יש לי גיחה קצרה לוורשה בעוד שבועיים-שלוש, כיון שאני מחפש לקנות מערכת חשבתי לנצל את ההזדמנות ולחפש שם מציאות אם יש.
אשמח לשמוע המלצות אם יש, איפה ומה? ואם כדאי בכלל?
קניות בוורשה
-
arnold
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 908
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
קח בחשבון שאם אתה עובר את ה-$200 אתה חייב במס ומכס בסך כולל של 33.4% על כל סכום הקנייה כאשר מדובר במגבר ו/או רמקולים...
-
arnold
-
- חבר פעיל במיוחד

זה בתחשיב.
אני מחפש המלצות על מקומות לקנות, כיון שיהיה לי אולי חצי יום חופשי שם.
אני מחפש המלצות על מקומות לקנות, כיון שיהיה לי אולי חצי יום חופשי שם.
- roypeles
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
המחירים שם לרוב נמוכים מגרמניה.
יש לך את סניפי saturn שם, שזו רשת חנויות חשמל ובידור ולפי דעתי תוכל למצוא שם "מציאות".
יש לך את סניפי saturn שם, שזו רשת חנויות חשמל ובידור ולפי דעתי תוכל למצוא שם "מציאות".
- roypeles
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
חוץ מזה זו עיר יפה מאוד ויש המון מה לראות....
-
arnold
-
- חבר פעיל במיוחד

טוב, אז חזרתי מוורשה, מערכת בסוף לא קניתי שם כיון שהחלטתי לקנות בארץ.
אם זה מעניין מישהוא אז קצת מידע:
הסתובבתי באחד מסנפי saturn, בהחלט חנות מרשימה מבחינת המלאי והמחירים, בגדול המחירים היו בערך 2/3 מאשר בארץ עם הבדלים למעלה ולמטה, מבחר גדול מאוד, אני קניתי את ההרמוני 1 בכ 660 ש"ח, יותר מאשר בארה"ב אבל עם משלוח כבר בערך אותו המחיר.
מה שבאמת זול שם זה אלכוהול, 1/2 בירה מהחבית במסעדה / פאב עולה פחות מ 10 ש"ח והמקומית לא רעה בכלל, הוודקה בכלל במחירים מצחיקים.
אם זה מעניין מישהוא אז קצת מידע:
הסתובבתי באחד מסנפי saturn, בהחלט חנות מרשימה מבחינת המלאי והמחירים, בגדול המחירים היו בערך 2/3 מאשר בארץ עם הבדלים למעלה ולמטה, מבחר גדול מאוד, אני קניתי את ההרמוני 1 בכ 660 ש"ח, יותר מאשר בארה"ב אבל עם משלוח כבר בערך אותו המחיר.
מה שבאמת זול שם זה אלכוהול, 1/2 בירה מהחבית במסעדה / פאב עולה פחות מ 10 ש"ח והמקומית לא רעה בכלל, הוודקה בכלל במחירים מצחיקים.
- doubledu
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 796
arnold כתב:מה שבאמת זול שם זה אלכוהול, 1/2 בירה מהחבית במסעדה / פאב עולה פחות מ 10 ש"ח והמקומית לא רעה בכלל, הוודקה בכלל במחירים מצחיקים....