מה עושים עם האייפד ?
בגדול, האייפאד לא מתאים ככלי עבודה.
כמובן, יש חריגים כי זה תלוי מאוד מה השימושים בעבודה (לרופאים עם האפליקציות המתאימות זה נפלא כשהם באים למיטת החולה), אבל לרובנו זה פשוט נחות מידי יחסית למחשב, ככלי עבודה. מצד שני, אם בעבודה שלך אתה כל הזמן בתנועה ממקום למקום, אז השיקולים משתנים, אבל אז הרבה פעמים סמארטפון עדיף ....
כמובן, יש חריגים כי זה תלוי מאוד מה השימושים בעבודה (לרופאים עם האפליקציות המתאימות זה נפלא כשהם באים למיטת החולה), אבל לרובנו זה פשוט נחות מידי יחסית למחשב, ככלי עבודה. מצד שני, אם בעבודה שלך אתה כל הזמן בתנועה ממקום למקום, אז השיקולים משתנים, אבל אז הרבה פעמים סמארטפון עדיף ....
משה
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אפשר הסבר למוגבלים?...Almogc כתב:moco,
אין צורך לקוות כל כך לנקודת WIFI זמינה, פשוט תהפוך את ה - Smartphone שלך ל - AP.
במידה ויש כן...
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
איך אתה עובד עם ה BBC? זה לא מוגבל לבריטניה בלבד?Batnun כתב:אני לגמרי מכור. האייפד צמוד אלי בכל מקום, אפילו בתוך הבית.
גלישה, חדשות, אימייל, טויטר, פייסבוק, iBooks, BBC iPlayer, Air Video - אלו השימושים השוטפים.
בנוסף - משחקים ותוכנות שונות, שליטה מרחוק כמו RDP, SSH, Telnet וכו'.
יש לי גם כבל Console אם אני צריך להתחבר לאיזה סיסקו...
את הלפטופ הוא החליף לחלוטין, והמחשב השולחני משמש כרגע רק להורדות...
Batnun
....
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
גם אני לא כל כך מצליח למצוא דברים מיוחדים לעשות עם האייפד (2) פרט למשחקים בעיקר וקצת גלישה באינטרט.
את Infinity Blade סיימתי - גרפיקה מעולה אבל עצם העובדה שצריך להתחיל ולסיים את המשחק מספר פעמים כדי לנצח את הבוס האחרון (לקח לי 8 פעמים) די הורידה מהאטרקטיביות שלו בעיניי.
יש כל מיני FPS-ים למיניהם, חלקם טובים (Modern Combat למשל), חלקם פחות (כל משחקי הזומבים למיניהם).
יש כל מיני RPG-ים טובים (Aralon למשל).
יש משחקי RPG-ARCADE חמודים ביותר כמו למשל EverTales שסיימתי היום.
חבל שאי אפשר לתכנת באייפד... זה היה הופך אותו להרבה יותר שימושי בשבילי, אבל מצד שני - לא בוכים על מתנות...
את Infinity Blade סיימתי - גרפיקה מעולה אבל עצם העובדה שצריך להתחיל ולסיים את המשחק מספר פעמים כדי לנצח את הבוס האחרון (לקח לי 8 פעמים) די הורידה מהאטרקטיביות שלו בעיניי.
יש כל מיני FPS-ים למיניהם, חלקם טובים (Modern Combat למשל), חלקם פחות (כל משחקי הזומבים למיניהם).
יש כל מיני RPG-ים טובים (Aralon למשל).
יש משחקי RPG-ARCADE חמודים ביותר כמו למשל EverTales שסיימתי היום.
חבל שאי אפשר לתכנת באייפד... זה היה הופך אותו להרבה יותר שימושי בשבילי, אבל מצד שני - לא בוכים על מתנות...
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
הוא מצא פיתרון פשוט.mrunderhill כתב:איך אתה עובד עם ה BBC? זה לא מוגבל לבריטניה בלבד?Batnun כתב:אני לגמרי מכור. האייפד צמוד אלי בכל מקום, אפילו בתוך הבית.
גלישה, חדשות, אימייל, טויטר, פייסבוק, iBooks, BBC iPlayer, Air Video - אלו השימושים השוטפים.
Batnun
.......
הוא גר בלונדון
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
איך לא חשבתי על זה....sam22 כתב:mrunderhill כתב:איך אתה עובד עם ה BBC? זה לא מוגבל לבריטניה בלבד?Batnun כתב:אני לגמרי מכור. האייפד צמוד אלי בכל מקום, אפילו בתוך הבית.
