קינדל - שאלות הבהרה בקשר ל Free 3G

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3629
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 482 פעמים

שליחה #41 

boren כתב:לא בדקתי את נושא התמיכה בספרים בעברית כי המכשיר מיועד לאמא שלי והנושא הזה לא ממש חשוב לה (היא קוראת בעיקר ספרים באנגלית וברוסית). את שאר הנושאים שהיו חשובים לי בדקתי ביסודיות לפני שהזמנתי את המכשיר. לכל השאלות שלי קיבלתי תשובות מפורטות בפורום הזה. גם ביקורות המשתמשים ב-target.com וב-amazon.com (כמה אירוני) כללו הרבה מידע שימושי שחסר בביקורות באתרים. בפועל המכשיר עולה על הציפיות שלי, כי את הרזולוציה הגבוהה של המסך (בהשוואה לנוק ולקינדל) ואת העובי הדקיק שלו יכולתי להעריך רק לאחר שקיבלתי אותו.
...
מביקורת שקראתי, אומנם הרזולוציה של המסך גבוהה יותר, אבל הניגודיות של המסך נמוכה משל הקינדל:
http://www.pcworld.com/article/235628/i ... rates.html

Batnun

.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3629
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 482 פעמים

שליחה #42 

hmemcpy כתב:הם מפרסמים את זה ממש ברגעים אלו (יש 3 מהדורות חדשות - קינדל טאצ' ב-$99 (רק WiFi, בלי מקלדת/כפתורים), קינדל טאצ' ב-$149 עם 3G, וקינדל חדש ב-$79.

בנוסף הם מכריזים על טאבלט חדש שנקרא Kindle Fire.

לפי הדווחים הם יהיו זמינים ב11 בנובמבר.
...

הקינדל החדש (הגירסה הבסיסית ב-$79) זמין כבר עכשיו.

Batnun

.

hmemcpy
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #43 

מידע חדש מגיע מהצוות של קינדל באמזון: ה- 3G במכשירים החדשים (Kindle Touch 3G) מאפשר קניה של ספרים וגלישה באתר ויקיפדיה בלבד!
גלישה מחוץ לאתר ויקיפדיה אך ורק דרך ה- wifi!

מקור: http://kindleworld.blogspot.com/2011/10 ... indle.html

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #44 

hmemcpy כתב:מידע חדש מגיע מהצוות של קינדל באמזון: ה- 3G במכשירים החדשים (Kindle Touch 3G) מאפשר קניה של ספרים וגלישה באתר ויקיפדיה בלבד!
גלישה מחוץ לאתר ויקיפדיה אך ורק דרך ה- wifi!

מקור: http://kindleworld.blogspot.com/2011/10 ... indle.html
...
לדעתי קינדל מצויין לקריאה, אבל הוא ממש לא לגישה, במיוחד באתרים של היום, שרובם די עשירים בגרפיקה.

yaelbv
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

סיסמת פתיחה לקינדל

שליחה #45 

יש לי כבר שנה קינדל 3g עם wi fi רציתי דרכו לגלוש באתר של אמזון והוא מראה שהוא לא מחובר. פעלתי לפי כל ההוראות שבמדריך והגעתי למקום שמראה מנעול שסוגר על ההתחברות. הוא כותב שההתחברות היא דרך bezeq-n ולכן חשבתי שצריך את הסיסמה שלי בבזק בינלאומי אבל הוא לא מקבל אותה. ניסיתי להכניס את הסיסמה שלי באמזון וגם עליה הוא כותב שאינה נכונה.
גם כשניסיתי לשנות לכניסה ידנית הוא לא קיבל שום סיסמה. לא ניסיתי להכניס את כתובת הדוא"ל במקום סיסמה, אולי זו הכוונה.
אני ממש לא מבינה איזו סיסמה עלי להכניס. אולי מישהו מהמומחים יכול לעזור?
הכנסתי שאלה לעזרה של קינדל אבל כנראה שהם לא הבינו.

moco פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #46 

גם לי לא ברור, אז אני מבין את השירות שלהם. תתארי בדיוק מה נכתב ובאיזה שלב.
האם את מגיעה בכלל לאמזון?
לי זה נשמע שמדובר בסיסמה של הראוטר בכלל, שזה את (או בעל הראוטר אם זה מישהו אחר) קובע.
בטוח שזו לא הסיסמא של הספק.
משה

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

Re: סיסמת פתיחה לקינדל

שליחה #47 

yaelbv כתב:יש לי כבר שנה קינדל 3g עם wi fi רציתי דרכו לגלוש באתר של אמזון והוא מראה שהוא לא מחובר. פעלתי לפי כל ההוראות שבמדריך והגעתי למקום שמראה מנעול שסוגר על ההתחברות. הוא כותב שההתחברות היא דרך bezeq-n ולכן חשבתי שצריך את הסיסמה שלי בבזק בינלאומי אבל הוא לא מקבל אותה. ניסיתי להכניס את הסיסמה שלי באמזון וגם עליה הוא כותב שאינה נכונה.
גם כשניסיתי לשנות לכניסה ידנית הוא לא קיבל שום סיסמה. לא ניסיתי להכניס את כתובת הדוא"ל במקום סיסמה, אולי זו הכוונה.
אני ממש לא מבינה איזו סיסמה עלי להכניס. אולי מישהו מהמומחים יכול לעזור?
הכנסתי שאלה לעזרה של קינדל אבל כנראה שהם לא הבינו.
...
תנסי סיסמא של ה-wifi. אם הרשת הביתית שלך מנוהלת ע"י חברה כלשהי (לדוגמא בזק-בינלאומי) יכול להיות שיש להגדיר את הקינדל בנתב

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”