דעתכם על מתקן תלייה omnimou למקרן. תמונה של מקרן לא סימטרית?
מגושם מידי לדעתי..
זה ניראה כמו איזה זרוע למזגן עילי ללא קירות..
זה ניראה כמו איזה זרוע למזגן עילי ללא קירות..
מצד אחד אני מסכים איתך ומצד שני הוא נחשב טוב יותר מהרגילים ועולה 600 שקל... מה שטוב בו אם נוציא לרגע את הזרוע
אז יש לו 3 ברזים אחד בכל צד ואחד מקדימה וכל סיבוב קטן של אחד מהם נותן הטיה קטנה של המקרן וככה אפשר לבצע כיוונים מאוד עדינים במקרן לצדדים ולמעלה\למטה כשכל כיוון מיד ננעל במקום בלי צורך לעשות דבר בניגוד למתלים האחרים ששם זה קשה יותר.
הדבר השני זה שעל המקרן יש מגש ועל המתלה יש מסילה את המקרן קל מאוד לחבר למתלה חזרה לתוך המסילה ולהוציא אותו החוצה גם. דבר שלישי יש לו מפתח מיוחד שנועל את המסילה ככה שאם מישהו בלתי מוסמך רוצה להשאיל את המקרן או לגנוב הוא יצטרך לעבוד הרבה יותר קשה כדי לבצע זאת. המתלה עולה הרבה יותר יקר אבל הוא נראה בידיוק מה שאני צריך ואני לא רוצה להתפשר יותר.
אם למישהו כאן מוכר משהו דומה שמתאים לצרכיי ונראה לו טוב יותר אז זה הזמן להציע
עוד תמונה שלו:
http://www.canford.co.uk/6weekoffers/im ... mage22.jpg
בתמונה המגש מסוג גדול יותר ממה שאני קונה.. המגש שאני קונה קטן ולא מכסה את כל המקרן כמו בתמונה.
אז יש לו 3 ברזים אחד בכל צד ואחד מקדימה וכל סיבוב קטן של אחד מהם נותן הטיה קטנה של המקרן וככה אפשר לבצע כיוונים מאוד עדינים במקרן לצדדים ולמעלה\למטה כשכל כיוון מיד ננעל במקום בלי צורך לעשות דבר בניגוד למתלים האחרים ששם זה קשה יותר.
הדבר השני זה שעל המקרן יש מגש ועל המתלה יש מסילה את המקרן קל מאוד לחבר למתלה חזרה לתוך המסילה ולהוציא אותו החוצה גם. דבר שלישי יש לו מפתח מיוחד שנועל את המסילה ככה שאם מישהו בלתי מוסמך רוצה להשאיל את המקרן או לגנוב הוא יצטרך לעבוד הרבה יותר קשה כדי לבצע זאת. המתלה עולה הרבה יותר יקר אבל הוא נראה בידיוק מה שאני צריך ואני לא רוצה להתפשר יותר.
אם למישהו כאן מוכר משהו דומה שמתאים לצרכיי ונראה לו טוב יותר אז זה הזמן להציע
עוד תמונה שלו:
http://www.canford.co.uk/6weekoffers/im ... mage22.jpg
בתמונה המגש מסוג גדול יותר ממה שאני קונה.. המגש שאני קונה קטן ולא מכסה את כל המקרן כמו בתמונה.
נערך לאחרונה על ידי TZAHI10 ב 20/06/2006 22:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם זה מה שאתה מחפש, מי אני שאתווכח?
תהנה..
שמע, אם אתה מכיר משהו שמתאים לצרכים שלי שנראה פחות בולדזרי אז אני אשמח לדעתץ מה שהראתם עד עכשיו לא היה להם כיוונים עדינים ושימוש נוח כמו זה
נערך לאחרונה על ידי TZAHI10 ב 20/06/2006 23:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
הדבר היחיד שדומה למה שיש לך בפחות 300 ש"ח ועושה את אותו עבודה, זה כמו שיש לי, אתה מוזמן להכנס לאלבום תמונות ולראות.
(כמו בקישור שהראתי לך).
(כמו בקישור שהראתי לך).
טוב בינתיים לא מצאתי משהו דומה לזה (עם שלושת הברזים והכיוונים העדינים) אני חושב אולי לקנות את זה במחיר הגבוה ומקסימום אם ארגיש שהזרוע מגושמת מידי אני יכול גם לא להשתמש בה, כרגע המקרן שלי מותקן על מתלה קצר מאוד שכלל לא רואים אותו וזה לא מפריע לתמונה, מה שכן המוכר בחנות הציג בפניי מספר שיטות איך למדוד ולהגיע לתמונה סימטרית. הבנתי שזה גם לא קשור לגובה אלא רק אמצע של העדשה מול המסך מבחינת הצדדים.
אמממ כן.. תגיד רק אתה נמצא פה?
שמתי לב שאתה היחיד שעונה לי..
