lukaslukas כתב:יש לי חלונות מהצד שפונים מזרחה
אני גם לא מת על זה שהמסך לא fhd.
לא בטוח שזו לא טעות לרכוש מסך מרכזי לבית בגודל כזה שהוא רק HDR...
יש לך עוד אופציה של פלזמה סמסונג דגם - D-550 בגודל 51 במחיר מצויין .
מסך FHD 1080-1920 + תלת מימד .

lukaslukas כתב:יש לי חלונות מהצד שפונים מזרחה
אני גם לא מת על זה שהמסך לא fhd.
לא בטוח שזו לא טעות לרכוש מסך מרכזי לבית בגודל כזה שהוא רק HDR...

אין את המסך המדובר ב-5k, כבר דיסקסנו על זה בשרשור ״עזרה דחוף קונה מחר טלוויזיה״9000es כתב:lukaslukas כתב:כן אבל מסך ב 6k זה כבר ממש מעבר לתקציב שלי שהוא סביב ה 4.5k...
תחפש טוב ותמצא אותו במחיר קרוב ל 5k בחנויות מתמחות ....

הטעות כאן היא שלך.bariko כתב:טלHD כתב:בעיקרון אסור לך להשתמש במוצר.
אבל תמיד תוכל להחזיר לקרטון המקורי ולהחזיר לחנות.
כל עוד המוצר הוחזר במצבו ובאריזתו המקורית, ביטול עסקה תקף ל14 יום בלי שום בעיה עפ"י חוק....
לא מדויק טל.
למיטב ידיעתי, הכלל הזה תופס רק במסגרת עסקאות שנעשו מרחוק, דהיינו דרך הטלפון או באינטרנט.
אז באמת ניתן על פי החוק להחזיר את המוצר תוך 14 יום, ולא צריך אפילו להסביר מדוע....

נכון. זו זכותה של החנות לגבות 100 ש"ח אך במידה ואתה רוכש מוצר אחר במקומו, בדר"כ לא גובים.adirbooking כתב:ותצטרך לשלם על הביטול או 100₪ או 5% מהמחיר שבו רכשת את המוצר (הזול מבניהם)....

adirbooking כתב:אין את המסך המדובר ב-5k, כבר דיסקסנו על זה בשרשור ״עזרה דחוף קונה מחר טלוויזיה״9000es כתב:lukaslukas כתב:כן אבל מסך ב 6k זה כבר ממש מעבר לתקציב שלי שהוא סביב ה 4.5k...
לא יודע מה אתה מנסה להשיג עם המניפולציות האלה אך המחיר הכי נמוך כולל הובלה, הרכבה ומתקן תלייה הוא 5,900₪ וזה בלי קומבינות או פרוטקציות.
נראה לך שאם תגיד שהיא נמכרת ב5 אז החיר ירד ל-5?! ״הסוד״?
מה שאתה עושה זה רק גורם לבלבול הלקוחות ואתה מטעה אותם!
תאמין לי שעשיתי סקר שוק בלמעלה מ-15 חנויות - מתמחות ורשתות חשמל גם יחד ואין ולא היה את המחיר הזה, תחזור עוד כמה חודשים טובים ואולי זה ימכר ב-5k.
אופטימיות זה דבר מצויין אך עד גבול מסויים, שם זה הופך לשיגעון.....

אכן כך, מצב כזה כבר נקרא שדרוג או החלפה, לא ביטול ועל כן לא יגבו את העמלה מהחוק המוזכר.טלHD כתב:נכון. זו זכותה של החנות לגבות 100 ש"ח אך במידה ואתה רוכש מוצר אחר במקומו, בדר"כ לא גובים.adirbooking כתב:ותצטרך לשלם על הביטול או 100₪ או 5% מהמחיר שבו רכשת את המוצר (הזול מבניהם).......

מהיכרות אישית עם 9000es , אני יכול להגיד לך בוודאות שאם הוא כתב שאפשר להשיג את המסך באיזור ה 5K , אז אפשר.adirbooking כתב:אין את המסך המדובר ב-5k, כבר דיסקסנו על זה בשרשור ״עזרה דחוף קונה מחר טלוויזיה״9000es כתב:lukaslukas כתב:כן אבל מסך ב 6k זה כבר ממש מעבר לתקציב שלי שהוא סביב ה 4.5k...
לא יודע מה אתה מנסה להשיג עם המניפולציות האלה אך המחיר הכי נמוך כולל הובלה, הרכבה ומתקן תלייה הוא 5,900₪ וזה בלי קומבינות או פרוטקציות.
נראה לך שאם תגיד שהיא נמכרת ב5 אז החיר ירד ל-5?! ״הסוד״?
מה שאתה עושה זה רק גורם לבלבול הלקוחות ואתה מטעה אותם!
תאמין לי שעשיתי סקר שוק בלמעלה מ-15 חנויות - מתמחות ורשתות חשמל גם יחד ואין ולא היה את המחיר הזה, תחזור עוד כמה חודשים טובים ואולי זה ימכר ב-5k.
אופטימיות זה דבר מצויין אך עד גבול מסויים, שם זה הופך לשיגעון.....

זה הגיוני...אבל גם תלוי בעין של כל אחד.lukas כתב:אז מה אתם אומרים על טבלת מרחק הצפיה
http://www.presentationtek.com/2009/07/ ... distances/
לפי הטבלה עבור מרחק של 3 מטר ומסך בגודל 50"- יוצא שזה בזבוז כסף לרכוש מסך FHD ושהעין לא תבחין בכלל בין FHD VS. HDR
לא נשמע לי הגיוני...