פרוייקט SubsDownloader וחבריו

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
liorparente
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
הודעות: 570
הצטרף: אפריל 2011
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

הודעה שלא נקראה #61 

אני לא מצליח להתקין. משום כל פעם ההתקנה מבקשת ממני להתקין תחילה את Microsoft .NET Framework 4 למרות שהיא הותקנה אצלי.

raveyd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 424
הצטרף: מאי 2010
נתן תודות: 98 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

הודעה שלא נקראה #62 

תוריד מפה וותקין
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
גם לי זה קרה
בהצלחה

liorparente
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
הודעות: 570
הצטרף: אפריל 2011
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

הודעה שלא נקראה #63 

לא עזר.
אולי קשור לעובדה שאני בווינדוס 7 ללא SP1?

rabak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 553
הצטרף: דצמבר 2010
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

הודעה שלא נקראה #64 

זה מה שקורה אצלי כשאני מריץ את התוכנה ישר אחרי ההתקנה לא עשיתי כלום לפני

************** Exception Text **************
System.IO.DirectoryNotFoundException: Could not find a part of the path 'C:\Users\Maor\AppData\Local\SubsDownloader\FolderSettings.xml'.
at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
at System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath)
at System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share)
at System.IO.File.WriteAllBytes(String path, Byte[] bytes)
at SubsDownloader.Core.AppSettings.SettingsManager.SaveConfigurations()
at SubsDownloader.Core.AppSettings.SettingsManager..ctor()
at SubsDownloader.Core.AppSettings.SettingsManager.get_Instane()
at SubsDownloader.SubsDownloaderControl.MyInitComponents() in D:\My Projects\htpc-organizer\Subtitles\SubsDownloader\SubsDownloaderControl.cs:line 45
at SubsDownloader.SubsDownloaderControl.UserControl1_Load(Object sender, EventArgs e) in D:\My Projects\htpc-organizer\Subtitles\SubsDownloader\SubsDownloaderControl.cs:line 209
at System.Windows.Forms.UserControl.OnLoad(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.UserControl.OnCreateControl()
at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
at System.Windows.Forms.Control.CreateControl()
at System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Form.WmShowWindow(Message& m)
at System.Windows.Forms.Form.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

rabak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 553
הצטרף: דצמבר 2010
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

הודעה שלא נקראה #65 

creating the directory SubsDownloader
\in users\****\AppData\local
fixed it...

rabak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 553
הצטרף: דצמבר 2010
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

הודעה שלא נקראה #66 

System.TypeLoadException: Could not load type 'SubsDownloader.Core.Entities.eStatus' from assembly 'SubsDownloader.Core, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'.
at SubsDownloader.SubsDownloaderControl.OnImageGetter(Object x)
at BrightIdeasSoftware.OLVColumn.GetImage(Object rowObject)
at BrightIdeasSoftware.ObjectListView.MakeSubItem(Object rowObject, OLVColumn column)
at BrightIdeasSoftware.ObjectListView.FillInvalues(OLVListItem lvi, Object rowObject)
at BrightIdeasSoftware.ObjectListView.BuildList(Boolean shouldPreserveState)
at BrightIdeasSoftware.ObjectListView.SetObjects(IEnumerable collection, Boolean preserveState)
at SubsDownloader.SubsDownloaderControl.TimerTick(Object sender, EventArgs e) in D:\My Projects\htpc-organizer\Subtitles\SubsDownloader\SubsDownloaderControl.cs:line 264
at System.Windows.Forms.Timer.OnTick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


other bug...

rabak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 553
הצטרף: דצמבר 2010
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

הודעה שלא נקראה #67 

rabak כתב:System.TypeLoadException: Could not load type 'SubsDownloader.Core.Entities.eStatus' from assembly 'SubsDownloader.Core, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'.
at SubsDownloader.SubsDownloaderControl.OnImageGetter(Object x)
at BrightIdeasSoftware.OLVColumn.GetImage(Object rowObject)
at BrightIdeasSoftware.ObjectListView.MakeSubItem(Object rowObject, OLVColumn column)
at BrightIdeasSoftware.ObjectListView.FillInvalues(OLVListItem lvi, Object rowObject)
at BrightIdeasSoftware.ObjectListView.BuildList(Boolean shouldPreserveState)
at BrightIdeasSoftware.ObjectListView.SetObjects(IEnumerable collection, Boolean preserveState)
at SubsDownloader.SubsDownloaderControl.TimerTick(Object sender, EventArgs e) in D:\My Projects\htpc-organizer\Subtitles\SubsDownloader\SubsDownloaderControl.cs:line 264
at System.Windows.Forms.Timer.OnTick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


other bug...
...
באקספשן הזה לא נזרק ב1.0.3 רק ב 1.0.4 זה קורה בכל פעם שאני מוסיף קובץ תקייה לא משנה מה ולא משנה באיזו צורה...

foxil82
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 306
הצטרף: נובמבר 2009
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

הודעה שלא נקראה #68 

לפי תגובה של rabak גם אצלי זה קורה

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2886
הצטרף: פברואר 2008
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

הודעה שלא נקראה #69 

psike כתב:5. פרקים אשר ממוספרים בצורה הזאת: private.practice.411.hdtv-lol (ללא S04E11) מזוהים בתור סרטים ולא סדרות.
...
אפשר לתת לזה פתרון חלקי.
לרוב הסדרות שמוקלטות מופיע בשם השחרור HDTV או PDTV או WEBDL ולכן כל פעם כשאתה רואה בשם הקובץ את אחת מהמילים האלה בשילוב עם 3-4 ספרות שמייצגות את העונה ומספר הפרק 411 או 0411 או 1401, אתה בעצם רואה פרק מסדרה.

haimbl, הייתי שמח אם תוסיף אפשרות לחפש לפי שם קובץ ובמקרה שלא נמצאה סדרה או סרט, לחפש לפי שם תיקיה.
קובי

haimbl
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1199
הצטרף: פברואר 2009
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

הודעה שלא נקראה #70 

nokobik

אתה מתכוון שהחיפוש יהיה גם על שם קובץ וגם על תקייה?

ברירת המחדל היא:
בסדרות: שם קובץ
סרטים: שם תקייה

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2886
הצטרף: פברואר 2008
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

הודעה שלא נקראה #71 

לא הבנתי.
היום אני קובע בהגדרות או קובץ או תיקיה, לא?
זה משתנה בהתאם לסוג התוכן?
כי עד כמה שאני מבין, אם הגדרתי לפי שם התיקיה אז זה מה שיהיה עבור הכל, וזה הרבה פעמים יוצר בעיות כשמורידים עונה של סדרה.
קובי

haimbl
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1199
הצטרף: פברואר 2009
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

הודעה שלא נקראה #72 

בהגדרות אתה קובע האם כשהתוכנה מחפשת כתוביות לסרט היא תחפש לי שם התקייה ולא לפי שם הקובץ.

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2886
הצטרף: פברואר 2008
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

הודעה שלא נקראה #73 

אהה, אז זה רק עבור סרטים?
קובי

haimbl
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1199
הצטרף: פברואר 2009
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

הודעה שלא נקראה #74 

כן.

בד"כ בסרטים התקייה כתובה כמו שצריך ושם הקובץ לא (אין לי מושג למה)
אתה רוצה את האפשרות הזאת גם לסדרות?

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2886
הצטרף: פברואר 2008
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

הודעה שלא נקראה #75 

לא, אם זה ככה אז אין בזה צורך.
אבל נראה לי שכדאי שתכניס הרעיון השני שלי אם עדיין לא טיפלת בנושא הסדרות.
קובי

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”