אני לא יודע אם זכור לך אבל גם הקורו של פיוניר קצרה שבחים בכל מגזין ,כנראה שפיוניר שלמו כל כך הרבה שוחד לכל המגזינים האלה ולכן נאלצו לסגור את חטיבת הקורו עקב הפסדים
נבחרי השנה 2011 של What Hi-Fi
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
epony
אני לא יודע אם זכור לך אבל גם הקורו של פיוניר קצרה שבחים בכל מגזין ,כנראה שפיוניר שלמו כל כך הרבה שוחד לכל המגזינים האלה ולכן נאלצו לסגור את חטיבת הקורו עקב הפסדים
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7413
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 505 פעמים
אני לא חי בעננים ולא על הירח היה לי מנוי על הום תיאטר הרבה שנים יש לי עוד הרבה חוברות בבית ולפי הכתבות שם והבדיקות שהם היו עושים על מגברים ורמקולים ודיוידי למינהם לא רואה שם שום שוחד של שום חברה והם עשו כתבות שם על הרבה חברות.מה לעשות שפירלס לא היו שם ? 
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מה אתה מצפה לקרוא בכתבות הללו איך בדיוק מבוצעות הקומבינות?עופרפולק כתב:אני לא חי בעננים ולא על הירח היה לי מנוי על הום תיאטר הרבה שנים יש לי עוד הרבה חוברות בבית ולפי הכתבות שם והבדיקות שהם היו עושים על מגברים ורמקולים ודיוידי למינהם לא רואה שם שום שוחד של שום חברה והם עשו כתבות שם על הרבה חברות.מה לעשות שפירלס לא היו שם ?...
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
והנה מה שוות ביקורות:
בקישור הבא תוכלו לראות את אותו האונקיו של אפוני שזכה בווט הייפיי במקום הראשון רק במקום הרביעי.
ומי ראשון? אותו הדנון 1912 שווט הייפיי לא אהבו.
http://reviews.cnet.com/best-av-receivers/
עכשיו תבחרולמי להאמין (:
בקישור הבא תוכלו לראות את אותו האונקיו של אפוני שזכה בווט הייפיי במקום הראשון רק במקום הרביעי.
עכשיו תבחרולמי להאמין (:
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
נאמין לאוזן שלנו, חחח...
אגב - מישהו יכול "למצוא" review כזה גם על ימהה ? ככה שאני ארגיש גם טוב עם עצמי מעבר לעובדה שיש לרוב המצביעים פה בסקר איזה רסיבר ק"ב יש לך - ימהה. פשוט חסר לי קצת ליטוף על האגו לפני הסופ"ש...
יאללה, איזה שטויות במיץ. ברור שיש כאן אינטרסים פנימיים גם אם הם מתחת לפני השטח.
הרי זה קורה גם בארץ בכל המבחנים השונים שהמכונים עושים, אם אתה לא רוכש "זכויות" על התוצאות אתה לא יכול לפרסם שזכית ולהשתמש בזה אז בחייאת, בואו לא נעבוד על עצמנו בעיניים.
צריך לקחת את הרשמים בפרופורציה כי על כל אמירה חיובית אפשר למצוא 3 שליליות ולהיפך. שכל אחד יעשה מה הלב אומר כי ככה זה מרגיש הכי נכון.
וסופ"ש נעים לכולם
אגב - מישהו יכול "למצוא" review כזה גם על ימהה ? ככה שאני ארגיש גם טוב עם עצמי מעבר לעובדה שיש לרוב המצביעים פה בסקר איזה רסיבר ק"ב יש לך - ימהה. פשוט חסר לי קצת ליטוף על האגו לפני הסופ"ש...
יאללה, איזה שטויות במיץ. ברור שיש כאן אינטרסים פנימיים גם אם הם מתחת לפני השטח.
הרי זה קורה גם בארץ בכל המבחנים השונים שהמכונים עושים, אם אתה לא רוכש "זכויות" על התוצאות אתה לא יכול לפרסם שזכית ולהשתמש בזה אז בחייאת, בואו לא נעבוד על עצמנו בעיניים.
צריך לקחת את הרשמים בפרופורציה כי על כל אמירה חיובית אפשר למצוא 3 שליליות ולהיפך. שכל אחד יעשה מה הלב אומר כי ככה זה מרגיש הכי נכון.
וסופ"ש נעים לכולם
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ronensud, האונקיו לא "שלי" יקירי, ואם אתה כבר מפנה לביקורות של CNET, אתה מוזמן לבדוק כאן מה חשבו מבקרי האתר על כ"א מהרסיברים הנ"ל: בממוצע, 4.625 כוכבים ל-671, 4.5 כוכבים ל-667, 4.36 ל-1021, 3.83 ל-1912 ו-4.27 ל-609... עושה רושם שדעת הקהל לא ממש מסכימה עם הקביעות של המערכת ב-CNET...ronensud כתב:והנה מה שוות ביקורות:
עכשיו תבחרולמי להאמין (:...
avihuli - עושה רושם שלימאהה יש יתרון במקום הכי חשוב - אצל הרוב הדומם
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
epony - "אנחנו" (ואף אחד לא הסמיך אותי לדבר בשם כולם) מתעסקים במה שחשוב באמת וזה ההנאה ממה שיש לנו ולא מהסתכלות על הדשא של השכן אם הוא יותר ירוק או פחות משלנו... 
-
epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
avihuli כתב:epony - "אנחנו" (ואף אחד לא הסמיך אותי לדבר בשם כולם) מתעסקים במה שחשוב באמת וזה ההנאה ממה שיש לנו ולא מהסתכלות על הדשא של השכן אם הוא יותר ירוק או פחות משלנו......