יצא לך לשמוע את ה-LCD-2 ?matanoosh כתב:אני עם TMJ. דעתי לגבי הדגמים שהוזכרו:faragi כתב:לי יש את הסנהייזר HD 25 אדידס
ואני חייב להגיד שאני פשוט מרוצה בטירוף
נשמעות נהדר, לטעמי נראות מצויין ומרגישות טובות נפלו לי פעם פעמיים ואין אפילו שריטה
מה שכן לדעתי מינוס זה שקצת לא נוח להתנייד איתן אבל אפשר לטפל בזה בעזרת קנייה של תיק נשיאה בנפרד
בכל אופן מומלצות בחום...
HD25 של סנהייזר - בינונית.
B&W - קקה. לא שווה את הכסף. סתם קשקוש.
BEYER T50P - אוזניה דומה למה ש- TMJ הזכיר של בייר. חמודה מאד. צליל קצת סגור ומתכתי, אבל מאד נוחה, נראית נפלא, ולדעתי עם קצת הרצה תתרכך.
המנצחות ללא עוררין בחבורה הן לדעתי (כפי שהמלצתי בשרשור של פוקסי) - ES7 של אודיו טכניקה. אם כי, הייתי ממליץ להתאמץ עוד קצת וללכת על ה- ES10 שהן כבר רמה אחרת לגמרי. למחירן, לא מצאת שום דבר שמתחרה בהן.
אפילו ה- BEYER T5P שלבסוף קניתי, אוזניה של $1300, היתה צריכה להזיע קצת מול ה- ES10.
סליחה שאני כל הזמן נדחף עם הלינקים שלי, אבל כל הרשמים לעיל הם ממבחן האזנה ארוך שעשיתי כאן.
...
התייעצות לגבי אוזניה(קשת) למוזיקה
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אני רוצה להוסיף משהו:
1. B&W - יש הרבה אנשים שלא שמעו אותן או שלא יצא להם להשתמש בהם לארוך זמן ביומיום, אבל הם כבר מגעים אם דעות מסוימות לפני שהם שומעים אותם בפעם הראשונה. האזזניות האלו נשמעות בסדר הן לא יפילו אותך מהכיסה אבל הן כן עושות את העבודה. בתכלס אם לשפוט אותן אך ורק על בסיס איך שהן נשמעות אני חושב שתג מחיר של 200 עד 250 דולר זה מה שהן שוות. אז על מה אתה משלם עוד 100 דולר? אתה משלם על B&W שזה אומר רמת גימור שזה אומר שהן נוחות בטירוף (למרות שזה לא נראה כך) והן גם חוסמות רעשים באופן פאסיבי בצורה ממש מוצלחת (לכל נוסעי הרכבות למינהם) לכן לדעתי הן כן שוות את ה 300 דולר שהן עולות..
2. למרות ש DT1350 ו-T50P נראות אותו הדבר בתמונות אלו שתי אוזניות שונות. הן תוכננו לעשות דברים שונים לגמרי ולכן הן גם נראות ונשמעות בפועל שונות אחת מהשנייה. לדעתי אם אתה שוקל אחת מהן ומגבר אוזניות נייד לא בתכנון אז לך על ה T50P ולא על ה DT1350.
1. B&W - יש הרבה אנשים שלא שמעו אותן או שלא יצא להם להשתמש בהם לארוך זמן ביומיום, אבל הם כבר מגעים אם דעות מסוימות לפני שהם שומעים אותם בפעם הראשונה. האזזניות האלו נשמעות בסדר הן לא יפילו אותך מהכיסה אבל הן כן עושות את העבודה. בתכלס אם לשפוט אותן אך ורק על בסיס איך שהן נשמעות אני חושב שתג מחיר של 200 עד 250 דולר זה מה שהן שוות. אז על מה אתה משלם עוד 100 דולר? אתה משלם על B&W שזה אומר רמת גימור שזה אומר שהן נוחות בטירוף (למרות שזה לא נראה כך) והן גם חוסמות רעשים באופן פאסיבי בצורה ממש מוצלחת (לכל נוסעי הרכבות למינהם) לכן לדעתי הן כן שוות את ה 300 דולר שהן עולות..
