Supernatural עונה שביעית !
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73386
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
הפרק הנוכחי היה מצויין. הנה כמה ציטטות מובחרות ומשעשעות להפליא:
[left]i cant do this man. i cant live on rabbit food - im a warrior![/left]
[left]see you next season ....[/left] - זה הרג אותי מצחוק.
ד"א, המנקה במלונית, ההיא שבובי השתלט עליה ממש חמודה
[left]i cant do this man. i cant live on rabbit food - im a warrior![/left]
[left]see you next season ....[/left] - זה הרג אותי מצחוק.
ד"א, המנקה במלונית, ההיא שבובי השתלט עליה ממש חמודה
- Huber
- חבר במועדון HT

knazi - איזה פרק סיום?!
פרק סיום העונה הוא פרק 23 שישודר ביום שבת הקרובה.
פרק סיום העונה הוא פרק 23 שישודר ביום שבת הקרובה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35101
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
see you next season - אני מקווה שהם באמת ידעו שתהיה עוד עונה בזמן צילום הפרק...
זה באמת נראה כאילו הם הולכים לחסל את דיק, אני מקווה שיש להם בשרוול סיום אלטרנטיבי, או שיקצצו איזה דקה וישאירו את הלוויתנים גם לעונה הבאה.
חוץ מזה, אני מאוד מחבב את האלפא, אפשר גם לשלוף עוד כאלה ולעשות איתם עונה.
זה באמת נראה כאילו הם הולכים לחסל את דיק, אני מקווה שיש להם בשרוול סיום אלטרנטיבי, או שיקצצו איזה דקה וישאירו את הלוויתנים גם לעונה הבאה.
חוץ מזה, אני מאוד מחבב את האלפא, אפשר גם לשלוף עוד כאלה ולעשות איתם עונה.
- Huber
- חבר במועדון HT

הנביא הזה הופיע/גילה את הפונציאל שלו רק כשהטבלט התגלה. המלאכים ניסו להשיג אותו אבל הלוויתן הרג אותם.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אהבתי את הפרק המסיים של העונה.
הדיון של דיק וקראולי על החוזה, קאס לוקח את העצם מריח אותה ואומר "אה, הנזירה מרי..."
מצד שני כבר היה לנו דין בגהינום, סאם בגהינום ועכשיו שוב דין וקאס בפרגטורי, קצת דה ז'ה וו וחוסר מקוריות, אם כי אולי קאס התאפס על עצמו.
מצד שלישי, לא חיסלו לגמרי את הלוויתנים שזה גם טוב אם כי לא ברור אם יעשו איתם משהו בעונה הבאה.
מעניין מה מבשלים לעונה הבאה, אולי ביציאה מפרגטורי, שוב יצאו החוצה דברים, מנסיון של עונות קודמות זה עניין של פרק-שניים עד שקאס ודין בחוץ
הנביא ומג
הדיון של דיק וקראולי על החוזה, קאס לוקח את העצם מריח אותה ואומר "אה, הנזירה מרי..."
מצד שני כבר היה לנו דין בגהינום, סאם בגהינום ועכשיו שוב דין וקאס בפרגטורי, קצת דה ז'ה וו וחוסר מקוריות, אם כי אולי קאס התאפס על עצמו.
מצד שלישי, לא חיסלו לגמרי את הלוויתנים שזה גם טוב אם כי לא ברור אם יעשו איתם משהו בעונה הבאה.
מעניין מה מבשלים לעונה הבאה, אולי ביציאה מפרגטורי, שוב יצאו החוצה דברים, מנסיון של עונות קודמות זה עניין של פרק-שניים עד שקאס ודין בחוץ
הנביא ומג
- Huber
- חבר במועדון HT

