חברת AC Ryan מציגה סטרימר חדש מבוסס אנדרואיד Froyo 2.2הסטרימר בעל תמיכה מובנית ברשת אלחוטית 802.11n, חיבור אתרנט 1Gbps, מעבד ARM Cortex A9 בעל מהירות של 1GHz וזכרון מובנה של 512MB DDR3, נתונים אשר הופכים אותו לאחד הסטרימרים החזקים בשוק.זמינות החל מנובמבר הקרוב במחיר של $279
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 05/10/2011 10:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
The-Fox
חבר ותיק
תגובות: 2046
שליחה
זה רק אני או שהשלט הוא חיכוי לשלט של הבוקסי בוקס ?
על הנייר המפרט חזק ומחיר לא רע, רק למה הוא עובד על Froyo 2.2 ? זאת גרסא של אנדרואיד שאפילו לא יודעת לנצל ריבוי ליבות
AviBiton
גורו HTmobile
תגובות: 17346
שליחה
The-Fox כתב:זה רק אני או שהשלט הוא חיכוי לשלט של הבוקסי בוקס ?
על הנייר המפרט חזק ומחיר לא רע, רק למה הוא עובד על Froyo 2.2 ? זאת גרסא של אנדרואיד שאפילו לא יודעת לנצל ריבוי ליבות
...
כרגע אין שום גירסה של אנדרואיד שיודעת לנצל ריבוי ליבות.
אני מאמין שכניסת האנדרויד לשוק הסטרימרים, יעשה בדיוק מה שעשו מכשירי הסלולר מבוססי אנדרויד לשוק הסלולר.
עוד לפני השקת האייפון, ובעיקר אחרי השקתו לא רק שצצו להם המון מכשירים מבוססי אנדרויד, אלה גם המון
אפליקציוות נלוות.
אפשר לדמות את אפל(אייפון) בקטגוריה של כלל המכשירים היום, ואלו שיבואו בעתיד הקרוב-רחוק שיהיו
מבוססי אנדרויד. ועדיין, לא ברור לי למה משיקים מוצר כאשר יש כבר גרסת מ"ע הפעלה מעודכנת יותר.
shayze
חבר ותיק
תגובות: 2626
שליחה
כי כבר השקיעו ב2.2 אינטגרציה עם גרסה חדשה יותר בטח היה מעכב את היציאה לשוק שזה לא הגיוני, בטח כשאפשר לעבוד על התמיכה הזאת אחרי שהמוצר יצא והתחיל להמכר.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.