הסברת לי אך הוא הראה לי עוד דרכים וגם המחיש לי, הקטע שניסיתי קצת כמה פעמים ולא הצלחתי ולכן זה היה נראה לי משהו קצת בגדר "בלתי ניתן להשגה" למרות ההסבר שלך
הופה! מצאתי משהו דומה.. אבל נראה לי פחות נחמד:
http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.a ... 90&aff=Zap
מסתובב 360 מעלות גם
הסברת לי אך הוא הראה לי עוד דרכים וגם המחיש לי, הקטע שניסיתי קצת כמה פעמים ולא הצלחתי ולכן זה היה נראה לי משהו קצת בגדר "בלתי ניתן להשגה" למרות ההסבר שלך
הופה! מצאתי משהו דומה.. אבל נראה לי פחות נחמד:
http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.a ... 90&aff=Zap
מסתובב 360 מעלות גם
שתיהיה בריא, מה אתה צריך 360? בשביל שזה יהיה אפקטיבי אתה צריך לשים את המקרן באמצע החדר..
סליחה שאני מקפיץ את הדיון שהוא קצת ישן רק רציתי להגיד לכל מי שקורא את זה שלבסוף רכשתי את המתקן של OMNIMOUNT דגם PMD 0.5 המחיר הוא 600 שקל אך לדעתי זה שווה את זה. אני נהנה ממנו מאוד. הכיוונים מאוד עדינים ויציבים. ברגע שכיוונתי יותר לא הייתי צריך לגעת. סוף סוף התמונה ישרה להפליא וכל תיקון וכל תזוזה הכי קטנה אפשר לעשות בקלות עם יד אחת לסובב את אחד הברזים שלו וזה עובד מצוין. מכיוון שהמקרן רחוק כל מעלה וכל תזוזה הכי קטנה בעצם משנה את התמונה וזה למה המתקן הזה כלכך חשוב. אני שמח בחלקי וממליץ עליו למרות שהוא קצת יקר.
הפתגם ש"לפעמים הנחת ממוצר זול לא משתווה לטעמו המר לזמן הארוך שלאחר הקנייה" הוא פשוט פתגם שהתאים לי בידיוק.
אני סבלתי זמן ארוך מהמתקן המאוד זול שהתקינו לי בהתחלה ויכלתי לחסוך את זה אם הייתי קונה מתקן רציני יותר.
אני רוצה שוב להודות לפורום וכל מי שעזר לי אי פעם בכל דיון שפתחתי בנושאים הללו, אני מאוד נהנה מהציוד שרכשתי שהתייעצתי לגביו כאן שזה רמקולים, מגבר, מקרן, מסך וכרטיס קול. בלי הפורום הזה בטח הייתי עושה טעויות גדולות יותר
חיי הרווקות שלי ממש כיפים עכשיו
הפתגם ש"לפעמים הנחת ממוצר זול לא משתווה לטעמו המר לזמן הארוך שלאחר הקנייה" הוא פשוט פתגם שהתאים לי בידיוק.
אני סבלתי זמן ארוך מהמתקן המאוד זול שהתקינו לי בהתחלה ויכלתי לחסוך את זה אם הייתי קונה מתקן רציני יותר.
אני רוצה שוב להודות לפורום וכל מי שעזר לי אי פעם בכל דיון שפתחתי בנושאים הללו, אני מאוד נהנה מהציוד שרכשתי שהתייעצתי לגביו כאן שזה רמקולים, מגבר, מקרן, מסך וכרטיס קול. בלי הפורום הזה בטח הייתי עושה טעויות גדולות יותר
חיי הרווקות שלי ממש כיפים עכשיו
היי צחי, אתה 10
טוב שאתה מדווח לנו, זה לא פחות חשוב.
תתחדש וכמובן תהנה..
טוב שאתה מדווח לנו, זה לא פחות חשוב.
תתחדש וכמובן תהנה..
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
הרגת אותי מצחוק
אני לא זוכר בדיוק איך הפתגם הולך,
אבל זה לא זה....הכל ברוח טובה
אגב במתלה שקנית,לדעתי זו החברה שעושה את המוצרים האלה מצויין ולא
פחות חשוב,מאוד אסטטיים
הרגת אותי מצחוק
אבל זה לא זה....הכל ברוח טובה
אגב במתלה שקנית,לדעתי זו החברה שעושה את המוצרים האלה מצויין ולא
פחות חשוב,מאוד אסטטיים
אני זוכר סיסמת פרסומת אמריקאית, לאיזשהי מכונית יוקרה כמדומני, שהביעה אותו דבר:
The quality remains long after the price is forgotten.
יש בזה הרבה אמת, כל עוד משלמים באמת על איכות ולא אחיזת עיניים של איכות.
תתחדש ותהנה.
The quality remains long after the price is forgotten.
יש בזה הרבה אמת, כל עוד משלמים באמת על איכות ולא אחיזת עיניים של איכות.
תתחדש ותהנה.
משה