אחרי 7 עונות ואחרי שהם היו בגן עדן, פגשו את אלוהים, היו בגיהנום ועוד, מה עוד נשאר חוץ מכור המצרף? מתחילים להיגמר להם המלצות והמקומות להתקע בהם
כמה דברים שלא הבנתי:
1. הרי קראולי חתם חוזה עם דיק. דיק עבר על החוזה היטב היטב ובסוף החוזה נחתם. איך קראולי יכל לבגוד בו? הרי החוזה מחייב את השטן כמו שהוא מחייב את הצד השני שחותם.
2. הרי אפשר להוריד ללוייתן (ד"א, שם מטומטם לדעתי) את הראש וככה לנטרל אותו, אז מה הבעייה פשוט להוריד להם את הראשים ולשים אותם בנפרד מהגופות (נניח בכספת כשלהי) כך שהן לא יוכלו "להתאחד" עם הגוף?
3. למה קראולי רצה את הנביא? מה יש לו לעשות איתו?
מתחילים להיגמר להם הדמויות. בובי מת סופית, מג נתפסה ע"י קראולי, דין בכור המצרף - עונה שמינית תהיה סאם סולו
אני אומר שוב, קאס במצב הנוכחי שלו משעשע להפליא. הקשקושים שלו על ניסויים בקופים, חרקים ופרחים, הקטע בו הוא הציע דבש לקראולי - פשוט שווה זהב!
כמה דברים שלא הבנתי:
1. הרי קראולי חתם חוזה עם דיק. דיק עבר על החוזה היטב היטב ובסוף החוזה נחתם. איך קראולי יכל לבגוד בו? הרי החוזה מחייב את השטן כמו שהוא מחייב את הצד השני שחותם.
2. הרי אפשר להוריד ללוייתן (ד"א, שם מטומטם לדעתי) את הראש וככה לנטרל אותו, אז מה הבעייה פשוט להוריד להם את הראשים ולשים אותם בנפרד מהגופות (נניח בכספת כשלהי) כך שהן לא יוכלו "להתאחד" עם הגוף?
3. למה קראולי רצה את הנביא? מה יש לו לעשות איתו?
מתחילים להיגמר להם הדמויות. בובי מת סופית, מג נתפסה ע"י קראולי, דין בכור המצרף - עונה שמינית תהיה סאם סולו
אני אומר שוב, קאס במצב הנוכחי שלו משעשע להפליא. הקשקושים שלו על ניסויים בקופים, חרקים ופרחים, הקטע בו הוא הציע דבש לקראולי - פשוט שווה זהב!
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

1. הם הכניסו בסעיפים כמו אם צד א' מפר..." בלה בלה אז כנראה שאפשר, לבני אדם אין כח להפר חוזה מול שד כי הם הצד החלש, פה שני הצצדים שווים.
2. אני מניח שבאנגלית השם לוויתן לא מטומטם, כמו שהיו קוראים להם whales...
ללוויתן רגיל אני מניח שזה אפשרי, אולי למנהיג - הראש של כולם זה מסובך.
3. אולי חלק ממה שמתכננים לעונה הבאה - לשלוף עוד נבואות או עוד "נשק אלוהי"
קאס מאוד משעשע "אנחנו צרכים לשחק טוויסטר!"
2. אני מניח שבאנגלית השם לוויתן לא מטומטם, כמו שהיו קוראים להם whales...
ללוויתן רגיל אני מניח שזה אפשרי, אולי למנהיג - הראש של כולם זה מסובך.
3. אולי חלק ממה שמתכננים לעונה הבאה - לשלוף עוד נבואות או עוד "נשק אלוהי"
קאס מאוד משעשע "אנחנו צרכים לשחק טוויסטר!"
- Huber
- חבר במועדון HT

גיא, פה שני הצדדים לא שווים, קראולי הוא הצד החלש ללא ספק כפי שהוכיחו שוב ושוב. אפילו מלאכים יותר חלשים מדיק. כרגע בסידרה חות מאלוהים אין משהו יותר חזק מדיק (די מצחיק שחומר ניקוי משפיע עליהם כך ושכ"כ קל להוריד להם את הראש). עדיין מוזר לי שהוא הצליח להפר חוזה.
לגבי השם, כן, כמעט כל דבר בשפה זרה נשמע יותר "מגניב"
לגבי השם, כן, כמעט כל דבר בשפה זרה נשמע יותר "מגניב"
- Huber
- חבר במועדון HT

אם דיק היה יודע שחוזה לא חל על יצורים על טבעיים הוא לא היה חותם. אני מניח שקראולי לקח פה פשוט סיכון. אם הוינצ'סטרים היו מפשלים ולא היו הורגים את דיק, הוא היה בצרות. בכל מקרה, לנסות למצוא היגיון בסידרה הזו זה לא דבר חכם 
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אני דווקא דיי מאוכזב מהפרק האחרון, ההומר היה חביב אבל בפרק אחרון זה לא מספיק. משהו היה חסר. וכמו שאמרתם נראה כבר אותו דבר כל פעם מישהו נתקע ב"מקום" אחר ואז חוזר אחריי מספר פרקים.
מה שכן נראה שונה הוא שהפעם הראו לנו מה קורה שם בפנים ואולי נראה קצת מזה בעונה הבאה. סם לבד נשמע לי דיי משעמם.
בקשר לחוזה הראו לנו שקראולי חזק מאוד בנושא כך שלא מפתיע שהוא ידע לסדר את החוזה לטובתו.
מה שכן נראה שונה הוא שהפעם הראו לנו מה קורה שם בפנים ואולי נראה קצת מזה בעונה הבאה. סם לבד נשמע לי דיי משעמם.
בקשר לחוזה הראו לנו שקראולי חזק מאוד בנושא כך שלא מפתיע שהוא ידע לסדר את החוזה לטובתו.