Batnun
.......
הוא מצא פיתרון פשוט.
הוא גר בלונדון...
לפחות פה (בארה"ב) יש לי נטפליקס. למרות שהייתי מחליף. את כל הסדרות של ה BBC אני צריך להוריד.
אייפד2 מעולה .שווה כל שקל שהוא עולה.
קורא ישראל היום ynet one ספורט משחקים אנגרי בירד.קראיזי בוב.viber פייסבוק מיילים סתם גלישה באינטרנט הודעות חינם ועוד.
אייפד הטאבלט מספר אחד בעולם .מי שאומר שהסמסונג החדש הוא מספר אחד לא מבין כלום בטאבלטים!
קורא ישראל היום ynet one ספורט משחקים אנגרי בירד.קראיזי בוב.viber פייסבוק מיילים סתם גלישה באינטרנט הודעות חינם ועוד.
אייפד הטאבלט מספר אחד בעולם .מי שאומר שהסמסונג החדש הוא מספר אחד לא מבין כלום בטאבלטים!
אני התחלתי כאן!oris74 כתב:טוב נו, השתכנעתי... כנראה שאני זקוק לאיזה שיעור או שניים ב 'מה עושים עם טאבלט'......
http://www.htmobile.co.il/modules.php?n ... sc&start=0
שחר
אני כותב סיכומי פגישות ב EVERNOTEChura כתב:אני דווקא נתתי לו צ'אנס בתור כלי עבודה, לרשימות בפגישות וכו'.
אבל לא מצאתי תוכנה שמספקת את הסחורה, EVERNOTE הכי קרובה ועדיין רחוקה מאוד....
ומנהל משימות עם WUNDERLIST
- starrywolf
- חבר ותיק

חשבת על זה שחלק מהאנשים קיבלו את המוצר במתנה או זכו בו בהגרלה כלשהי ?amir073 כתב:אני מוצא את זה מאד משעשע שאנשים קונים מוצר טרנדי באלפי ש"ח ולאחר הרכישה שואלים מה עושים עם זה......
שים לב שבהודעה שציטטת אותי מופיעה המילה "קונים". כלומר, הסיטואציה שאתה תיארת לא רלבנטית לתגובה שלי.starrywolf כתב:חשבת על זה שחלק מהאנשים קיבלו את המוצר במתנה או זכו בו בהגרלה כלשהי ?amir073 כתב:אני מוצא את זה מאד משעשע שאנשים קונים מוצר טרנדי באלפי ש"ח ולאחר הרכישה שואלים מה עושים עם זה.........
- starrywolf
- חבר ותיק

אני הבנתי מההודעה שלך שהאנשים ששואלים מה עושים עם האייפד הם בהכרח אנשים שקנו אותו ולכן שאלתי מה לגבי אנשים שקיבלו אותו במתנה או זכו בו בהגרלה.amir073 כתב:שים לב שבהודעה שציטטת אותי מופיעה המילה "קונים". כלומר, הסיטואציה שאתה תיארת לא רלבנטית לתגובה שלי.starrywolf כתב:חשבת על זה שחלק מהאנשים קיבלו את המוצר במתנה או זכו בו בהגרלה כלשהי ?amir073 כתב:אני מוצא את זה מאד משעשע שאנשים קונים מוצר טרנדי באלפי ש"ח ולאחר הרכישה שואלים מה עושים עם זה............
בכל אופן, הבנתי את הטענה שלך ואני מסכים איתה לחלוטין - אין טעם לקנות אייפד (או כל מוצר אחר) אם לא יודעים מה רוצים לעשות איתו.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
התחלתי להשתמש ב flipboard ועכשיו אני מבין מה עושים עם אייפד!!
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני חייב להעיר את השרשור כדי לומר שמצאתי את השימוש הכי שימושי: מכשיר בידור לאם ולתינוק בזמן חופשת לידה:
בזמן ההנקה האמא קוראת מיילים ומשוטטת לה להנאתה ברחבי האינטרנט ובזמני מצוקה של התינוק אין כמו קליפ של בייבי מוצארט מ youtube כדי להרגיע את אותו...
בזמן ההנקה האמא קוראת מיילים ומשוטטת לה להנאתה ברחבי האינטרנט ובזמני מצוקה של התינוק אין כמו קליפ של בייבי מוצארט מ youtube כדי להרגיע את אותו...