וזה העיקרsufgi כתב:itay123 כתב:ההגברות עשו כניראה את ההבדל,לגבי ההבדלים בין ה kef 107 ל b&w 801 , יצא לי לשמוע את שניהם ועדיין לדעתי ה kef עדיפים (יתכן כמובן שההגברות השונות גרמו לאחד להשמע טוב יותר מהשני)....
גם אני שמעתי את שניהם ואפילו מאוד סימפטתי את ה-KEF..(לפני 4 שנים) .שמעתי אותו עם הגברה וקדם משובחים של פליניוס (לא זכור לי המודל)...
ה-801 היו נשמעים לי הכי טבעיים והכי תלת מימדיים ופורצי גבולות, ועוד שמעתי אותם עם הגברה שפחות התאימה עבורם של ברייסטן (שני מונובלוקים).
לטעמי הם לא באותו ה-level...לא בשנתון ולא בטכנולוגיה ולא בבנייה.
מציע לך לשמוע את ה-801 עם הגברה נכונה (ומתאימה), ותבין שזה לא אותה רמה...(עם כל הסמפטיה האדירה שיש לי ל-KEF).......לרגע לא חשבתי שתגיד שה kef עדיפים על ה 801
העיקר שאתה מרוצה שהרמקולים שלך, לפחות כמו שאני מרוצה משלי....
סלון בגודל 30 מטר - המלצה לרמקולים
איך שומרים על רמקולים?
יש לי רמקולים בני 3 (שיהיו בריאים), ורציתי טיפים לתחזוקה נאותה שלהם כדי שיחזיקו שנים.
אני לא מדבר על שריטות, חבלות וכל דבר חיצוני שברור מאליו מה גורם לזה ואיך להישמר מזה.
יש לי רמקולים בני 3 (שיהיו בריאים), ורציתי טיפים לתחזוקה נאותה שלהם כדי שיחזיקו שנים.
אני לא מדבר על שריטות, חבלות וכל דבר חיצוני שברור מאליו מה גורם לזה ואיך להישמר מזה.
I choose not to run
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
במידה ואתה מתעקש לרכוש רמקולים בדוק באודיוגון טאנוי d900.Almogc כתב:הבעיה היא עם רמקולים ברמה הזאת שצריך הגברה בהתאם ולא צעצוע, שם אני אפול...
אגב, ה-Xq40 לא מתיימר להיות בליגה של 107.
לצורך כך יש את הסדרות רפרנס, ראה באתר...
הם כן מתיימרים להגיד שנעשה שימוש בבנייה ובחלק מהרכיבים על פי סדרת הרפרנס...
http://www.audiogon.com/cgi-bin/cls.pl? ... tanding-Lo
שוב אני חוזר ומציע לך לא להחליף את הרמקולים בגלל גודל החלל, פשוט מיותר. במדה ואתה לא מתחבר לסאונד זה כבר סיפור אחר אבל להחליף ,בגלל גודל החלל ,זה לא הדבר הנכון לעשות, במקרה שלך.
בכל מקרה בהצלחה בכל אשר תחליט.
יואב,
טאנוי גם אחת החברות שאני אוהב, אין מאוד אוהב את המוניטור ואת הגוון סאונד שהם מפיקים, אני גם חושב שהשילוב של סאב/2 סאבים יהיו הפתרון האידיאלי עבור הדרישות שלי.
פשוט העלתי עוד סוגיה שאולי כדאי לשקול אותה.
לצורך העניין יש סדרה נוספת של חברת Kef מדגם Q900 שנראית מספיק מאסיבית על מנת לספק סטריאו בתצורה של 2.0 ולא 2.1/2.2
השיקול שלי גם נושא האסתטיקה, לא מעוניין להעמיס את הסלון ברמקולים ולהראות כמו חנות סטריאו.
אלה אם כן אתה מעוניין שנעשה טרייד אין, אני אתן לך את הבית החדש ואתה תביא לי את שלך + החדר היעודי וכך אתה שומר על שלום בית
טאנוי גם אחת החברות שאני אוהב, אין מאוד אוהב את המוניטור ואת הגוון סאונד שהם מפיקים, אני גם חושב שהשילוב של סאב/2 סאבים יהיו הפתרון האידיאלי עבור הדרישות שלי.
לצורך העניין יש סדרה נוספת של חברת Kef מדגם Q900 שנראית מספיק מאסיבית על מנת לספק סטריאו בתצורה של 2.0 ולא 2.1/2.2
השיקול שלי גם נושא האסתטיקה, לא מעוניין להעמיס את הסלון ברמקולים ולהראות כמו חנות סטריאו.
אלה אם כן אתה מעוניין שנעשה טרייד אין, אני אתן לך את הבית החדש ואתה תביא לי את שלך + החדר היעודי וכך אתה שומר על שלום בית
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תראה לגבי האסטטיקה ה d900 רמקול שנראה מדהים. יש לו לוק חבל״ז לטעמי ואת זה אני אומר מנסיון עם ה d700. מה שבטוח שה d900 לא יאכזב אותך מבחינת התחום התחתון.Almogc כתב:יואב,
אלה אם כן אתה מעוניין שנעשה טרייד אין, אני אתן לך את הבית החדש ואתה תביא לי את שלך + החדר היעודי וכך אתה שומר על שלום בית...
לגבי הבית היית מציע לפני חודש הייתי שוקל את הענין. עכשיו אני במסגרת שיפוצים מסיבים ( טיח חיצוני חדש ,בגלל פשלה של הקבלן,ועוד כל מיני שידרוגים על הדרך) מה שאומר שמבחינתי לא מדובר בעסקה משתלמת.