אפשר היה להתאפק ולתת להוט להתפלש בבוץ הזה עד פתרון משביע רצון של הבעיות , לפחות הקריטיות מביניהן, ואז להמתין למבצעים וכו'.
ממש כרוניקה של מירמור ידוע מראש....

bilbog כתב:חייב לציין שאני מופתע מאוד ממה שנדמה כ ''ריצת אמוק'' של אנשים לשדרג למוצר שמלכתחילה היה ברור וידוע שיהיה מלא בבאגים . מה בוער לכם?![]()
![]()
אפשר היה להתאפק ולתת להוט להתפלש בבוץ הזה עד פתרון משביע רצון של הבעיות , לפחות הקריטיות מביניהן, ואז להמתין למבצעים וכו'.
...
מוצר בעייתי לא אמור להיות משווק ללקוחות, אלא אם כן הוא בשלב ניסוי ובחינם.bilbog כתב:חייב לציין שאני מופתע מאוד ממה שנדמה כ ''ריצת אמוק'' של אנשים לשדרג למוצר שמלכתחילה היה ברור וידוע שיהיה מלא בבאגים . מה בוער לכם?![]()
![]()
...
זה מה שבדיוק ציינתי בשרשור אחר.bilbog כתב:חייב לציין שאני מופתע מאוד ממה שנדמה כ ''ריצת אמוק'' של אנשים לשדרג למוצר שמלכתחילה היה ברור וידוע שיהיה מלא בבאגים . מה בוער לכם?![]()
![]()
...
תאמין לי שתחושת המרמור הזו היתה גדולה הרבה יותר בכל תקופתממש כרוניקה של מירמור ידוע מראש......
תפסיק לדמייןdor8 כתב:תאמין לי שתחושת המרמור הזו היתה גדולה הרבה יותר בכל תקופתממש כרוניקה של מירמור ידוע מראש......
ההמתנה האין סופית לממיר הזה...
עכשיו כשסוף סוף הגיע הממיר המיוחל אנשים שואלים : "למה למהר" ?
![]()
ובכן , החיים קצרים !! תנו לנו לפחות לדמיין שאנחנו חיים לרגע במדינה נורמלית
שמספקת לנו שירותים שקיימים בעולם כבר לפני שנים ארוכות.......
Jackel כתב:מקבל את הממיר ביום ג' הקרוב....10 ש"ח לחודש + 50 ש"ח התקנה חד פעמי
רשמים בקרוב .....
(ליתר דיוק, בדיוק ביום ג' - בדיוק בחפיפה של "המירוץ למליון" ו"עספור")
...