רעש סטטי בעת החלפת פרקים ב-Pioneer VSX-421

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
udico
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #21 

שלום לך,

אני רוצה לומר לך שאתה יכול להיות רגוע , גם לי יש אקסטרימר פרו מחובר כרגע לאונקיו 3008 ומקודם היה מחובר לאונקיו 608 ולפניו היה מחובר לאונקיו 578 ולפניו היה מחובר לימאהה RXV 1000...

אני יכול לומר לך שבכל המכשירים (לא כולל הימאהה כי עוד בעידן הימאהה לא היה לי סטרימר) אבל בכל האונקיו למיניהם זה קרה לי הפיצוצים האלה שאתה מדבר עליהם ועד היום זה קורה...., בהתחלה גם אני נבהלתי מזה, אבל זה לא בעיה ברסיבר לא שלי ולא שלך.... ולא של אף אחד.
הבעיה היא פשוט בשילוב של האקסטירמר עם הרסיבר כמו שאמרו קודמים פה לפני....
יש לאנשים אחרים סוגים אחרים של סטרימרים שבעיה זאת לא קוראת בהם.
לכן אני פשוט מחליש מאוד את הווליום במקרים שאני עוצר את הסרט , ובמיוחד חשוב מאוד--- לא עושה PAUSE באמצע הסרט עדיף לך פשוט לעצור את הסרט ולהמשיך בזמנך החופשי...(וכדי לעבור בזמנים של הסרט תלחץ על הכפתור שאיתו אתה מכוון לאיזה זמן אתה רוצה לקפוץ בסרט)
לחיצה על הPAUSE בהתחלה לא כל כך עושה רעש אבל כשאתה משחרר את ה PAUSE יש פיצוץ או אפילו פיצוץ עם רעשים ברמקולים.

לכן שוב פעם---אל תתרגש ואל תבהל מזה... פשוט תחליש את הרמקולים לפני שינוי שאתה עושה בזמן צפייה או האזנה.
**עוד נקודה לקחת בחשבון ... שמתי לב שממתי שיש לי סאב הפיצוץ הולך לסאב ולא לרמקולים יותר.
ועוד דבר- אני קורא לזה פיצוץ אבל זה בעצם רעשים מזורים כאלה ברמקולים וממתי שחובר סאב זה נהפך
לפיצוץ קטן... שבקושי שומעים- לדעתי הבעיה באקסטרימר או בשילובו עם רסיברים וגם אצלי זה מחובר בכבל HDMI , חיברתי ממזמן POPCORN ואני לא זוכר שהיה לי את הרעשים האלה....

מאחל לך המון שנים של רוגע והנאה מהמערכת שלך, תתחיל להנות (Y) (f)
נערך לאחרונה על ידי udico ב 19/09/2011 21:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

avisar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

היי udico ,
תודה רבה על התגובה והטיפים .
לפני כמה שעות עשיתי את הניסוי עם ה-HDMI ונראה שזה פותר את הבעיה אז אני מעדיף להוציא כמה עשרות שקלים על כבל HDMI ולא לסבול .
במידה ומחר לאחר הניסוי עם שני כבלי HDMI הכל יהיה תקין , אני ממליץ לך לעשות אותו דבר כי אנחנו מבזבזים אלפי שקלים על טכנולוגיות מתקדמות והמינימום שאנחנו דורשים חזרה הוא לא לחשוב פעמיים לפני כל Pause .משום מה מתנגן לי "העם דורש החלפה חלקה של פרקים" ...

תודה רבה על האיחולים וכמובן שחזרה .

udico
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #23 

avisar כתב:היי udico ,
לפני כמה שעות עשיתי את הניסוי עם ה-HDMI ונראה שזה פותר את הבעיה אז אני מעדיף להוציא כמה עשרות שקלים על כבל HDMI ולא לסבול .
במידה ומחר לאחר הניסוי עם שני כבלי HDMI הכל יהיה תקין , אני ממליץ לך לעשות אותו דבר כי אנחנו מבזבזים אלפי שקלים על טכנולוגיות מתקדמות והמינימום שאנחנו דורשים חזרה הוא לא לחשוב פעמיים לפני כל Pause .משום מה מתנגן לי "העם דורש החלפה חלקה של פרקים" ...

...
אני שמח שזה פתר לך את הבעיה (Y)

ותהיה בטוח שניסיתי להחליף מספר כבלים HDMI ובנוסף חבר שלי הגיע אלי עם ה IXTREAMER שהוא דגם מעל ה PRO ועדיין לא פתר את הבעיה...(רציתי לראות אם הבעיה היא ספציפית באקסטרימר שלי)
וזה קורה אצלי רק עם האקסטרימר ולא עם שום נגן אחר... לא מחשב שהיה מחובר לרסיבר ולא עם ה XBOX 360 ולא עם הממיר של YES HD MAX ...
לכן ... אני כבר לא מתרגש מזה ושוב רעשים הם ממש חלשים ועכשיו כשיש סאב זה נשמע בסאב

***ועוד נקודה חשובה ששכחתי לציין***
שים לב, אני לא יודע אם אתה רואה סרטים שמקודדים בשיטת DOLBY TRUE HD או DTS HD MASTER
שים לב שהבעיה לא קוראת בכלל בשידור הקבצים האלה....(אצלי בכל אופן זה לא קורה וכבר בדקתי מלא קבצים כאלה) לכן בכלל שאם היתה בעיה בכבל אז גם בשידור קבצים אלה זה היה קורה.

תודה ותהנה (b)

shlomip11
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #24 

avisar כתב:היי udico ,

...

בהצלחה!!! (b)

avisar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #25 

שלום לכולם ,
הרגע בדקתי את כל המערכת יחד עם שני כבלי HDMI (מהאקסטרימר למגבר ומשם ל-TV) והכל עובד תקין .

תודה רבה לכל מי שטרח לקרוא ולענות .

שנה טובה לכולנו !

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”