מה אתם אומרים על Xtreamer Prodigy
-
Bwrqme
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
די נמאס לי מHTPC על כל דבר צריך להילחם ושום דבר לא בא בקלות . היית רוצה לשמוע את דעתך על הסטרימר הזה בנוסף משהו יודע אם Xtreamer Prodigy מייבא מידע בעברית על סרטים?
- אוריאל
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2845
אם הוא יעשה את כל מה שהם טוענים הוא יהיה סטרימר אולטימטיבי , הבעיה היא שאקסטרימר חברה לא מי יודע מה אמינה ואף אחד לא ראה
את המכשיר הזה בשום מקום , בנוסף יש להם קטע כזה של להכריז על תאריכי יציאה לשוק של מוצרים שלהם ואז לא לעמוד בתאריך הזה.
את המכשיר הזה בשום מקום , בנוסף יש להם קטע כזה של להכריז על תאריכי יציאה לשוק של מוצרים שלהם ואז לא לעמוד בתאריך הזה.
-
Bwrqme
-
- חבר שרק התחיל

הסטרימרים הקודמים של החברה לא היו טובים כי אני קבלתי רושם הם היו מאוד משתלים ונוחים אם אני טועה?
מבחינת אמינות של החומרה ותוכנה של הסטרימר יש בעיה ?
יש אולי סטרימר אחר שעושה את אותם הדברים ומייבא מידע בעברית ?
מבחינת אמינות של החומרה ותוכנה של הסטרימר יש בעיה ?
יש אולי סטרימר אחר שעושה את אותם הדברים ומייבא מידע בעברית ?
- אוריאל
-
- חבר ותיק

אם יש לך צורך בתלת מימד הוא היחיד בטווח המחיר הזה בעתיד הקרוב (אם הוא אכן יצא בקרוב)
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46476
יכולת התלת מימד ב- Xtreamer Prodigy לא הוכחה וכנראה שהיא תהיה ברמת תמיכה של SBS או TAB בלבד, בדיוק כמו בסטרימרים הנוכחים.
תמיכת MVC תגיע רק כנראה עם הצגת ה- SMP8910.
תמיכת MVC תגיע רק כנראה עם הצגת ה- SMP8910.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
לדעתי הדור הנוכחי לא רלוונטי עבורו התלת מימד. צריך להמתין עד לדור הבא של מעבדים בשביל תלת מימד כמו שצריך.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

רוב האנשים צופים ב- mkv , אז אני חושב שיש מיעוט בלבד שבאמת צריך תמיכת MVC.
אנשים ימציאו לעצמם ולסובבים אותם המון סיבות למה הם מחכים דווקא ל- SMP8910, אבל בסופו של דבר, הם ינגנו MKV.
אנשים ימציאו לעצמם ולסובבים אותם המון סיבות למה הם מחכים דווקא ל- SMP8910, אבל בסופו של דבר, הם ינגנו MKV.
-
Bwrqme
-
- חבר שרק התחיל

אני חושב שכדי מאוד שתעשו סקירה על Xtreamer Prodigy כדי לדעת האם הוא באמת פנינה או עוד סטרימר בינוני .
מבחינת אמינות של החומרה ותוכנה של Xtreamer יש בעיה או שזה רק בעמידה בזמנים?
יש אולי סטרימר אחר שעושה את אותם הדברים ללא התמיכה בתלת מימד ושמייבא מידע בעברית על הסרטים \ סדרות ?
מבחינת אמינות של החומרה ותוכנה של Xtreamer יש בעיה או שזה רק בעמידה בזמנים?
יש אולי סטרימר אחר שעושה את אותם הדברים ללא התמיכה בתלת מימד ושמייבא מידע בעברית על הסרטים \ סדרות ?
- אוריאל
-
- חבר ותיק

לא רואה איך הסטרימר הזה יהיה "פנינה" אבל מי יודע .. .
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

Bwrqme,
הצץ בדביק, יש ביקורות על כל הסטרימרים הרלוונטים. עיון בביקורות שלהם יגלה לך שרובם יודעים לעמוד בדרישות שהצבת.
הצץ בדביק, יש ביקורות על כל הסטרימרים הרלוונטים. עיון בביקורות שלהם יגלה לך שרובם יודעים לעמוד בדרישות שהצבת.