"כ - שזכות של כל עסק למכור במחיר שהוא מעוניין למכור בו, כי זה עסק, שהמטרה שלו להרוויח כסף. אתה, כלקוח, יכול לבחור, האם לקנות בחברה הזאת, או בחברה מתחרה, ואין שום סיבה לקנוס את בזק, על כך שיש לה לקוחות מרוצים שמשלמים לה על שירות שלה, ועושים את זה מרצונם, כי אחרת כבר מזמן היו עוברים למתחרים.

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

dima_vy כתב:NEW WAVE
אני לא כל כך מבין מה רצית להגיד בכל האשכול הזה? בזק מוכרת שירות מסויים בתמחור מסויים (שגם אותו היא קובעת לא ממש לבד ולא בדיוק לפי רצונה, אבל לא נתייחס לזה כרגע), ויש קהל לקוחות שמעוניין לקנות את המוצר הזה, במחיר המוצע ע"י בזק, ולאותו קהל יש כל מיני שיקולים. הרי מאותן סיבות בדיוק לא כל המדינה עושה קניות בסופר של רמי לוי, אלא גם בטיב-טעם (שהם באיזה 10-20% יותר יקרים).
בזק מחוייבים לפרסם את הדו"חות, כי זה חברה בורסאית, וגם הוט מפרסמים את אותן דו"חות. אבל אין שום דבר רע בכך שחברה עסקית כמו בזק, תרוויח כסף מהמוצר שהיא מוכרת. ממש לא כל הלקוחות מעוניינים בזול. אני אתן לך עוד דוגמא, ששמעתי מאבא של חבר שלי, שהוא בעלים של רשת חנוית, המוכרת כל מיני מוצרי צריכה:
יש להם חנות במרכז ת"א, שלידה נמצאת חנות של AMPM. חלק מהמוצרים של AMPM זה אותם מוצרים כמו אצל אותו חבר שלי, רק פי 10 (ואני לא טועה) יותר יקרים. ואנשים נכנסים ל-AMPM ווקנים אותם מוצרים, וזה בדוק, ומוכנים לשלם על זה, במקום להכנס לחנות הסמוכה, ולקנות בעשירית מחיר. מרבית הקונים שקונים ב-AMPM זה צעירים שבוכים על זה שאין כסף, ולהם קריטי חיסכון של כמה מאות שקלים בשנה, אבל עדיין לא עושים בדיקה. וכך ל-AMPM יש לקוחות. ואצל אבא של חבר שלי קונים אנשים יותר מבוגרים, שמכירים את הרשת.
אבל מה אני רוצה להגיד סה"כ - שזכות של כל עסק למכור במחיר שהוא מעוניין למכור בו, כי זה עסק, שהמטרה שלו להרוויח כסף. אתה, כלקוח, יכול לבחור, האם לקנות בחברה הזאת, או בחברה מתחרה, ואין שום סיבה לקנוס את בזק, על כך שיש לה לקוחות מרוצים שמשלמים לה על שירות שלה, ועושים את זה מרצונם, כי אחרת כבר מזמן היו עוברים למתחרים.
...

בטח שלחברה כמו בזק מותר להרוויח כ 550 מיליון שקל ברבעון(3חודש) וזה לגיטימי ,

אבל אני כצרכן צריך לשמור על האינטרס שלי ולא של בזק ואת זה אני מציג בפניכם שכן לכך נועד הפורום הזה ,

לשתף מידע מעמדת הצרכן .

וכמו שאמרתי אם בזק תחסוך לי כסף ,אהיה אצלה .

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #28 

ברור שמותר לבזק להרוויח, כמו גם לחברות קטנות או גדולות אחרות. כל חברה מרוויחה לפי מחזור המכירות שלה.

לכן כל אחד מאיתנו עושה את הבחירה שלו משיקולים כאלה ואחרים, ולא תמיד המחיר זה השיקול העיקרי. הרי משום מה אף אחד לא דורש ממרצדס להוריד מחיר לרמה של פיאט

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”