אני רוצה לומר לך שאתה יכול להיות רגוע , גם לי יש אקסטרימר פרו מחובר כרגע לאונקיו 3008 ומקודם היה מחובר לאונקיו 608 ולפניו היה מחובר לאונקיו 578 ולפניו היה מחובר לימאהה RXV 1000...
אני יכול לומר לך שבכל המכשירים (לא כולל הימאהה כי עוד בעידן הימאהה לא היה לי סטרימר) אבל בכל האונקיו למיניהם זה קרה לי הפיצוצים האלה שאתה מדבר עליהם ועד היום זה קורה...., בהתחלה גם אני נבהלתי מזה, אבל זה לא בעיה ברסיבר לא שלי ולא שלך.... ולא של אף אחד.
הבעיה היא פשוט בשילוב של האקסטירמר עם הרסיבר כמו שאמרו קודמים פה לפני....
יש לאנשים אחרים סוגים אחרים של סטרימרים שבעיה זאת לא קוראת בהם.
לכן אני פשוט מחליש מאוד את הווליום במקרים שאני עוצר את הסרט , ובמיוחד חשוב מאוד--- לא עושה PAUSE באמצע הסרט עדיף לך פשוט לעצור את הסרט ולהמשיך בזמנך החופשי...(וכדי לעבור בזמנים של הסרט תלחץ על הכפתור שאיתו אתה מכוון לאיזה זמן אתה רוצה לקפוץ בסרט)
לחיצה על הPAUSE בהתחלה לא כל כך עושה רעש אבל כשאתה משחרר את ה PAUSE יש פיצוץ או אפילו פיצוץ עם רעשים ברמקולים.
לכן שוב פעם---אל תתרגש ואל תבהל מזה... פשוט תחליש את הרמקולים לפני שינוי שאתה עושה בזמן צפייה או האזנה.
**עוד נקודה לקחת בחשבון ... שמתי לב שממתי שיש לי סאב הפיצוץ הולך לסאב ולא לרמקולים יותר.
ועוד דבר- אני קורא לזה פיצוץ אבל זה בעצם רעשים מזורים כאלה ברמקולים וממתי שחובר סאב זה נהפך
לפיצוץ קטן... שבקושי שומעים- לדעתי הבעיה באקסטרימר או בשילובו עם רסיברים וגם אצלי זה מחובר בכבל HDMI , חיברתי ממזמן POPCORN ואני לא זוכר שהיה לי את הרעשים האלה....
מאחל לך המון שנים של רוגע והנאה מהמערכת שלך, תתחיל להנות