טאבלט המסוגל לנגן 720p/1080p mkv באורך מלא (6GB>) ולהציג בHDMI. יש חיה כזו?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #21 

הBSPLAYER יודע לנגן מקובץ זיפ ? את זה לא ידעתי . זה גם הגרסה המלאה או רק הגרסה לטאבלטים ?
איך אתה שם לו כתוביות ?

ssip96 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 442
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #22 

sagi-m כתב:בנוגע לבעיית גודל הקובץ, תורידו BSPLAYER ותעבירו את הסרט כאשר מכווץ בזיפ של מספר חלקים (אני מניח שרובכם מורידים סרטים שמגיעים ב50 חלקים) והBSPLAYER יודע לקרוא את הסרט ללא פעולת הEXTRACT!

עשיתי בדיקה עם SGS2, מריץ 720P בביטרייט של 3.8 ללא בעיה ועם תרגום אנגלית שהBS מוריד אוטומטית מהרשת.

עריכה: עכשיו הרצתי סרט 720P עם ביטרייט של 4.4 עם DTS וכתוביות בעברית, עובד תקין. (הבדיקות שלי מדברות על מסף המכשיר, אין לי כבל MHL)
...
כן שמעתי שהSGS2 מסוגל... חבל שהטאב לא... :(

sagi-m
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #23 

ג'וקר,

אני משתמש בגרסת הLITE מהמרקט על SGS2.
כתוביות הBS מוריד לבד (אין לי מושג מאיזה אתר) אתה רק צריך להכנס להגדרות ולבחור כתוביות עבריות + לשנות את הקידוד על מנת שהוא יציג את העברית בצורה טובה

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #24 

bs באמת נגן נחמד מאוד עם מגוון גדול מאוד של אפשרןיות, הבעייה איתו היא שהוא לא מתמודד טוב עם קבצי וידאו תובעניים יחסית. גם בחלק בתכני ה 720p הוידאו לא מנגן אצלי חלק על ה SGSII (בעוד בשימוש נגן אחר זה עובד חלק לגמרי)

ssip96 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 442
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #25 

מצטער על ההקפצה, אבל הייתי רוצה לוודא משהו...
לא יודע אם זה נכון, אבל שמעתי שהמעבד כפול הליבה בכלל לא מנוצל בHoneyComb, וינוצל רק בIce Cream Sandwitch הצפויה לצאת אוטוטו.
1. האם זה נכון?
2. אם זה המקרה, והיות וניגון MKV הוא גבולי כרגע, ניתן לצפות שכשהליבה השניה תבוא לידי ביטוי המצב יהיה שונה?

תודה

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #26 

1. זה לא נכון, גם ה Honeycomb תומך בהרצה מעל מספר ליבות
2. 1 לא נכון

שלח תגובה