נבחרי השנה 2011 של What Hi-Fi

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #21 

epony

אני לא יודע אם זכור לך אבל גם הקורו של פיוניר קצרה שבחים בכל מגזין ,כנראה שפיוניר שלמו כל כך הרבה שוחד לכל המגזינים האלה ולכן נאלצו לסגור את חטיבת הקורו עקב הפסדים :)
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7413
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 505 פעמים

שליחה #22 

אני לא חי בעננים ולא על הירח היה לי מנוי על הום תיאטר הרבה שנים יש לי עוד הרבה חוברות בבית ולפי הכתבות שם והבדיקות שהם היו עושים על מגברים ורמקולים ודיוידי למינהם לא רואה שם שום שוחד של שום חברה והם עשו כתבות שם על הרבה חברות.מה לעשות שפירלס לא היו שם ? :wink:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #23 

עופרפולק כתב:אני לא חי בעננים ולא על הירח היה לי מנוי על הום תיאטר הרבה שנים יש לי עוד הרבה חוברות בבית ולפי הכתבות שם והבדיקות שהם היו עושים על מגברים ורמקולים ודיוידי למינהם לא רואה שם שום שוחד של שום חברה והם עשו כתבות שם על הרבה חברות.מה לעשות שפירלס לא היו שם ? :wink:
...
מה אתה מצפה לקרוא בכתבות הללו איך בדיוק מבוצעות הקומבינות? :lol:

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #24 

והנה מה שוות ביקורות:
בקישור הבא תוכלו לראות את אותו האונקיו של אפוני שזכה בווט הייפיי במקום הראשון רק במקום הרביעי.
ומי ראשון? אותו הדנון 1912 שווט הייפיי לא אהבו.

http://reviews.cnet.com/best-av-receivers/

עכשיו תבחרולמי להאמין (:

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067
נתן תודות: 1587 פעמים
קיבל תודות: 1355 פעמים

שליחה #25 

נאמין לאוזן שלנו, חחח... :lol: :lol: :lol:
אגב - מישהו יכול "למצוא" review כזה גם על ימהה ? ככה שאני ארגיש גם טוב עם עצמי מעבר לעובדה שיש לרוב המצביעים פה בסקר איזה רסיבר ק"ב יש לך - ימהה. פשוט חסר לי קצת ליטוף על האגו לפני הסופ"ש...

יאללה, איזה שטויות במיץ. ברור שיש כאן אינטרסים פנימיים גם אם הם מתחת לפני השטח.
הרי זה קורה גם בארץ בכל המבחנים השונים שהמכונים עושים, אם אתה לא רוכש "זכויות" על התוצאות אתה לא יכול לפרסם שזכית ולהשתמש בזה אז בחייאת, בואו לא נעבוד על עצמנו בעיניים.
צריך לקחת את הרשמים בפרופורציה כי על כל אמירה חיובית אפשר למצוא 3 שליליות ולהיפך. שכל אחד יעשה מה הלב אומר כי ככה זה מרגיש הכי נכון.
וסופ"ש נעים לכולם :)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

epony פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #26 

ronensud כתב:והנה מה שוות ביקורות:
בקישור הבא תוכלו לראות את אותו האונקיו של אפוני שזכה בווט הייפיי במקום הראשון רק במקום הרביעי.
ומי ראשון? אותו הדנון 1912 שווט הייפיי לא אהבו.

http://reviews.cnet.com/best-av-receivers/

עכשיו תבחרולמי להאמין (:
...
ronensud, האונקיו לא "שלי" יקירי, ואם אתה כבר מפנה לביקורות של CNET, אתה מוזמן לבדוק כאן מה חשבו מבקרי האתר על כ"א מהרסיברים הנ"ל: בממוצע, 4.625 כוכבים ל-671, 4.5 כוכבים ל-667, 4.36 ל-1021, 3.83 ל-1912 ו-4.27 ל-609... עושה רושם שדעת הקהל לא ממש מסכימה עם הקביעות של המערכת ב-CNET... :roll:

avihuli - עושה רושם שלימאהה יש יתרון במקום הכי חשוב - אצל הרוב הדומם ;)

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067
נתן תודות: 1587 פעמים
קיבל תודות: 1355 פעמים

שליחה #27 

epony - "אנחנו" (ואף אחד לא הסמיך אותי לדבר בשם כולם) מתעסקים במה שחשוב באמת וזה ההנאה ממה שיש לנו ולא מהסתכלות על הדשא של השכן אם הוא יותר ירוק או פחות משלנו... :wink:
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

epony פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #28 

avihuli כתב:epony - "אנחנו" (ואף אחד לא הסמיך אותי לדבר בשם כולם) מתעסקים במה שחשוב באמת וזה ההנאה ממה שיש לנו ולא מהסתכלות על הדשא של השכן אם הוא יותר ירוק או פחות משלנו... :wink:
...
(f) (Y) (b)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”