PHD8 עכשיו גם אצלי בסלון :-)
הם באמת עולים 1200 ש"ח?
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
Re: לא רוצה לקלקל את השמחה אבל חייב לשאול...
תחבר ב-SVIDEO ולא יהיה לך שום FISH EYE בJUST! אלגוריתם של S_VIDEO יותר עדין משום מה...
DannyZ כתב:FISH EYE? ועוד איך. במיוחד בכדורגל כשהמצלמה נעה מצד לצד.eugbuber כתב:האם אתה רואה עיוות חזק (תחושת FISH EYE בתנועה רוחבית) במצב JUST? (תופעה שאני רואה בחיבור RGB של PANASONIC)...
...
אבל זה הגיוני - זה בדיוק מה ש-JUST עושה ע"י כך שהוא מגביר את העיוות בצדדים ופחות במרכז. לא מתאים לך - צפה ב-FULL - אז לא יהיה לך העיוות של JUST אבל כולם יהיו שמנים יותר לכל רוחב המסך...
אתה בעצמך אומר מה הבעיה עם הגישה הזאת - במיוחד עם השקעת בלכוון את הגיאומטריה עם YES IMPACT!
ויש עוד בעיה - אתה בעצם מבצע ZOOM IN מה שמחזק את כל המגרעות של השידור עוד יותר (הרזולוציה האופקית האפקטיבית קטנה)!
ויש עוד בעיה - אתה בעצם מבצע ZOOM IN מה שמחזק את כל המגרעות של השידור עוד יותר (הרזולוציה האופקית האפקטיבית קטנה)!
aloni כתב:בפעם ה- 1000, אם זה כל כך מפריע לכם שימו full הקטינו של ה- H-size (בלי שחורים) והגדילו את ה- V-size בכניסה של הממיר.
אמנם יש בעיה לצפות בתכני 16:9 כך אבל זה הרע במיעוטו....
אני דוקא התכוונתי לרזולוציה אנכית והיא יותר חשובה - משדרים לך 575 שורות (שזה גם כך מעט) ואז אתה עוד חותך רבע מהן...
חבל שPANASONIC לא השכילו לעשות את זה גם.
פתרון שאני מצאתי לחזרה מהירה ל16:9 הוא כדלקמן
להוריד את הV.SIZE למינימום ואז לכוון את הגיאומטריה של 16:9 מהSERVICE MENU.
כשצופים ב4:3 להזיז את הV.SIZE למקסימום. כך יש לך מקסימום טווח ב V.SIZE (מינימום עיוות אנכי) ומצד שני יש REFERENCE ברור ל16:9 (V.SIZE למינימום)
חבל שPANASONIC לא השכילו לעשות את זה גם.
פתרון שאני מצאתי לחזרה מהירה ל16:9 הוא כדלקמן
להוריד את הV.SIZE למינימום ואז לכוון את הגיאומטריה של 16:9 מהSERVICE MENU.
כשצופים ב4:3 להזיז את הV.SIZE למקסימום. כך יש לך מקסימום טווח ב V.SIZE (מינימום עיוות אנכי) ומצד שני יש REFERENCE ברור ל16:9 (V.SIZE למינימום)
aloni כתב:עדיין, אני סבור שזה הרע במיעוטו, אגב הפיוניר עושה בדיוק את הפעולה הזאת בצורה אוטומטית ופשוט מבטלת כשנכנס 16:9.
לגבי ה- zoom in הוא רק ברזולוציה האנכית אז זה לא כל כך משפיע......