שרשור הזמנות לGOOGLE MUSIC (אני ראשון:)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46442
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
תמיד רציתי להעלות את המוזיקה החוקית שלי לשירות מבוסס ענן.
Google אמרו כי הם משתפים פעולה עם רשויות החוק במידה וימצא תוכן לא חוקי בחשבונות של השירות. אני אחד האחרונים להכנס לפניקה ממשפטים כאלו, אבל זוהי נקודה למחשבה, במיוחד בישראל ארץ המערב הפרוע.
Google אמרו כי הם משתפים פעולה עם רשויות החוק במידה וימצא תוכן לא חוקי בחשבונות של השירות. אני אחד האחרונים להכנס לפניקה ממשפטים כאלו, אבל זוהי נקודה למחשבה, במיוחד בישראל ארץ המערב הפרוע.
אתזה לא ידעתי , אינ דווקא אתרחק ...ziv_r כתב:תמיד רציתי להעלות את המוזיקה החוקית שלי לשירות מבוסס ענן.
Google אמרו כי הם משתפים פעולה עם רשויות החוק במידה וימצא תוכן לא חוקי בחשבונות של השירות....
(או יותר נכון אשתמש במה שהם נותנים חינם)בגרמניה הם מאוד "בעייתים" מהבחינה הזאת.. הלוואי על ישראל , אכיפה כמו פה .. מכרה שלי קיבלה 1500 יורו קנס על העלאה בטורנטים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ניתן לבצע השוואה מול בסיס נתונים אשר יכיל MD5 של קבצים בעייתים. בדיקה יותר פשוטה זה התבוננות ב- ID3 Tag. איתור מספר קבצים גדול שעונה לקריטריונים הללו, מעלה חשד.
מה ההבדלים, אם יש, בין זה לבין Spotify ?
אגב, עוד שירות חדש (סטארטאפ) בתחום המוזיקה זה www.serendip.me .
לא מדובר במשהו שמתקשר למוזיקה הפרטית שלכם, אלא בהשמעת מוזיקה מיוטיוב כאשר אתם עוקבים על חבריכם שמתפקדים כמעין ד'.ג'י, אם הם רוצים.
לא צריך VPN .
אגב, עוד שירות חדש (סטארטאפ) בתחום המוזיקה זה www.serendip.me .
לא מדובר במשהו שמתקשר למוזיקה הפרטית שלכם, אלא בהשמעת מוזיקה מיוטיוב כאשר אתם עוקבים על חבריכם שמתפקדים כמעין ד'.ג'י, אם הם רוצים.
לא צריך VPN .
משה
android app
שימו לב שיש אפליקצייה לאנדרויד שאי אפשר להוריד מכתובת ip בארץ אבל ניתן למצוא באינטרנט apk להתקנה. אחרי ההתקנה אפשר לשמוע מהארץ בלי בעייה. להפתעתי השירים רצים חלק ברשת הסלולרית כשאני נוהג באוטו למרות שאני מניח שהם מאוכסנים בחו"ל.
dominic, bg1987 ומשה,
שלחתי לכם הזמנה
משה,
אם אני זוכר נכון, Spotify לא מאפשר להעלות את המוזיקה האישית שלך לענן
שלחתי לכם הזמנה
משה,
אם אני זוכר נכון, Spotify לא מאפשר להעלות את המוזיקה האישית שלך לענן
תודה. עכשיו גם לי יש 8 הזמנות למי שצריך.
מה שמוזר לי, שחסר (או שלא חסר, תלוי בהשקפה) אפשרויות שיתוף social.
הייתי מצפה במינימום שיהיה כפתור לשתף מה ששומעים (כשמדובר במוזיקה חינמית ציבורית) ב+G , שלא לדבר על דרך המתחרים.
אולי יש ולא מצאתי.
מה שמוזר לי, שחסר (או שלא חסר, תלוי בהשקפה) אפשרויות שיתוף social.
הייתי מצפה במינימום שיהיה כפתור לשתף מה ששומעים (כשמדובר במוזיקה חינמית ציבורית) ב+G , שלא לדבר על דרך המתחרים.
אולי יש ולא מצאתי.
משה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני נכנסתי לאתר, ביקשתי הזמנה ואחרי יומיים קיבלתי אותה ועכשיו אני משתמש בשירות. בשום שלב לא השתמשתי ב- VPN.
אם מישהו רוצה הזמנה, לשלוח הודעה בפרטי בלבד, בלי הקפצת השרשור.
אם מישהו רוצה הזמנה, לשלוח הודעה בפרטי בלבד, בלי הקפצת השרשור.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים