כל מה שרציתם לדעת על ה- HOTBOX החדש של חברת הוט.

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #21 

רגע רק האפשרות האלחוטית חסומה או שגם כראוטר קווי הוא חסום אם לא תשלם 10 ש''ח?

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #22 

לא ברור לי על מה אתם מדברים, שום דבר לא חסום שם ואצלי הוא פועל כראוטר אלחוטי ללא תשלום מיוחד [לפחות לא אחד כזה שאני יודע עליו]

x7007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #23 

אז למה הוט לא מובנים ואומרים אתה תשלם ואתה לא, מה הקטע פה !!

הם לוקחים ממי שהם רוצים ?? מי שמשלם יותר ? לא מבין פה, מה שאני יודע אני לא רוצה לשלם כי אני לא אשתמש, שיביאו לי מודם DOCSIS 3 ולא נתב סעמק איתם, גם כן עלק התקנה, כולה מחבר את המודם והולך, לא צריך שיגדיר לי שום דבר כולל WIFI.

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #24 

יש מצב שאני לא משלם על הWIFI כי זה כלול בחבילת הטריפל שלי? יש לי את החבילה הישנה [300 ש"ח לטריפל עם התחייבות ל3 שנים]

nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #25 

shayze כתב:אם יש גישה לממשק הניהול למה אי אפשר להפעיל לבד את היכולות האלחוטיות? הם חסמו את זה?
...
בוודאי. הם שולטים על ה- HOTBOX מרחוק. אם אתה רוצה לראות איך נראה ממשק המכשיר בלי ראוטר (רק מודם):
http://ufu.co.il/files/httzuhhdhwe8zpl2it9v.jpg
vic1234 כתב:רגע רק האפשרות האלחוטית חסומה או שגם כראוטר קווי הוא חסום אם לא תשלם 10 ש''ח?
...
הוא לא יתפקד כראוטר קווי, אלא ברגע שתבטל לו את האפשרות לראוטר הוא יעבוד כמודם עם סוויץ'. משמע, אתה תוכל לחבר לו עד 4 מחשבים באופן קווי וכל מחשב יקבל כתובת IP חיצונית אחרת. זה יעבוד רק בחיבור ללא חייגן וכאילו כל מחשב מתחבר ישירות לאינטרנט ללא צורך בראוטר. החסרון הוא שלא תוכל לשתף קבצים ומדפסות ברשת הביתית שלך.
x7007 כתב:אז למה הוט לא מובנים ואומרים אתה תשלם ואתה לא, מה הקטע פה !!

הם לוקחים ממי שהם רוצים ?? מי שמשלם יותר ? לא מבין פה, מה שאני יודע אני לא רוצה לשלם כי אני לא אשתמש, שיביאו לי מודם DOCSIS 3 ולא נתב סעמק איתם, גם כן עלק התקנה, כולה מחבר את המודם והולך, לא צריך שיגדיר לי שום דבר כולל WIFI.
...
ככה זה עובד. יש כאלה שמצליחים להשיג את זה בחינם ויש כאלה שלא ומשלמים על זה 10 שקל בחודש.
לרוב לקוחות הטריפל מקבלים את זה בחינם בלי וויכוחים. ומי שמנוי על האינטרנט בלבד צריך להתמקח קצת בשביל לקבל את זה בחינם. כי בתכלס עצם הפתיחה לא עולה להוט כסף.

בתכלס אתה יכול לקבל את ה- HOTBOX בתור מודם אינטרנט ומודם טלפון בחינם. אם אתה רוצה להפוך אותו גם לראוטר תוסיף על זה 10 שקל בחודש.
וכמו שאמרתי לזה שמעלי, ה- HOTBOX מכיל סוויץ' פנימי שיכול לתפקד גם ללא האפשרות של הראוטר. משמע, גם אם אתה משתמש בו כמודם בלבד, אתה תוכל לחבר אליו 4 מחשבים וכל מחשב יקבל IP חיצוני שונה.
sking כתב:היי, מישהו יודע איזו תוכנה יש לו, אם זה משהו מוכר?
ומה זה אמור להביע שצריך לשלם כדי לפתוח? אני ביקשתי כזה ומשלם דמי התקנה על החלפה. (הראוטר לינקסיס שלי לא מתמודד עם L2TP במהירות מעל 7Mb/s לצערי) ואני מקווה שאקבל ססמת גישה ואגדיר אותו כראוטר.
...
זה לא משהו מוכר. זה ממשק שחברת Sagemcom בנתה עבור HOT.
ואתה תקבל שם משתמש וסיסמה ותוכל להגדיר אותו כרצונך.
asafsaf כתב:לא ברור לי על מה אתם מדברים, שום דבר לא חסום שם ואצלי הוא פועל כראוטר אלחוטי ללא תשלום מיוחד [לפחות לא אחד כזה שאני יודע עליו]
...
יכול להיות שקיבלת את האפשרות הזאת בחינם בגלל שאתה נמצא בטריפל שלהם.
זה מה שכתוב באתר של HOT לגבי הטריפל:

טלוויזיה רב-ערוצית: חבילת הסטנדרט (בסיס) וכל חבילות התוכן אקסטרה.
ממיר HD VOD וממיר VOD.
תשתית אינטרנט מהיר במהירות 12Mb/1Mb.
רשת אלחוטית ללא תשלום חודשי.
קו טלפון מתקדם במסלול דבר 500 Fix דקות - 500 דק' שיחה חינם לנייד ונייח.

אחד מהדברים שמקבלים בטריפל זה רשת אלחוטית ללא תשלום ולכן הם מקבלים את זה בחינם.

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #26 

מה שחשבתי, כמו שכתבתי בתגובה מעליך (Y)

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”