ועוד אינפורמציה חדשה שמצאתי לגבי ה 6500 שיכול להיות שגם תקיפה ל 6200:
[left]46D6500 Version 01, Panel type: 46L1UF6E AU Optronics AUO - TFT-LCD
46D6500 Version 02, Panel type: 46P1UF6E Chilin Professional LCD Displays
46D6500 Version 03, Panel type: 46А1UF7E S-PVA Samsung[/left]
אנשים מצאו את זה לפי הקוד בתפריט הטכנאים של הטלוויזיה. סביר להניח שהפאנל שלך הוא AUO בגלל VERSION 01
לגבי כניסה לתפריט הטכנאים תן לי זמן, אבל תשתדל לחפש את המדבקה על הפאנל עצמו מאחורה מאחורי החרכים כי ממש לא מומלץ להיכנס לתפריט הטכנאים, זה יכול לעשות לך נזק שיבטל אחריות.
אפשר לקבל את הרשימה המפורתת של המסכים לפי אותיות הקיצור שנוכל לפענח בעצמנו איזה מסך יש לנו?
דרך אגב טלHD ראיתי באחד השרשורים שרשמת שאתה מתכנן לפתוח שרשור תיעוד כל סידרת D של סמסונג.
מה עם זה?
scoop9 כתב:אפשר לקבל את הרשימה המפורתת של המסכים לפי אותיות הקיצור שנוכל לפענח בעצמנו איזה מסך יש לנו?
דרך אגב טלHD ראיתי באחד השרשורים שרשמת שאתה מתכנן לפתוח שרשור תיעוד כל סידרת D של סמסונג.
מה עם זה?
לגבי שרשור לסדרה D ....זה היה יכול להיות יותר מהיר וקל אם חברים היו משתפים פעולה ומעלים תיעוד של המסך שלהם אבל לצערי שיתוף הפעולה שואף לאפס.
יש אצלי חומר בנושא אבל לפרסמו באופן חלקי זה די בעייתי....בייחוד שכל יום יש חדשות ושינויים.
ציפיתי ליותר שיתוף פעולה על מנת שאוכל לפתוח את השרשור הייעודי עם יותר 'בשר'.
קניתי היום את הD6400 בגודל 46" ... מחר אני יאסוף אותו. תגיד טל איזה פאנל יש בגודל הזה לפי ניסיון עבר שלך או לפני מה שראית עד היום?
ומה ההבדל בין:
S = Samsung S-PVA ,S-LCD
•H = Samsung S-PVA -3D
דרך אגב מבטיח לצלם ולשלוח בשניה שאני פותח את הטלוויזיה!
יום ראשון יחברו לי אותו אני מקווה שלא יאכזב אותי המסך... דרך אגב היום במקרה נתקלתי בו בשקם אלקטריק בגודל 46 כמו שקניתי וראו מצויין אבל לעומת הדגם d6000 שהוצג ממש סמוך אליו באותו הגודל הציג מסך ללא עננות לעומת מה שקניתי... יכול להיות שזה בגלל ההבדלים במסגרת השחורה לעומת שקופה או משהו כזה?? אני לא אוהב שהמסך לא שחור והוא מקבל מן גוון אפרפר כזה!
קודם כל, ההבדל בין ה 6000 ל 6400 מלבד העיצוב הוא ניכר לעין באיכות. מה שראית ב 6000 יראה טוב יותר ב 6400.
אני עם פנל CN "זועתי" ומרוצה עד השמיים, (עם 6600) כך שאין סיבה לא תהיה מרוצה עם ה AU.
AA שזה בעצם פאנל מסוג A-MVA שמיוצר ע"י AU Optronics זה פאנל מצוין כשהוא מיוצר להרכבה בטלויזיות ברמה של הD6000 ומעלה. בדגמים יותר נמוכים החסרונות שלו יותר בולטים אבל גם החסרונות של הS-PVA.
אחד היתרונות של הA-MVA על הS-PVA של סמסונג-סוני זה עמידות יותר טובה לתופעות לוואי של התאורה האחורית או במילים אחרות uniformity שזה חשוב במיוחד במסכי LED כמו שכל ביקורת בשנתיים האחרונות הוכיחה.
AUO זאת חברה טובה באופן כללי. היא אחת מייצרניות הפאנלים הגדולות בעולם נכון להיום.
אישית הייתי מעדיף שחורים קצת פחות עמוקים(אבל עדיין עמוקים) על חשבון uniformity טוב. העננות שראיתי בכל מיני תמונות של LED עם S-PVA היו פשוט מפחידות.
אני מקווה שהאפרפר הזה במסך לא יבאס אותי לגמרי כי זה מציק לי בעיין.... יש דרכים לשפר את זה?
נראה לי אני יחליף לD6000 ראיתי בשקם אלקטריק הם נותנים כל מיני מתנות עם הטלוויזיה!