בעיה בAirPlay של הבוקסי עם הipad
-
Amrzzz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
שלום אני חדש בפרום ויש לי בעיה אשמח עם מישהו יוכל לתת לי תשובה .
עד לפני יומיים הצלחתי לראות דרך הAirPlay של הבוקסי וידאו מהiPad באתרים כמו כמו gametrlars או מאתרים שהם לא רק יוטיוב אפילו מהאפליקציה של מאקו . אתמול עשה הבוקסי עדכון ומאז אני יכול לראות וידאו רק ביוטיוב או בנגן המקורי של ה ipadi ובשאר הוא נותן לי רק אפשרות של קול ולא תמונה . תודה רבה לעוזרים
עד לפני יומיים הצלחתי לראות דרך הAirPlay של הבוקסי וידאו מהiPad באתרים כמו כמו gametrlars או מאתרים שהם לא רק יוטיוב אפילו מהאפליקציה של מאקו . אתמול עשה הבוקסי עדכון ומאז אני יכול לראות וידאו רק ביוטיוב או בנגן המקורי של ה ipadi ובשאר הוא נותן לי רק אפשרות של קול ולא תמונה . תודה רבה לעוזרים
-
Amrzzz
-
- חבר שרק התחיל

לאף אחד אין אייפד ובוקסי שיודע אם העידכון האחרון של הבוקסי גרם לבעיה !?!?!
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
-
Amrzzz
-
- חבר שרק התחיל

אני מבין שגם אצלך זה הפסיק לעבוד טוב נחכה לעידכון הבא תודה
- oferlaor
-
- מנהל

האמת שמאז השדרוג לא יצא לבדוק airplay.
אגב, מכיר את הטריק של לחיצה כפולה על home, תזוזה הכי שמאלה ומשם להדליק את airplay? זה אמור לעבוד עם יותר אפליקציות מבד״כ
אגב, מכיר את הטריק של לחיצה כפולה על home, תזוזה הכי שמאלה ומשם להדליק את airplay? זה אמור לעבוד עם יותר אפליקציות מבד״כ
-
Amrzzz
-
- חבר שרק התחיל

ניסיתי גם עם הטריק הזה לא עובד מקווה שזה רק באג ולא הוסר האפשרות הזאת בגלל סיבה כל שהיא
- liviur
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 697
הלחיצה הכפולה על כפתור הבית מפעילה SCREEN DUPLICATION - עדיין לא נתמך בבוקסי.
רק סטרימים של וידאו של אפליקציות שתומכות פועלים.
לגבי מאקו ספציפית - אם מדובר במאקו VOD - מעולם לא היה שם AIRPLAY מאופשר בוודאות.
למעשה כל האפליקציות וידאו הישראליות לא מאפשרות את זה כרגע.
(בכל מה שהוגש עד גירסא 5 - ההגדרה הדיפולטיבית זה לא לאפשר AIRPLAY - ככה שכל האפליקציות הישנות לא יפעלו אלא אם הוגדר במיוחד , בחדשות - AIRPLAY באופן עקרוני מאופשר מהקופסא - אך עדיין מכובה בהרבה מקומות)
ליביו
רק סטרימים של וידאו של אפליקציות שתומכות פועלים.
לגבי מאקו ספציפית - אם מדובר במאקו VOD - מעולם לא היה שם AIRPLAY מאופשר בוודאות.
למעשה כל האפליקציות וידאו הישראליות לא מאפשרות את זה כרגע.
(בכל מה שהוגש עד גירסא 5 - ההגדרה הדיפולטיבית זה לא לאפשר AIRPLAY - ככה שכל האפליקציות הישנות לא יפעלו אלא אם הוגדר במיוחד , בחדשות - AIRPLAY באופן עקרוני מאופשר מהקופסא - אך עדיין מכובה בהרבה מקומות)
ליביו
- oferlaor
-
- מנהל

liviur
זה גם מאפשר שימוש ב airplay או לפחות בזמנו איפשר באפליקציות שונות. Mirroring כולל drm ולכן בעתיד הנראה לעין שום מכשיר חוץ מ apple tv לא יאפשר את זה.
זה גם מאפשר שימוש ב airplay או לפחות בזמנו איפשר באפליקציות שונות. Mirroring כולל drm ולכן בעתיד הנראה לעין שום מכשיר חוץ מ apple tv לא יאפשר את זה.
- liviur
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 697
עופר , הסברתי לך מה מאפשר ומה לא מאפשר AIRPLAY - זו בדיוק שורת קוד אחת.
ראה הודעה פרטית.
ליביו
ראה הודעה פרטית.
ליביו
-
Amrzzz
-
- חבר שרק התחיל

אז מה אתם אומרים שזה לא יחזור בעדכון הבא יש לי אפליקצה playgod נגן של קבצים avi הוא נתן לי לעבוד עם הבוקסי עכשיו יש רק אפשרות של אודיו