2. למרות ש DT1350 ו-T50P נראות אותו הדבר בתמונות אלו שתי אוזניות שונות. הן תוכננו לעשות דברים שונים לגמרי ולכן הן גם נראות ונשמעות בפועל שונות אחת מהשנייה. לדעתי אם אתה שוקל אחת מהן ומגבר אוזניות נייד לא בתכנון אז לך על ה T50P ולא על ה DT1350.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
עלו לי 250 דולר בבסט ביי
והן לפעמים לוחצות ולפעמים לא אני גם לובש משקפיים אז זה קצת מוריד מהנוחות אבל לא משהו נורא
אתה בטח יודע אבל שנוחות זה עיניין אינדיבידואלי פה ושם אז תבדוק אולי תוכל לנסות אותן איפשהו מוזמן אצלי אם תרצה האמת
בכל אופן אני לא חושב שתמצא בעיה רצינית של חוסר נוחות כי בכללי אוזניות על האוזן לרוב מפעילו תקצת יותר לחץ לפי המ שאני יודע אבל לא משהו בלתי נסבל
והן לפעמים לוחצות ולפעמים לא אני גם לובש משקפיים אז זה קצת מוריד מהנוחות אבל לא משהו נורא
אתה בטח יודע אבל שנוחות זה עיניין אינדיבידואלי פה ושם אז תבדוק אולי תוכל לנסות אותן איפשהו מוזמן אצלי אם תרצה האמת
בכל אופן אני לא חושב שתמצא בעיה רצינית של חוסר נוחות כי בכללי אוזניות על האוזן לרוב מפעילו תקצת יותר לחץ לפי המ שאני יודע אבל לא משהו בלתי נסבל
faragi-תודה חבר,
תקשיב-אני לא רואה אותם באתר של בסט ביי,טוב אני יתקשר לבדוק,
אתה מתכוון לאוזניה- לזה נכון-
http://www.amazon.com/Sennheiser-HD25-1 ... 260&sr=8-3
מוסיף-אין אותם בחנות-אפסיקו לעבוד עם החברה-לצערי
slavazh-אני מאוד מסכים מאוד איתך בהקשר האוזניה ה-1-הם צריכות הרצה,של שבועיים לפחות,מבנה האוזניה בנוי בצורה מצויינת-אין פלסטיק,
לפי מידע ברשת-אנשים העדיפו אתBowers & Wilkins P5 -בסאונד-על פני
AKG 272-אם אני זוכר טוב
אני מתקן את עצמי-בסאונד על פני-AKG K 702.
תקשיב-אני לא רואה אותם באתר של בסט ביי,טוב אני יתקשר לבדוק,
אתה מתכוון לאוזניה- לזה נכון-
http://www.amazon.com/Sennheiser-HD25-1 ... 260&sr=8-3
מוסיף-אין אותם בחנות-אפסיקו לעבוד עם החברה-לצערי
slavazh-אני מאוד מסכים מאוד איתך בהקשר האוזניה ה-1-הם צריכות הרצה,של שבועיים לפחות,מבנה האוזניה בנוי בצורה מצויינת-אין פלסטיק,
לפי מידע ברשת-אנשים העדיפו אתBowers & Wilkins P5 -בסאונד-על פני
AKG 272-אם אני זוכר טוב
אני מתקן את עצמי-בסאונד על פני-AKG K 702.
אני קניתי את הדגם senhheiser HD25 originals
אבל זה אותו דגם פשוט עם שיתוף פעולה קטן עם אדידס שפשוט לדעתי יותר יפה זה הכל ..
ואם אתה רוצה יש אותן בחנו תבשם B&H איפשהו בניו יורק אני לא זוכר איפה, בכל אופן תעדיף מבט
http://www.bhphotovideo.com/c/product/7 ... inals.html
אבל זה אותו דגם פשוט עם שיתוף פעולה קטן עם אדידס שפשוט לדעתי יותר יפה זה הכל ..
ואם אתה רוצה יש אותן בחנו תבשם B&H איפשהו בניו יורק אני לא זוכר איפה, בכל אופן תעדיף מבט
http://www.bhphotovideo.com/c/product/7 ... inals.html